Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 1.10.2010 11:12:25
|
|
|
|
ninolina
|
ma slažem se patkice s tobom ali evo ja sam se već susrela s tobom...vidla sam tvoje postove...nemaš ih puno ali tu si...znači kad se prijaviš imaju cijeli mjesec da realiziraju neke stvari i vide nepravdu...meni to nije fer... bez obzira o kome se radilo...
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 1.10.2010 14:12:49
|
|
|
|
DarijaRR
|
Drage trudnice, Imamo dobitnice nagradne igre Ringeraja i partneri nagrađuju trudnice za rujan! Za mjesec rujan sretne dobitnice su: elinamama, inesica, ivana801 i troubled Sve četiri dobitnice dobivaju Glister – zubna krema, krema My silhouette-krema za mršavljenje, Sugar&milk masažni sapun, a elinamama dobiva još dekicu sa imenom svoje bebice, inesica dobiva sat sa slikom svoje bebice, ivana801 uz to dobiva slatki otisak, a troubled ogrlicu za zubiće. Čestitamo dobitnicama i molimo ih da nam pošalju potvrdu o rođenju svojih mališana putem e-maila u roku 10 radnih dana od današnjeg datuma, kako bismo im poslali osvojene nagrade. Hvala Vam svima na prijavama za nagradnu igru! Vaša Ringeraja.hr
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 1.10.2010 14:13:55
|
|
|
|
maja
|
čestitam cure
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 1.10.2010 14:16:28
|
|
|
|
troubled
|
jeeeeeeeeeeeee hvala, hvala ringeraja mogu li mailom poslati fotografiju rodnog lista? misli li se na to kao potvrdu?
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 1.10.2010 14:18:38
|
|
|
|
Imra
|
cestitam
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 1.10.2010 15:19:15
|
|
|
|
inesica
|
Hvala, bas sam imala osjecaj da cu dobiti nesto
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 1.10.2010 15:20:40
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 1.10.2010 16:03:25
|
|
|
|
DarijaRR
|
Možeš, pošalji na mail koj sam ti poslala u poruci. Hvala svima i čestitke još jednom sretnim mamicama!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2010 16:53:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 3.10.2010 10:55:53
|
|
|
|
Bablica
|
Bravo!!!
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 3.10.2010 11:02:23
|
|
|
|
Bablica
|
Pitanjce, mogu se ja prijavit za 10. mj? Kako se to napravi?! Ili samo tu napišem da se prijavljujem? Hvala!
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 3.10.2010 11:41:43
|
|
|
|
maja
|
na glavnoj stranici lijevo imaš RINGERAJA NADRAĐUJE TRUDNICE ZA LISTOPAD, to stisneš i mislim da ti tamo negdje piše prijava
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 3.10.2010 11:45:44
|
|
|
|
Bablica
|
Hvala Majo! IZVORNA PORUKA: maja na glavnoj stranici lijevo imaš RINGERAJA NADRAĐUJE TRUDNICE ZA LISTOPAD, to stisneš i mislim da ti tamo negdje piše prijava
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 3.10.2010 11:58:31
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Možete me sad osuđivati, istjerati s jaje i neznam šta ....ali meni ovo nije fer...ja čitam i ne vjerujem da naša nemammaste nije dobila nagradu za Petricu a netko ko se prijavio taj dan i ima samo dva posta dobi nagradu...meni je to bljak...recite kaj hoćete ali nije fer... ja znam kako bi se ja osječala, s vama svaku slobodnu minutu, moja druga obitelj...niste fer... nemammaste Mislim da bi sve rodilje trebale dobiti poklon, a ne da se izvlači na sreću.
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 3.10.2010 14:57:11
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Možete me sad osuđivati, istjerati s jaje i neznam šta ....ali meni ovo nije fer...ja čitam i ne vjerujem da naša nemammaste nije dobila nagradu za Petricu a netko ko se prijavio taj dan i ima samo dva posta dobi nagradu...meni je to bljak...recite kaj hoćete ali nije fer... ja znam kako bi se ja osječala, s vama svaku slobodnu minutu, moja druga obitelj...niste fer... nemammaste Joj draga, hvala što misliš na mene! Ja nisam previše ni očekivala poklon jer stvarno nikad nisam imala sreće s nikakvim izvlačenjima i nagradnim igrama.Zamisli,jednom su nam na faxu promovirali Nescaffe i imali su neku nagradnu igru.Ja sam kolegici komentirala onako u šali kao mene mogu jedino tražiti da dam lovu a nema šanse da ću dobiti nešto.Ona je dobila neku šalicu,svi su uglavnom dobili neke sitnice,a ja sam morala slati neke sms-ove,ne sjećam se više i na kraju nisam dobila ništa,bez veze potrošila kune na mobu...To ti je najbolji primjer moje "sreće" A jebaj ga,imam sreće u drugim stvarima! Bitno da je meni stigla moja Petrica
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 4.10.2010 11:43:38
|
|
|
|
Bablica
|
Još samo pitanjce ... termin mi 30.10. što ako rpdim u 11 mj? Onda nisam u igri za taj mjesec, jelda?! IZVORNA PORUKA: nemammaste Bitno da je meni stigla moja Petrica
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 4.10.2010 11:59:38
|
|
|
|
ninolina
|
onda se prijaviš za mjesec iza
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 4.10.2010 13:28:25
|
|
|
|
DarijaRR
|
Ako se bebica rodi u 11 mjesecu, prijaviš se slobodno za 11mj
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 4.10.2010 14:37:53
|
|
|
|
Bablica
|
Hvala IZVORNA PORUKA: DarijaRR Ako se bebica rodi u 11 mjesecu, prijaviš se slobodno za 11mj
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 12.10.2010 9:43:39
|
|
|
|
DarijaRR
|
Hvala svim budućim mamicama na prijavi za Ringeraja nagrađuje trudnice Listopad!!! Ima još vremena pa ako se niste prijavili čekamo i Vas.
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 20.10.2010 16:22:59
|
|
|
|
troubled
|
stigao nam paket!!!! hvala od
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 21.10.2010 9:54:05
|
|
|
|
DarijaRR
|
Mamice koje su dobile pakete molim da nam stave slikice poklona sa bebicama
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.10.2010 11:51:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 21.10.2010 14:25:51
|
|
|
|
ivana801
|
I mi smo prekjučer dobili paket Od srca hvala još jednom. Baš lijepo iznenađenje. Otisak stopala i ručica ćemo tek napraviti, a pokloni za mamu su predobri - sve je već u upotrebi... za 4 tjedna sam ko nova - tvigica
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 2.11.2010 12:26:08
|
|
|
|
patka
|
a tko su dobitnici za listopad
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!