Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 21.11.2011 19:37:27
|
|
|
|
m600
|
hvala vama
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 21.11.2011 21:08:57
|
|
|
|
BUMBI
|
Aaaaa,predivan je
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 24.11.2011 16:52:40
|
|
|
|
DarijaRR
|
Sliku su nam poslali mala fizičarka i Jakov Hvala!!!
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 24.11.2011 17:53:44
|
|
|
|
ikica84
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 24.11.2011 21:06:31
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 1.12.2011 14:39:07
|
|
|
|
anmar
|
Čestitamo! Za mjesec Studeni 4 sretne dobitnice u nagradnoj igri Ringeraja nagrađuje trudnice su: mekica, kika, olivija i vesna146.
< Poruku je uredio anmar -- 1.12.2011 14:52:51 >
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 1.12.2011 20:08:39
|
|
|
|
olivija
|
Hvala !!!
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 2.12.2011 10:09:32
|
|
|
|
anmar
|
Bravo!!
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 12.12.2011 16:40:27
|
|
|
|
anmar
|
Drage trudnice, Hvala Vam svima na prijavama za nagradnu igru „Ringeraja.hr i partneri nagrađuju trudnice“. Ovim putem bi Vas željeli obavijestiti o sretnicama koje su uz mališane osvojile i super poklon pakete od naših sponzora. Za mjesec studeni sretne dobitnice su (došlo je do promjene jer jedna trudnica nije rodila u studenom pa smo izvukli novu dobitnicu): vesna146,olivija,mekica i debelamama je novoizvučena. Čestitamo još jednom dobitnicama Vaša Ringeraja.hr
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 21.12.2011 13:36:54
|
|
|
|
anmar
|
Upoznajte se sa Ringerajinim programom "Ringeraja.hr i partneri nagrađuju trudnice". Potrudili smo se da odabranom broju korisnika (izvlačimo 4 dobitnice) portala svaki mjesec poklonimo nešto vrijedno i lijepo. Prijavite se drage naše trudnice! :) Ringeraja nagrađuje trudnice Prosinac! :) Imena dobitnica za Prosinac, objaviti ćemo početkom Siječnja. Sretno svim budućim majkama u Prosincu!
|
|
|
|
Svim trudnicama i mamama Ringerajkama kao i t... 25.12.2011 10:31:17
|
|
|
|
anmar
|
Svim Ringerajkama i Ringerajcima sretan i blagoslovljen Božić!
< Poruku je uredio anmar -- 25.12.2011 10:32:47 >
|
|
|
|
RE: Svim trudnicama i mamama Ringerajkama kao... 27.12.2011 22:50:08
|
|
|
|
olivija
|
tni blagdani!!! Hoče li nambrzo stič na še radosnice i pelenice ? Pozzz
|
|
RE: Svim trudnicama i mamama Ringerajkama kao... 30.12.2011 11:12:16
|
|
|
|
anmar
|
Draga Olivija, idući tjedan bi trebali poslati poklone! Još samo malo strpljenja.... trčimo najbrže što možemo, da sve stignemo!
|
|
|
|
Ringeraja nagrađuje trudnice - Siječanj! 2.1.2012 11:03:07
|
|
|
|
anmar
|
Ringeraja nagrađuje trudnice - Siječanj! Drage trudnice, termin poroda Vam je u siječnju? Onda je ovo pravi članak za vas!
< Poruku je uredio anmar -- 2.1.2012 11:07:08 >
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice - Siječanj! 2.1.2012 12:10:29
|
|
|
|
Bebys
|
Moja seka je danas rodila i ja sam nju prijavila ali preko svoga NICKA nadam se da cete to uvaziti jer vidim da sam prijavila 2. sijecanj a ono ispalo 1. veljace...mozete li to ispraviti...dakle danas je bio porod i beba je super...sebe NE MOGU UPISATI JER NE ZVIIM U HR i nemogu vam poslati istoga momenta hrvatski izvod i rodjenih jer upisujem tek kasnije nakon par mjeseci kada dodjem u hrvatsku zato vas molim u svoje ime DA UVAZITE MOJU SESTRU....naci cete prijavu a ako je upisano krivo 1. veljace porod to je onda automatski rr.hr. upisala moj datum poroda umijesto sekin koji je bio danas BEBA SE ZOVE LUCIJA
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice - Siječanj! 2.1.2012 17:53:09
|
|
|
|
olivija
|
O.k hvala i sve najbolje Vam želim u Novoj 2012 i da nam bude što više trudnica na r.raji,ljubimo vas ja i moj Gabriel !!!
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice - Siječanj! 4.1.2012 9:26:49
|
|
|
|
elven
|
Pitanje, možete provjeriti da li je moja prijava za siječanj zaprimljena ...pretpostavljala sam da će doći na mail neka potvrda o prijavi ili nešto biti na profilu, ali ništa....
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice - Siječanj! 6.1.2012 20:00:11
|
|
|
|
Vjeverica ST
|
a ka će rezultati za finalistice u prosincu??? eto, nisam se nadala, mislila sam da ću rodit u siječnju..... ipak je prosinac, na Sv. Ivana čestitam curama izstudenog i javite nam jesste zadovoljne!
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice - Siječanj! 7.1.2012 11:04:22
|
|
|
|
anmar
|
Draga Bebys, tvoja prijava je ušla u 1.mjesec ne brini! ;) Sustav praćenja prijava - ne prihvaća tj. ne bilježi datume unaprijed već stavlja mogući datum u tekući mjesec ... tako da se slobodno možeš opustiti. Što se tiče tvoje prijave, možeš se prijaviti i ti bez obzira na boravak u HR ako ćeš roditi u HR - samo sa mobitelom poslikaj otpusno pismo iz bolnice da se vidi datum i to će biti dovoljno i prebaci na komp tu sliku i pošalji. Naravno, ako si i ti rodilja u Siječnju.. Sretno!!!!
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice - Siječanj! 7.1.2012 11:08:40
|
|
|
|
anmar
|
Jedan hug i poljupca dva za Gabrijela iz Ringerajinog srca
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice - Siječanj! 7.1.2012 11:10:23
|
|
|
|
anmar
|
Draga Eleven, zaprimljena je!
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice - Siječanj! 7.1.2012 11:24:02
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: anmar Draga Bebys, tvoja prijava je ušla u 1.mjesec ne brini! ;) Sustav praćenja prijava - ne prihvaća tj. ne bilježi datume unaprijed već stavlja mogući datum u tekući mjesec ... tako da se slobodno možeš opustiti. Što se tiče tvoje prijave, možeš se prijaviti i ti bez obzira na boravak u HR ako ćeš roditi u HR - samo sa mobitelom poslikaj otpusno pismo iz bolnice da se vidi datum i to će biti dovoljno i prebaci na komp tu sliku i pošalji. Naravno, ako si i ti rodilja u Siječnju.. Sretno!!!! hvala ti anmar...ali neka OVO OSTANE ZA MOJU SEKU ....ja cu roditi cekam svaki dan....i sigurno ce biti u sijecnju ali ne u hrvatskoj...nazalost....kasnije cu tek bebu upisati u hrvatske knjige i maticni ured...tako da bi stvarno voljela POKLON SVOJOJ DRAGOJ SEKI I NJENOJ SLATKOJ CURICI...HVALA VAM
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice - Siječanj! 7.1.2012 11:50:27
|
|
|
|
anmar
|
Elven, oprosti...krivo sam napisala...
|
|
|
|
Ringeraja nagrađuje trudnice - dobitnice Pros... 7.1.2012 12:00:34
|
|
|
|
anmar
|
Hvala Vam svima na prijavama za nagradnu igru „Ringeraja.hr i partneri nagrađuju trudnice“. Dobitnice neka nam šalju slikice bebica sa poklonima. Za mjesec Prosinac dobitnice su: anja26, Vjeverica ST, Bubu i Uskoro stižem! Bravo! Evo jedan ples pobjede za vas: Čestitamo!!!
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice - dobitnice ... 7.1.2012 12:03:15
|
|
|
|
Bebys
|
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!