|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: zatvaraju nam rodilište u Makarskoj
19.5.2010 17:41:59   
Miau
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Ja bi prije rekla da smo mi idi__ski narod kada nam jedan ovakav ministar radi sr_nje na sr_nje i dalje je ministar,a premijerka nam se bavi pitanjem da li je novinari zovu Jaca ili Ja-ca ili...user posted image  Ma,uf..kako se razbjesnim..
Malo off topic oprostite.
Žao mi je Makaranke i one koje su trebale roditi u tom rodilištu.

I ja mislim da smo mi totalni idioti. Popljackali su sve sta su mogli, onda su nam digli poreze, e sad kad vise nemaju odakle uzeti poceli su zatvarati bolnice i skole, a novac koji "ustede" ce zavrsiti u dzepovima razno raznih Milinovica, Kalmeta i slicnih lopova! A narod i dalje suti ili mirno prosvjeduje. Jako mi je zao svih trudnica iz Makarske i drugih gradova gdje se planiraju sprovesti ovi idiotski potezi.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: zatvaraju nam rodilište u Makarskoj
2.6.2010 14:00:11   
nemammaste
Slažem se,trebali bi se napokon svi dignuti i napraviti generalnu frku! Svi smo svjesni šta nam rade i opet im dopuštamo, pa fućka se njima. Još nam se vjerojatno i smiju kako smo glupi jer se oni nisu odrekli ničega i ništa im se nije promijenilo u životu! Za zatvaranje rodilišta nemam komentara! Grrrrr user posted image

(Odgovor članu Miau)
Neposredna veza do poruke: 27
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!