|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: muz mi sve brani da idem u roditelja........
26.4.2010 11:27:44   
Bebys
kratko i jednostavno..
potpisat cu cvrcka....
dobro razgovaraj s muzem...I NADALJE AKO NEPALI...dali radis...ako imas love..koja ti dolazi...JA OVO NEBI TRPILA..NIKADA...PA NI ONDA...ako tvoj suprug nije dovoljno u glavi normalan..ja bi radjije sama zivila...DUSO DRAGA OVO SJEDA NA TVOJE ZDRAVLJE A I NA BEBINO CE...AKO OVAKO NASTAVIS....mislim na to....sretno...

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 26
26.4.2010 12:27:40   
sig

IZVORNA PORUKA: ninolina

ajme neznam šta bi ti rekla....ali draga moraš se početi boriti za sebe...a i za svoju malecku. Svakako mu prigovori zbog njegovog ponašanja jer to nije normalno, reci mu kako se ti osječaš, kako se drugi osječaju kad dođu k vama...nemoj dopustiti da ti to radi...Ako tako nastavi ja bi na tvome mjestu uzela djete i otišla k svojima....nedaj da te netko koči i dovodi do ruba....drži se

potpisujem!
Vjerujem da nije lako, ali moraš misliti na sebe!!

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 27
26.4.2010 12:35:55   
xxl
Ma pokaži im srednji prst i otiđi,ako dođe po tebe postavi svoje uvjete,a ako ne nađi boljega.Jako jednostavna situacija,nemaš izbora,ovakav život će uništiti i tebe i dijete.

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 28
26.4.2010 12:38:00   
Domy

IZVORNA PORUKA: xxl

Ma pokaži im srednji prst i otiđi,ako dođe po tebe postavi svoje uvjete,a ako ne nađi boljega.Jako jednostavna situacija,nemaš izbora,ovakav život će uništiti i tebe i dijete.

ovo si zaista odlično rekla kratko i jasno

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 29
26.4.2010 14:16:24   
natalijax
potpuno te razumijem draga,razgovaraj s mužem neka shvati da ste vas troje jedno a svi ostali su drugo,nedaj se živcirat,Ja bi ga pitala ako vec toliko nemože bez svoje mamice što se je onda upustao u brak,Ako kažeš da bi sve ucinio za tebe onda mu nebi trebao biti problem shvatiti da ste ti i dijete na prvom mjestu,Na mom mjestu nema tog muškarca koji bi mi zabranio posjete roditeljima,A taj svekar i svekrva su toliko primitivni ljudi ili blago receno zaostale seljacine sa tim svojim ko kako izgleda i ko je kakav,sto misle da su oni savršeni,Želim ti da sve bude ok i da konacno imaš savrsenu obiteljuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 30
26.4.2010 14:46:34   
Anoniman
Mogu da kazem sta bih JA uradila- nikada ne bih dozvolila da dodjem u takvu situaciju, a kad bi vec i dosla- pokupila bih sebe i malu i vratila se svojima, pa ako vas on voli i zeli da vi budete porodica posao bi za tobom, otvorio bi oci i suprotstavio se roditeljima. Naravno da to nije lako, ali nijedna zena ne zasluzuje da prolazi kroz to sto ti prolazis. I sigurno je da to ne bih trpela, ni po koju cenu!! Kao sto njanja kaze, pa nismo u 15. veku!!

(Odgovor članu MILLA)
  Neposredna veza do poruke: 31
26.4.2010 15:35:20   
L.P.
Prvo pokušaj razgovarati s mužem,a ako on ne namjerava ništa promjeniti lijepo pokupi sebe i dijete i kod svojih roditelja.Ak te dođe molit da se vratiš nemoj pristati nego razgovarajte o nekim drugim solucijama kao:gdje drugdje živjeti i kako popraviti svoj brak i vezu.
I molim te ostavi se tableta jer ti one neće donijeti ništa dobro!!Tvoje dijete treba zdravu majku!!!
Zaista ti želim da se izvučeš iz tih sruser posted image a i da ti se život normalizira!

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 32
26.4.2010 20:19:52   
leilany
..hmm...a ja bum rekla da taj tvoj muz tebe uopce ne voli....kako neko nekome moze nekaj branit..to nije ljubav nego posesivnost..od toga treba bjezat...
...kazes da samo druge kritiziraju....uopce se cudim kako je tebe onda izabrao...kak nije mamica birala umjesto njega...
..moje starce da neko vrijeda i omalovazava-nabijem ja takvog covjeka na user posted image urac....nit ja vrijedam tvoje nemoj ni ti moje...
..eh da i zadnje kaj bum napisala;tvoje zdravlje tebi niko nemoze vratiti nit ga mozes kupiti...stoga; imas dijetesce koje TE treba ..ne sada ,ne godinu dana neko citav zivot...nemoj se trpat tabletama nego zauzmi se za svoje dijete i sebe...i pokazi zube....
..sretno ti....user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu L.P.)
Neposredna veza do poruke: 33
26.4.2010 21:15:26   
FIONA
..nisam čitala komentare samo tvoj post početni....
čuj draga, a jel si se zapitala  atvoj muž malo primitivno razmišlja jel ga je takva majka rodila i odgojila i da češ jako teško njega promjeniti...uostalom, i meni je moja mama No.1 pred mužem iako ima tisuću mana...i kad nešto hoće protiv nje ja ne dam iako nekada ne bi trebala tako stat u obranu, al kao što on ne da na svoju ne dam ni ja na svoju mamu...Ti si očito ušla u zatucanu i iskompleksiranu obitelj koja ne zna ništa drugo osim komentirati i tražiti mane ne bi li na taj način lječili komplekse i tješili se na tuđoj muci i problemima a da svoje ignoriraju...Ne moj sse previše inatiti jel samo češ raditi zlo ali također razmisli da li češ moći odgajati djete u takvoj sredini i okolini i koliko je za djete to ok!...Nije ti lako, dobro razmisli ali od svojih se ne odvajaj...život je jedan i bit će ti žao da nisi više razgovarala i provodila vrijeme posebno s kikičem i njima zajedno....hebeš svekrvu ionak bu i onak vrisnula a ti buš imala prazninu u srcu!...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 34
26.4.2010 21:35:11   
Duve
IZVORNA PORUKA: FIONA

..nisam čitala komentare samo tvoj post početni....
čuj draga, a jel si se zapitala  atvoj muž malo primitivno razmišlja jel ga je takva majka rodila i odgojila i da češ jako teško njega promjeniti...uostalom, i meni je moja mama No.1 pred mužem iako ima tisuću mana...i kad nešto hoće protiv nje ja ne dam iako nekada ne bi trebala tako stat u obranu, al kao što on ne da na svoju ne dam ni ja na svoju mamu...Ti si očito ušla u zatucanu i iskompleksiranu obitelj koja ne zna ništa drugo osim komentirati i tražiti mane ne bi li na taj način lječili komplekse i tješili se na tuđoj muci i problemima a da svoje ignoriraju...Ne moj sse previše inatiti jel samo češ raditi zlo ali također razmisli da li češ moći odgajati djete u takvoj sredini i okolini i koliko je za djete to ok!...Nije ti lako, dobro razmisli ali od svojih se ne odvajaj...život je jedan i bit će ti žao da nisi više razgovarala i provodila vrijeme posebno s kikičem i njima zajedno....hebeš svekrvu ionak bu i onak vrisnula a ti buš imala prazninu u srcu!...

Slažem se..

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 35
27.4.2010 6:37:01   
troubled
neću ti ništa savjetovati....cure su već puno toga napisale i s većinom se slažem...
reći ću samo da poznam jedan takav gotovo isti slučaj...
srećom (da!) završio je razvodom...i to kad mi je frendica bila već toliko iznemogla i narušenog zdravlja da je jedva živu glavu izvukla... (srećom pa jest) problemi sa štitnjačom, 42 kg težine!!!! na rubu života...
a s obzirom da se na takav korak vrlo teško odlučiti i da smo (većina) sklone brojati mrvice i nadati se da će biti bolje i zbog toga ostajati u lošim vezama....razvod nije stigao kao njena želja i odluka....dragi sin i mamica su se jednostavno jedan dan dogovorili da ona nije dovoljno dobra za njega user posted image i doslovno je izbacili iz kuće...
ja bogu zahvaljujem na tome, jer mislim da ona sama ne bi smogla snage za takav korak...

a tebi želim svu sreću svijeta...nadam se da ćeš, vrlo skoro, pisati kako ti je dobro i kako si sretna, bez obzira u kakvoj kombinaciji i na koji način user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 36
27.4.2010 7:19:08   
Točkica28
100 ljudi 100 čudi, meni se kao prvo nitko ne usudi niš takvo prigovoriti jer sam si sama izgradila takav odnos.dakle i da netko pokusa neku nebulozu izjaviti odmah grizem .. drugo... oni će te hebat sve dotle dok im ti to dopustiš... mudrovanja nema baš preveć il' buš tak guglala i zavrsila u nekoj ustanovi il' bus se izdigla iznad toga pa kud puklo da puklo, a imas hebeno dobar razlog za to(kćer)...
btw, ja ne volim slabe ljude, sorry i svaki problem je rješiv...

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 37
29.4.2010 21:40:40   
Anoniman
evo da se javim.hvala vam svima na komentarima koji su samo potvrdili ono sto i sama zelim a to je da odemo sami zivit.pripremam se tj skupljam hrabrost da to konacno i recem muzu.sad je u nocnoj tako do ujutro moram dobro razmislit sta i kako cu mu rec.jer ovako vise ne ide.jednom me svekrva prije par mjeseci toliko naljutila da sam se vec bila pakirala za odlazak al onda su me ona i svekar na kolinima molili da ostanem i ja eto i dandanas tu.a sve bilo jer smo ujutro razgovarali tj ja rekla kako danas mladi bracni parovi sami zive zeleci im prenjeti poruku da shvate kako mogu bit sretni sta ja nisam jedna od takvih.i sve u redu,niko nista ne govori,ja islla u setnju s malom da bi me muz zvao da di sam, da mu je mater rekla da sam isla vanka i da nezna ocu li se ja uopce vracat.na to sam jednostavno posizila!!!!!Sad zalim sta nisam onda otisla.i tako za sve sta kazem oni protumace drugacije.svekar je mudrac,on sve onako izpodmukla muci nista se ne izjasnjava.pa kad njih dvoje idu vanka onda on njoj drzi predavanja.ona je zena koja mi i pere i pegla i kuva i sve zbilja radi,sredjujemo apartman na vikendici i oni su tamo po cile dane s majstorima i zbilja ne mogu bit bezobrazna al je tip osobe koji ti jenostavno ide na zivce.cili dan mi nabija neki pressing.opsjednuta je s hranom tj.jeli mala jela pa odma cim se digne dodje vidit jel mala popila nocnu dozu,pa je li pisila,kakila (neki put mi valjda ne viruje pa vadi pelenu iz smeca da provjeri,ja je uvatila jedanput),kakvo je boje da izvinete g....,jel tvrdo jel meko,mora jest tocno u odredjenu uru,ako nije odma panika,brzo pravi joj.a mala nije bog zna kakva izjelica.ovo u kuci jos nekako pretrpim al kad ide vani svaku zenu s ditetom pita koliko je staro i sta mu daje jest i onda stigne doma i oce da mala to isto jede.a ona ni zubica jos nema.po njoj mora lec u 19.30 ako nije, 100 puta me pita al jos mala nije legla,kako nije.......a neki put spava od 3 do 6.di ce vec lec za uru.i sad ti to trpi iz dana u dan.najvise me strah rec da zelim da odemo zivit sami jer cu ispast prava bezobraznica (vidi sve joj ucinimo a ona nezahvalnica nam tako vraca).to ce tako bit znam ja, al u pitanju je moje zdravlje i moja sreca i moj mir.i necu joj se morat ispovidat di idem i kad se vracam i moc ce mi doc ko oce a ne da ona odma pita kad ode da sta je donija.Mislim stvarno!!!!!Njoj tesko dat dva limuna svojoj jedinoj prijateljici koju ima a usudjuje se pitat za svakoga sta je donija kad dodje. i najvaznije nece moc toliko utjecat na mm jer ja sam ga dosta uredila kakav je prije bija pa mi nije zahvalila zato.Jednom su se svadili i nije zivija  dugo s njima al to je bilo prije mene.javim se kako je proslo.ako uspijem otvorit usta.

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 38
   [Obrisani korisnik]
29.4.2010 21:44:02   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 39
29.4.2010 21:44:43   
leilany
anonimna go 4 ituser posted image ...sretnooouser posted image i javi rezultate....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 40
29.4.2010 21:45:31   
anuska08
Draga, javi kako je bilo!!! I držim fige da bude sve ok!!user posted image
p.s. definitivno svaka bvitelj treba živjeti za sebe, ako je to bilo kako moguće i onda su stvari ipak malo drukčije

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 41
29.4.2010 22:32:34   
mala pcelica
ti zeno zivis u paklu sa djavolima user posted image
bori se za sebe kako znas i umijes i neobaziri se sta ce oni ili bilo ko misliti...znam da je lako meni to pričati i da si ti sad na sto muka ,ali goni to od sebe .......user posted image user posted image user posted image user posted image evo malo za srecu....

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 42
29.4.2010 22:36:56   
natalijax
ženo sretno,skupi hrabrost i riješi to,Sretnouser posted image user posted image

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 43
30.4.2010 8:47:26   
Jack_Tequila
IZVORNA PORUKA: Točkica28

100 ljudi 100 čudi,

100 žena, 200 sisa user posted image user posted image user posted image

@Anonimna... Samo se ne daj zajebavat'. Inače ćeš cijeli život ispaštati.

Dok god popuštaš i šutiš, netko će srati po tebi i nikad nećeš valjati. Kad pokažeš zube, e tu se već stvari mijenjaju. Cijene te tek kad si jednako bezobrazna kao i oni.

Drugačije nećeš dobro proći.

Sretno! user posted image

23.01.2010. > Zvijezda je rođena!

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 44
30.4.2010 8:55:30   
sig

IZVORNA PORUKA: Jack_Tequila

IZVORNA PORUKA: Točkica28

100 ljudi 100 čudi,

100 žena, 200 sisa user posted image user posted image user posted image

@Anonimna... Samo se ne daj zajebavat'. Inače ćeš cijeli život ispaštati.

Dok god popuštaš i šutiš, netko će srati po tebi i nikad nećeš valjati. Kad pokažeš zube, e tu se već stvari mijenjaju. Cijene te tek kad si jednako bezobrazna kao i oni.

Drugačije nećeš dobro proći.

Sretno! user posted image

potpisujem!!

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

(Odgovor članu Jack_Tequila)
Neposredna veza do poruke: 45
30.4.2010 9:22:07   
L.P.
Sretno i želim ti da brzo riješiš te probleme i nađeš svoj mir za dobro svoje obitelji i sebe!!!user posted image
Samo budi čvrsta i nedaj se zajuser posted image !!!Drži se!user posted image

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu sig)
Neposredna veza do poruke: 46
30.4.2010 9:44:28   
njanja
IZVORNA PORUKA: Anoniman
ona je zena koja mi i pere i pegla i kuva i sve zbilja radi
  a zašto ti to radi?jel ti ne možeš ili jel ona to želi??u svakom slučaju, ako si dovoljno odrastao da se oženiš i rodiš, onda moraš i preuzeti ono što život nosi sa sobom, a to su obaveze.Da ti ne kuha i ne pere i pegla, ne bi ti imala za što prigovarati, a ovako joj daješ puno pravo za to.... Meni nitko ni ne kuha, niti  ne pegla, niti ne pere, i da teže mi je jer nemam pomoć i imam jako malo vremena za sebe. Peglam u 22 h naveče....Međutim imam svoj mir i najsretnija sam na svijetu... Ovaj moj komentar samo shvati kao dobronamjernu potporu da se osvjestiš, odrasteš i kreneš dalje!!!!!

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 47
30.4.2010 11:22:46   
ninolina
a zašto ti to radi?jel ti ne možeš ili jel ona to želi??u svakom slučaju, ako si dovoljno odrastao da se oženiš i rodiš, onda moraš i preuzeti ono što život nosi sa sobom, a to su obaveze.Da ti ne kuha i ne pere i pegla, ne bi ti imala za što prigovarati, a ovako joj daješ puno pravo za to.... Meni nitko ni ne kuha, niti ne pegla, niti ne pere, i da teže mi je jer nemam pomoć i imam jako malo vremena za sebe. Peglam u 22 h naveče....Međutim imam svoj mir i najsretnija sam na svijetu... Ovaj moj komentar samo shvati kao dobronamjernu potporu da se osvjestiš, odrasteš i kreneš dalje!!!!!

slažem se...u svakom slučaju sretno i da napokon nađete svoj mir

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 48
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!