Anoniman -> muz mi sve brani da idem u roditelja........ (25.4.2010 21:55:36)
|
malo glup naslov al nisam znala kako da stavim pa evo mojih problema. zivila sam s recimo tako s normalnim roditeljima gdje niko nikome nije nista branio al ipak se znalo ko sta smije ili ne smije.kad sam se udavala mislila sam da dolazim u slicnu obitelj i pristala zivit sa svekrom i svekrvom (koja greska!).Sve je bilo ok dok ja nisam bar jednom tjedno odlazila kod mojih u posjetu (smatram da je to normalno) a onda se moj svekrva pocela buniti da sta ja imam ic svako malo tamo,da ona kad se udala nije nikad isla u svoje mame a ni njezina kcer ne dolazi kod nje (osim za rodjendan,bozic i sl a s drugom godinama ne prica).Rekla sam joj da mi to nece branit,da me nije briga sta njena kcer radi,ko joj smeta doc kad god oce,nek se ona ugleda na mene a ne ja na nju.Moj muz nije nista prigovara dok ja nisam rodila a onda je poceja i on.oni imaju neku glupu obiteljsku manu proucavanja ljudi,neznam kako bi to drugacije nazvala.kad neko dode u goste ili oni idu u koga(rijetko jer nemaju nekih prijatelja)sve gledaju kako ko sijedi,govori,prica,koliko pije,kako je obucen......i onda posli komentari al uvik losi,niko im jos nije dobija prolaznu ocjenu,samo traze mane kod ljudi.izokrecu recenice,sve shvacaju doslovno,nemos se ni saliti....i tako je zbog nekih rijeci koje su moji rekli ispadao zivi skandal jer su u svemu culi samo ono sta su tili cut.oca su mi vec toliko puta izvrijedjali da on vec odavno ne dolazi a mater dodje radi mene i male.sta je najgore mm nije prije takav bija a otkad sam rodila ponasa se ko da smo ja i mala njegovo vlasnistvo i nesmin nigdi mrdnit a da nesto ne komentira.ako idem u prijateljice onda grinta zasto oni nikad ne dodju nego ti moras ic tamo da gledaju malu,kad idem u matere sta moras svako 2 dana ic (a idem 1put u 3tjedna) a nedaj boze da ostanem prenocit, vec je reka da to on nece dopustit.....To me toliko izludjiva da bi svaki put kad idem negdi imala proljev i povracanje od straha sta ce sad opet komentirat i jednostavno sam prestala ic bilo di.samo neki put vanka sama s malom se prosetat i naravno s njim kad je slobodan.on nije los,sve bi on za mene ucinija al me nervira sta je pod utjecajem svoje mamice i sve joj ispovida,sta god ja recem ili bilo ko,odma je zove na mob i potuzi se.Moja rodbina je primjetila da se oni tako cudno ponasaju pa niko ne voli dolazit,moja svekrva je tu cudna biljka.dugo bi bilo da je sad komentiram.samo ukratko, sve ce ti ucinit,nije joj tesko al se u sve dira,i smatra da su svi ljudi pokvareni i zli i svi njoj zele napakostit.ja sam imala problematicnu trudnocu i jedva rodila,moja najdraza curica ima sad 10mjeseci i dosta je ziva, nijednu noc jos nije cijelu prespavala pa tako ni ja.umorna sam i imam jos nekih zdravstvenih problema od prije a ona mi je rekla da kad sam znala da ce mi tako bit tesko se dizat po noci sta nisam pobacila.to je samo jedan od njenih bisera dalje mi se neda niti nabrajat.uglavnom da zavrsim, nikako da dokazem mm da ja zelim neki put ic kod mojih u posjete,ok nemoram ostajat spavat kad mu to toliko smeta al makar koju uru da se druze s malom jer ovde niko nemoze bit opusten kad sve zivo proucavaju.Ja sad moram pit tabl.za umirenje jer stalno placem i povracam i otic cu kvragu ako ovako nastavim.mojoj sveki je to normalno jer ona godinama pije pa sad moram i ja.....dajte spasite me i recite sta da radim!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|