|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
[Anketa]

Pampers ili Libero...ili neke trece???

Pampers
  47% (97)
Libero
  16% (34)
neke treće
  33% (68)
Platnene
  2% (6)

Ukupno glasova: 205

(Posljednji glas : 12.7.2015 10:01:10)
(Glasovanje traje do: -- )
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pampers ili Libero...ili neke trece???
12.3.2013 16:44:12   
medoKartonski
Mi smo prvo koristili Pampers ali svake smo promokrili ... sad kupujemo Babylove, i super su nam, niti jedne ne promokrimo, nemamo osip ...

Ne provodite život s osobom s kojom možete živjeti, već s onom bez koje ne možete ... Marijo <3

Naša mala čudo( višta ) ... Iva <3 Rocky

(Odgovor članu lelalj)
Neposredna veza do poruke: 326
12.3.2013 16:46:09   
Afrodita83
Cure, može netko napisati kolika je cijena kojih pelena? Npr. papmpers u odnosu na babylove? Hvala!

(Odgovor članu medoKartonski)
Neposredna veza do poruke: 327
12.3.2013 17:28:05   
Sammy056
za pampers ne znam.
babylove 4 kosta 59kn mislim 44 ili 46 komada.
bebe konzumove 50kn opet 44 ili 46 kn
bebe premium care 70kn 42kom

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 328
12.3.2013 17:34:28   
snowwhite
mi smo od početka na pampersicama,ali mogu ti reći da sam probale bebe premium care (konzumove) i da mi se sviđaju

(Odgovor članu Sammy056)
Neposredna veza do poruke: 329
12.3.2013 17:35:15   
Afrodita83
Hvala! Nisam znala koliko su cijene pelena koje nisu pampers, ali znam da je pampers jako skup...e sad da li je i zato bolji???

(Odgovor članu Sammy056)
Neposredna veza do poruke: 330
12.3.2013 18:02:22   
Sammy056
Prema mom iskustvu Pampers više nije što je nekad bio. Nisam bila posebno zadovoljna a i mala mi se osula od njih, smrdile su na naftu. Užas. Bolje su mi bile Huggies, ali koliko čujem, oni se povlače iz HR navodno. U biti za nešto što svejedno završi usrano u smeću radije dajem manje novca ukoliko pronađem što mi odgovara. Za mene su to zasada babylove pelene

Neposredna veza do poruke: 331
12.3.2013 18:06:33   
Afrodita83
Pa takav i ja stav imam iako nemam iskustva...i tako ću svaku tu pelenicu nakon max 2 sata baciti. Jedino mi je bitno da je bebi mekano za guzu i to je sve, a vjerujem da postoje takve pelene i da nisu pampers kod kojeg 1/3 cijene čini plaćanje marke...

(Odgovor članu Sammy056)
Neposredna veza do poruke: 332
12.3.2013 18:13:04   
Tina 21
Nama Pampers Premium Care najviše odgovaraju,ali ne iz Mullera,nego iz Dm-a ..probali smo i Violetu,Baby Love,Pillo iz Plodina i Bebe iz Konzuma i nijedne nisu baš dobre,a Violeta strava i užas

Neposredna veza do poruke: 333
12.3.2013 18:20:55   
mama_25
Babylove od rođenja i nikad nikakvih problema, tipa osip ili da propuštaju, nismo imali!! user posted image

(Odgovor članu Tina 21)
Neposredna veza do poruke: 334
12.3.2013 18:20:56   
snowwhite
kakav god pampers bio u odnosu na prije meni je najbolji jer je najmekaniji,meni su ove iz dm-a užasno krute,a abebe obične krute i još čičak ne drži kak bi ja htjela

(Odgovor članu Tina 21)
Neposredna veza do poruke: 335
12.3.2013 18:25:16   
Afrodita83
Mislim da ću kupit i jedne i druge pa ću dalje koristit one koje se pokažu bolje.

(Odgovor članu snowwhite)
Neposredna veza do poruke: 336
13.3.2013 22:55:36   
Sammy056
Pa cuj, nemoj ih kupovati. Odnosno kupi jedne. babylove i bebe ionako dobijes po pakovanje kad rodis. u dm odneses rodni list, a na netu se prijavis na multipluscard djecjem programu i dobijes kupon. pa ces vidit

Neposredna veza do poruke: 337
13.3.2013 23:19:37   
kisica
Libero, ali kod nas je slab izbor veličina.
Pampers se pokazao jako loš za dečkiće

(Odgovor članu medoKartonski)
Neposredna veza do poruke: 338
17.3.2013 12:57:38   
calpurnia
Ja sam probala pampers i strašne su! Nikad više! Babylove sam također probala ali su debele i uz to je nekako malen model pelena. Libero su mi najbolje! I tanke su, veći model (npr. libero vel. 4, od 7-14 kg ima veću pelenu od babylove več 4+ koja je od 9-20kg). Tako da ja navijam definitivno za libero. A cijena dođe na isto...babylove je 60 kn (38 kom), dok je libero 90 kn (56 kom). :)

TONČI <3

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 339
30.3.2013 13:15:49   
Anoniman
Moj mali je 2 mjeseca i probali smo pampers, libero i babylove, babylove i pampers su mi bili odlični, a libero mu probala tricu prije tjedan dana, svaka mi je propustila, već sam bila luda da je dobro ne lijepim, ali ne, svako presvlačenje skidaj i robicu jer je mokra, vratili se prije tri dana na pampers i više ne propušta, ne znam u čemu je kvaka možda sam opet naučila lijepiti user posted image , a kakica mu je u liberu bila doslovno zelena, a kako bi žutO međutim u doticaju sa pelenom je odmah pozelenilo user posted image

(Odgovor članu calpurnia)
  Neposredna veza do poruke: 340
11.4.2013 14:10:09   
tatica1
pozdrav ekipi

za svoju bebicu naravno najbolje, pa po preporuci uzmemo Pampers i bijeli i zeleni da se uvjerimo koji je bolji kad ono razocaranje bebica se popiski i mi moramo cijelu robicu promjenit jer je pamper propustio pa se mislimo mozda nismo dobro stavili pampers pa zamolimo patronaznu sestru za pomoc a ona kaze "Puno roditelja mi se u zadnje vrijeme zali na istu stvar" ona stavi pampers i nakon cca 40 minuta bebici mokar i bodi i gegica i plahtica ispod nje. Kupimo LIBERO i spasimo se od pranja i peglanja bodica i svega ostaloga i sto je najbolje bebina guza uopce vise nije crvena i nadrazena. LIBERO nikad nije propustio niti jedne kapljice.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 341
10.6.2013 12:57:38   
Ela28
Samo Muller pelene nama od Pampersa se budili svaku noć mokri user posted image

(Odgovor članu tatica1)
Neposredna veza do poruke: 342
10.6.2013 22:14:42   
FIGICA FIFINANKICA
sve su nam dobre,osim Babylove,tako krute pelene,užas

(Odgovor članu Ela28)
Neposredna veza do poruke: 343
17.6.2013 0:33:46   
keyt
O pelenama bih mogla napisati čitav esej. Ali ukratko, newborn su nam bile Pampersice, tada za bolje nisam ni znala, 2 babylove koje su mi bile fantastične, a njihova 3 veliko razočaranje, totalno druge pelene. Tako da smo s 3 opet bili na Pampersu i bijelim i zelenim, a kad smo prešli na 4, opet šok. Bijele preglomazne u odnosu na 3 i prezgužvane, a od activ baby joj se urezivala pasica na trbuhu. E, onda smo sasvim slučajno otkrili Libero 4 koje su predobre, za nijansu manje od iste veličine Pampersa te za nijansu deblje, što nam ne smeta. Najbolji omjer cijene i kvalitete. Trenutačno su najpovoljnije u Bipi, koliko ja znam, 89 k veliki paket (56 kom.), a s njihovim popustom na početku mjeseca izađu cca. 70 kuna.

(Odgovor članu FIGICA FIFINANKICA)
Neposredna veza do poruke: 344
26.8.2013 16:54:08   
Piturica
pampers premium care su nama najbolje i to iz dm-a. nista nam ne procuri. zeleni pampers, onaj active baby nam je uvijek procurila kakica tako da user posted image
netko je pisao da je pampers premium care 4 preveliki... ima inace 4 i 4+ tako da ako se uzo 4+ odmah nakon 3-ke je def. prevelik. ugl, probali smo i babylove i jos neke druge, ali premium care su nam najbolje.

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)
(¸.·´ (♥ ¸.·´ ♥♥ Loveeeeeee ♥

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 345
9.9.2013 0:00:23   
keyt
Evo sad već nakon dugog staža s Liberom - to su jedine pelene koje apsolutno niti jednom nisu propustile, ni pišalinu ni kakicu. Tako da kapa dolje!

(Odgovor članu Piturica)
Neposredna veza do poruke: 346
9.9.2013 12:51:18   
Sunshine28
mi smo na pampersu activ baby, ali stalno razmisljam da probam taj libero....
ako je netko koristio oboje zanima me da li ima razlike u brojevima? mi smo na pampersu 4? jer ok da uzmem i Libero 4? imam curku....

I + G = E & L

(Odgovor članu keyt)
Neposredna veza do poruke: 347
9.9.2013 16:04:50   
elven
Mi smo do sada koristili huggies, ali kako ih je skoro pa nemoguće više nabaviti, friško smo prešli na baby love iz dm-a...nisam oduševljena, ali nisam puno niti očekivala obzirom na cijenu, bitno mi je da se ne osipa i to je to.
Pamers i Libero su mi malo preskupe obzirom na veličinu pakiranja ovih većih brojeva.

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 348
17.9.2013 10:30:35   
keyt
Sunny,

mislim da bi ti Libero 4 trebale biti ok. E sad, postoje 2 modela, "slim fit" i "comfort". Comfort je za nijansu komotniji od slim fita i to bi ti 4 definitivno trebao biti dobar broj, to sada El nosi s nepunih 9 kila i baš su joj taman. Ili "slim fit" 5. Oni imaju i mala pakiranja pa možda nije loše za početak kupiti br. 5 pa ćeš vidjeti. Ako su joj velike, poslužit će za kasnije user posted image

(Odgovor članu elven)
Neposredna veza do poruke: 349
   RE: Pampers ili Libero....???
10.12.2013 22:38:26   
kckama

IZVORNA PORUKA: troubled

meni su pampers ipak najbolje...i to ove nove bijele, premium - cotton like ili tako nekako...

Potvrđujem

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!