Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Alergija u trudnoći 22.4.2010 12:05:22
|
|
|
|
lilia
|
Meni je odmah izručanala po ZM, a na ultrazvuku mi nije ništa rekla. Kako se to računa kod vas u Prigorju? Pozdrav, Lilia
|
|
|
|
|
RE: Alergija u trudnoći 22.4.2010 19:06:16
|
|
|
|
Anoniman
|
pa valjda ti je onda točno bila ovulacija, moja je kasnila inače se danas u Prigorju davim od alergije
|
|
|
|
|
RE: Alergija u trudnoći 22.4.2010 19:28:13
|
|
|
|
lilia
|
Da, ja sam svaki mjesec znala kad mi je ovulacija jer smo malo duže radili na bebici i napokon je uspjelo ali zato to tebi dobro ide, koliko vidim tvoji su jedno drugome do "uha". Lijepo je imati veliku obitelj, pa uz njih toliko valjda te i alergija malo manje muči. Drž´se. Valjda te je pelud malo zasmetala, proći će to je samo prolazno. Meni je termin 02.11. i dargo mi je laprdati s nekim tko mi je "blizu". Pozdrav svim trudnicama i mamama. Lilia
|
|
|
|
|
RE: Alergija u trudnoći 27.4.2010 12:48:53
|
|
|
|
mjesec10
|
Ja se već godinama mučim sa alergijama i nisu mi stale ni sadu u trudnoći, samo sada ništa ne uzimam za njih, ali za asmu uzimam pumpicu jer se gušim pa moram....al ubija me alergija samo čekam kišu, a kad se sjetim da još u 8 mjesecu moram trpiti ambroziju
|
|
|
|
Anketa
dohrana za bebelelaljzdravo drage mamice i pokoji tatica...da vidim koliko vas ima sto ste vasim bebicama vec dali dohranu jeli to bilo tek s punih 6 mjeseci ili prije?da,prije 6 mjeseci (
67%)

ne (
0%)

s 6 mjeseci (
33%)
Broj svih glasova: 60Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!