Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 6.10.2010 16:01:24
|
|
|
|
tinad
|
Već u 4 mjesecu se vidilo zaobljenje,a i s vremenom mi sve išlo u stomak (većina mi kažu da je to tako kad se nosi muško).
|
|
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 11.10.2010 8:31:18
|
|
|
|
aldijanich
|
17 tjedan, poceo je rasti, ali jos uvijek je stomačić sramežljiv :))
|
|
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 2.12.2010 13:36:08
|
|
|
|
ruwenzor
|
negdje u 3. mj mi je trbuh počeo rasti, sad sam u 16. tjednu i izgledam kao da sam se fino napapala. još stanem u svoju "normalnu" odjeću, al preferiram casual trenirke i tajice s tunikama, ne nosim široke majice jer želim da se moj trbušćić vidi- to je nešto na što sam trenutno najponosnija
|
|
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 3.12.2010 15:10:31
|
|
|
|
Freya
|
19-i tjedan, oni koje ne znaju ne kuže da sam trudna. Vjerujem da se radi o zimskoj odjeći jer da je ljeto bi sigurno primjetili ili bi mislili da sam se udebljala....ali nije velik.
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 3.12.2010 15:55:17
|
|
|
|
drugasrecica
|
Meni se trbuh brzo primjetio u obje trudnoće, jer sam inače vitka, pa onda trbuh brzo nekako iskoči van i vidi se, ne mogu ga sakrit. Jedva sam čekala da naraste veći da se vidi da sam trudna a ne da sam se naglo udebljala
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 16.12.2010 22:10:17
|
|
|
|
mamit
|
Meni je trbuh poceo poznavat jos u 3,5mjesecu,sada sam u 5 i puno osoba mi kazu da je dosta veliki koliko bi odgovaralo za toliku trudnocu.
|
|
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 17.12.2010 14:37:58
|
|
|
|
Freya
|
IZVORNA PORUKA: anuska08 SA nekih 5 mjeseci nekakav sramežljivi,a ja mislila da ću sa 4 već imati trbuh do zuba! Identično kod mene!:) Ja sam sad nekih 5 i pol mjeseci trudna i danas sam bila kod šilice skratiti jedne trudničke hlače koje sma kupila i žena me pita da li ćemo ih i suziti. Ja ono , pa ne, još će mi rasti trbuh...Uglavnom da ne duljim ona je mislila da sam već rodila i da ih sada želim pretvoriti u normalne hlače, nije mogla vjerovati da sam trudna... A to opet ništa ne znači, na zadnjem ultrazvuku bebica je bila baš fino debeljuškasta, čak i za tjedan naprednija...
< Poruku je uredio Freya -- 17.12.2010 14:39:07 >
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 17.12.2010 14:39:36
|
|
|
|
natalijax
|
odma,kad sam bila dva mjeseca trudna koda sam bila 5,a sa pet mjeseci došla u bolnicu na promatranje pita ova u kojem ste mjesecu,žena kaže nemoguče izgledate ko pred porod
|
|
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 2.2.2011 15:03:00
|
|
|
|
malla
|
ja sam 19 tjedana trudna i primjecujem mali trbuscic ali oni koj me neznaju nebi nikad rekli da sam trudna,nego da sam se malo zbuckala ....ali to je u zadnjih 2 tjedna bum-poceo rasti i sad i busa i kile samo raaastu raaastuuu
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 2.2.2011 18:49:59
|
|
|
|
Indy
|
IZVORNA PORUKA: natalijax odma,kad sam bila dva mjeseca trudna koda sam bila 5,a sa pet mjeseci došla u bolnicu na promatranje pita ova u kojem ste mjesecu,žena kaže nemoguče izgledate ko pred porod ista situacija kod mene s prvom trudnoćom, a ni ova nije drugačija, sad sam 3mj, a kao da sam 5 ili 6
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 3.2.2011 20:18:43
|
|
|
|
Angella
|
Kako je moguće da mi je iskočio trbuščić već u 9.tjednu trudnoće, a tek mi je prva beba? Inače sam normalne kilaže i nikada nisam imala viška na trbuhu i do sad se nisam ni kilu udebljala. Mislila sam da će se vidjeti tek kasnije...
|
|
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 14.2.2011 10:39:06
|
|
|
|
tina1983
|
ja sam trudna 14 tjedni i već se lijepo vidi, bit ću ko prava lopta do kraja, ali sve je to lijepo i slatko
|
|
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 14.2.2011 10:49:40
|
|
|
|
emab
|
Meni se već sa 3 mjeseca trbuh lijepo zaobli, sa 7 mjeseci već izgledam kao da ću svaki tren roditi. Svi tako rado komentiraju moj VELIKI trbuh, a mene boli briga , bitno da je po uzv-u sve 5, a trbuh i tako nekon poroda dođe na svoje - ili ne dođe hahahahahaha . Radije imam i veliki trbuh i zdravu dječicu, a i nemrem se još i sa tim opterećivati. Pazim na kilažu, pod pritiskom sam da li je sve ok s bebom, stalno hodam po nekim pretragama zbog sklonosti infekcijama, a još da se razmišljam o tome koliki mi je trbuh - NO WAY, a uostalom, moje bebice budu cca 4 kg, a ja sam visoka 163 - pa valjda mi trbuh i zbog toga izgleda još veći, ali ja samo razmišljam o svojoj , ma samo nek je ona super!
|
|
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 14.2.2011 10:57:31
|
|
|
|
magdalenaa
|
ja sam sad u 27tj, a počeo mi se primjećivati tek sa 24 i to malo tako da mi nitko nije virova da sam trudna , ma što se mene tiče može da ostane ovakav samo da je beba ok, jer mi jelakše se i krećati i oblačiti hihih, još uvik mi sve hlače pašu samo maice malo razvlačim hihih
|
Anketa
Pranje guze.
пеперутка16
Presvlači li vaš suprug dijete, mislim pranje guze i mijenjanje pelene?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!