|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kad vamje trbuh počeo rasti?
6.10.2010 16:01:24   
tinad
Već u 4 mjesecu se vidilo zaobljenje,a i s vremenom mi sve išlo u stomak (većina mi kažu da je to tako kad se nosi muško).

(Odgovor članu beba_B)
Neposredna veza do poruke: 76
11.10.2010 8:31:18   
aldijanich
17 tjedan, poceo je rasti, ali jos uvijek je stomačić sramežljiv :))

(Odgovor članu tinad)
Neposredna veza do poruke: 77
2.12.2010 13:36:08   
ruwenzor
negdje u 3. mj mi je trbuh počeo rasti, sad sam u 16. tjednu i izgledam kao da sam se fino napapala. još stanem u svoju "normalnu" odjeću, al preferiram casual trenirke i tajice s tunikama, ne nosim široke majice jer želim da se moj trbušćić vidi- to je nešto na što sam trenutno najponosnija user posted image

(Odgovor članu aldijanich)
Neposredna veza do poruke: 78
3.12.2010 15:10:31   
Freya
19-i tjedan, oni koje ne znaju ne kuže da sam trudna. Vjerujem da se radi o zimskoj odjeći jer da je ljeto bi sigurno primjetili ili bi mislili da sam se udebljala....ali nije velik.

U nizu događaja u mom životu, ništa nije bilo slučajno. Sve se dogodilo u skladu sa unutarnjim potrebama

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 79
3.12.2010 15:55:17   
drugasrecica
Meni se trbuh brzo primjetio u obje trudnoće, jer sam inače vitka, pa onda trbuh brzo nekako iskoči van i vidi se, ne mogu ga sakrit. Jedva sam čekala da naraste veći da se vidi da sam trudna a ne da sam se naglo udebljala user posted image  

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

(Odgovor članu Freya)
Neposredna veza do poruke: 80
16.12.2010 22:10:17   
mamit
Meni je trbuh poceo poznavat jos u 3,5mjesecu,sada sam u 5 i puno osoba mi kazu da je dosta veliki koliko bi odgovaralo za toliku trudnocu. 

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 81
17.12.2010 14:37:58   
Freya
IZVORNA PORUKA: anuska08

SA nekih 5 mjeseci nekakav sramežljivi,a ja mislila da ću sa 4 već imati trbuh do zuba!user posted image user posted image user posted image

Identično kod mene!:) Ja sam sad nekih 5 i pol mjeseci trudna i danas sam bila kod šilice skratiti jedne trudničke hlače koje sma kupila i žena me pita da li ćemo ih i suziti. Ja ono user posted image , pa ne, još će mi rasti trbuh...Uglavnom da ne duljim ona je mislila da sam već rodila i da ih sada želim pretvoriti u normalne hlače, nije mogla vjerovati da sam trudna... A to opet ništa ne znači, na zadnjem ultrazvuku bebica je bila baš fino debeljuškasta, čak i za tjedan naprednija... user posted image

< Poruku je uredio Freya -- 17.12.2010 14:39:07 >

U nizu događaja u mom životu, ništa nije bilo slučajno. Sve se dogodilo u skladu sa unutarnjim potrebama

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 82
17.12.2010 14:39:36   
natalijax
odma,kad sam bila dva mjeseca trudna koda sam bila 5,a sa pet mjeseci došla u bolnicu na promatranje pita ova u kojem ste mjesecu,žena kaže nemoguče izgledate ko pred porod

(Odgovor članu Freya)
Neposredna veza do poruke: 83
2.2.2011 15:03:00   
malla
ja sam 19 tjedana trudna i primjecujem mali trbuscic user posted image user posted image user posted image
ali oni koj me neznaju nebi nikad rekli da sam trudna,nego da sam se malo zbuckala user posted image   user posted image   user posted image ....ali to je u zadnjih 2 tjedna bum-poceo rasti i sad i busa i kile samo raaastu raaastuuu user posted image user posted image user posted image user posted image

* moj misic Matias nam je doso 14.7.2011. *

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 84
2.2.2011 18:49:59   
Indy
IZVORNA PORUKA: natalijax

odma,kad sam bila dva mjeseca trudna koda sam bila 5,a sa pet mjeseci došla u bolnicu na promatranje pita ova u kojem ste mjesecu,žena kaže nemoguče izgledate ko pred porod
ista situacija kod mene s prvom trudnoćom, a ni ova nije drugačija, sad sam 3mj, a kao da sam 5 ili 6

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 85
3.2.2011 20:18:43   
Angella
Kako je moguće da mi je iskočio trbuščić već u 9.tjednu trudnoće, a tek mi je prva beba? Inače sam normalne kilaže i nikada nisam imala viška na trbuhu i do sad se nisam ni kilu udebljala.  Mislila sam da će se vidjeti tek kasnije...

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 86
14.2.2011 10:39:06   
tina1983
ja sam trudna 14 tjedni i već se lijepo vidi, bit ću ko prava lopta do kraja, ali sve je to lijepo i slatko

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 87
14.2.2011 10:49:40   
emab
Meni se već sa 3 mjeseca trbuh lijepo zaobli, sa 7 mjeseci već izgledam kao da ću svaki tren roditi. Svi tako rado komentiraju moj VELIKI trbuh, a mene boli briga user posted image user posted image user posted image , bitno da je po uzv-u sve 5, a trbuh i tako nekon poroda dođe na svoje - ili ne dođe hahahahahahauser posted image . Radije imam i veliki trbuh i zdravu dječicu, a i nemrem se još i sa tim opterećivati. Pazim na kilažu, pod pritiskom sam da li je sve ok s bebom, stalno hodam po nekim pretragama zbog sklonosti infekcijama, a još da se razmišljam o tome koliki mi je trbuh - NO WAY, a uostalom, moje bebice budu cca 4 kg, a ja sam visoka 163 - pa valjda mi trbuh i zbog toga izgleda još veći, ali ja samo razmišljam o svojoj user posted image , ma samo nek je ona super!

(Odgovor članu tina1983)
Neposredna veza do poruke: 88
14.2.2011 10:57:31   
magdalenaa
ja sam sad u 27tj, a počeo mi se primjećivati tek sa 24 i to malo tako da mi nitko nije virova da sam trudna , ma što se mene tiče može da ostane ovakav samo da je beba ok, jer mi jelakše se i krećati i oblačiti hihih, još uvik mi sve hlače pašu samo maice malo razvlačim hihih

dogodila se ljubav za koju nikad nistae čuli.............

(Odgovor članu emab)
Neposredna veza do poruke: 89
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Presvlači li vaš suprug dijete, mislim pranje guze i mijenjanje pelene?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!