|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kad vamje trbuh počeo rasti?
1.4.2010 16:15:35   
osobno
meni se počela nazirat u petom misecu, oko 20 og tjedna u zadnjoj, a u prvoj malo ranije, oko 16-17-og tjedna.

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 26
1.4.2010 16:23:53   
Tsmee
U prvoj trudnoći negdje sa 2,5-3 mjeseca, ali to sam vidjela samo ja iako sam nosila uske majice user posted image . Sa oko 4 mjeseca su i drugi primijetili. Sad već imam dosta veliku škembu (12tj), ali samo navečer jer se napuhujem pa fakat izgledam trudno, a ujutro nema skoro niš. Uglavnom, još me nitko nije niš pitao user posted image

Ono što sam ja čitala je da se negdje iza 14 tjedana maternica izdiže iznad stidne kosti i posataje opipljiva izvana pa valjda onda i vidljiva. Ja se sjećam da sam u prvoj trudnoći znala leći u krevet na leđa i uvući trbuh i onda bih vidjela i pipala gdje to moja beba raste (ne znam jesam li dobro opisala...). Uglavnom tad sam tek bila sigurna da nisu plinovi user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 27
1.4.2010 20:35:10   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image  neću nikad zaboravit... prva trudnoća, bila sam trudna oko 12-13 tjedana, već mi se počelo nazirati... komentiram ja to s jednom frendicom, a frend prolazi kraj nas, čuje o čemu pričamo i kaže: "Eh! Pa nisi ti ni prije bila za bacit!" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kad nisam krepala od smijeha, to bum uvijek pamtila! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Tsmee)
  Neposredna veza do poruke: 28
1.4.2010 20:56:04   
gljiva
Sa 6 mju prvoj trudnoći, u drugoj sa 5 mj.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29
2.4.2010 15:22:01   
cuba
Sa 3,5 miseca sm=smiley1.gif]

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 30
3.4.2010 21:08:14   
Ellenora
Meni se sada vidi stomacic u 17tj sam.
Po vasim napisima to je malo rano, a nisam imala nista stomaka prije trudnoce, visoka sam 175, a teška bila prije trudnoce 68, a sada 67 (izgubila sam 2kg, pa sam sada vratila jedno). Tako da je to izgleda sve od osobe do osobe.user posted image user posted image user posted image

"...I bice da zivot pise price
da mi je ko reka
ja mu ne bi virova
da bices sve sto tribam

Cuvan te jubavi mala
cujem dok dises i kad nisi tu..."

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 31
8.4.2010 21:53:56   
kungfu ninđica
Meni je od početka bio napuhnut kao kad su oni dani u mjesecu, zatim postupno rastao, ali tek od 5 mj. trudnoće postao dobro vidljiv svijetu. S ulaskom u 7. mj. trudnoće u 2 tjedna mi je jako narastao i zaoblio se na očigled..ali opet u odnosu na druge trudnice u ovim tjednima moj trbuh je manji jer nisko nosim

(Odgovor članu Ellenora)
Neposredna veza do poruke: 32
9.4.2010 13:47:15   
chichina
Ja sam trudna 14 tjedana a zadnjih tjedan dana mi je iskocio trbuh, ali ne onaj trudnicki vec salasti! Dobila sam ukupno 3kg od pocetka trudnoce i mislim da su mi svi ti kg otisli samo u trbuh, koji se sad sastoji od 3 velike sarme! user posted image Ne izgledam kao trudnica vec kao da sam se samo udebljala, a ko zna kad ce mi se trbuh poceti zatezati. user posted image

(Odgovor članu kungfu ninđica)
Neposredna veza do poruke: 33
10.4.2010 13:31:00   
Točkica28
i ja sam u 14 tjednu, ali osim špeka kojeg inace imam na tibi nis se to ne vidi, jedino kaj je pod opipom ruke kao malo tvrda buša... 

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu chichina)
Neposredna veza do poruke: 34
10.4.2010 13:40:46   
Anoniman
osim špeka user posted image  koji mi je ostao od 3. trudnoće, sad se još ništa ne vidi, a ni ne bude tak skoro, jer mi je dr. rekao sad na pregledu da mi je maternica okrenuta prema unutra user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Točkica28)
  Neposredna veza do poruke: 35
28.4.2010 16:39:25   
Tratina
ja sam inače bila ravna ko ploča, al bi mi svaki put prije mens trbuščić naskočija user posted image
E sad, kako je onda naskočija , više se nije izravna user posted image I naravno, još sam se udebljala pa tako da mogu reć da od početka imam stomak. Baš me zanima kad će se fino zaokružit...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 36
28.4.2010 16:46:09   
troubled
1. trudnoća s nekih 5 mjeseci...
2. trudnoća s 4...
3. trudnoća odmah....sad s 5 mjeseci izgledam kao da ću sutra roditi user posted image

ali čula sam da kažu da je to tako s većim brojem trudnoće se prije vidi pa se tješim user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Tratina)
Neposredna veza do poruke: 37
28.4.2010 16:50:18   
xxl
Kaj ti je??Da nisi rekla nebi skužila..ozbiljno
IZVORNA PORUKA: troubled

1. trudnoća s nekih 5 mjeseci...
2. trudnoća s 4...
3. trudnoća odmah....sad s 5 mjeseci izgledam kao da ću sutra roditi user posted image

ali čula sam da kažu da je to tako s većim brojem trudnoće se prije vidi pa se tješim user posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 38
28.4.2010 22:22:25   
Manda
Ja sam stalno gledala jel se vidi, ali danas kad gledam slike s mora  a ja trudnica rana, ma baš ništa se ne vidi osim što sam struk izgubila.

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 39
29.4.2010 13:31:03   
Tsmee
Update na moj odgovor: u ovoj drugoj trudnoći trbuh ko da mi je podivljao. Nisam još ni punih 4 mjeseca trudna, a već izgledam ko prava trudnica. Trbuh ko debelo u 6. mjesecu. Već mi se i u tramvaju dižu user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Manda)
Neposredna veza do poruke: 40
29.4.2010 13:40:12   
dvorska luda
pozdrav trudnice! meni se u ovoj drugoj trudnoci poceo vidit sa nekih 3,5-4 mj. sad sa punih 6 mj sam prava bacvica, al i dobila sam vec 13 kg. kao trebala bi na dijetu al ne pada mi na pamet.
prva trudnoca je bila prije 2 godine i uopce se nesjecam kad se poceo vidit trbuscic.

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 41
26.7.2010 18:26:18   
Mommy
...meni se trbuščić počeo nazirati već u drugom mjesecu...mislim, imala sam ga ja i prije, ali onda je počeo rasti još više user posted image

(Odgovor članu dvorska luda)
Neposredna veza do poruke: 42
26.7.2010 19:05:24   
nemammaste
Meni odmah

(Odgovor članu Mommy)
Neposredna veza do poruke: 43
26.7.2010 19:10:10   
tiny
moj jos uvijek raste,6 god.nakon poroda,nikakok da prestane.user posted image user posted image user posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 44
26.7.2010 19:17:09   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: tiny

moj jos uvijek raste,6 god.nakon poroda,nikakok da prestane.user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 45
26.7.2010 22:07:00   
Fever
Ja sam trudna 18 tjedana i pupica lagano već dolazi do većeg izražaja!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 46
26.7.2010 22:08:23   
Fever
Ja sam trudna 18 tjedana i pupica lagano već dolazi do većeg izražaja!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 47
26.7.2010 22:56:26   
Wukovarka
U prvoj trudnoći već sa 10 tjedana mi se trbuh zaoblio, bio je baš onako okruglast pri dnu user posted image

A druga trudnoća....ostalo mi trbuha još od prve, pa nisam pratila kad je počeo rasti user posted image

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 48
   [Brisano sporočilo]
26.7.2010 23:08:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Wukovarka)
  Neposredna veza do poruke: 49
26.7.2010 23:11:32   
tonkica
Prve se trudnoće ni ja ne sječam, al mi se nekako čini da to kod mene odmah svi vide. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Visoka sam 175, kad sam zatrudnila s Miom imala sam 69 kg, a ovaj put me trudnoća iznenadila sa 77. user posted image user posted image user posted image
Odmah od starta sam u "goroj" poziciji, deblja i vidi mi se ful.
Tata mi je još prije mejsec i pol rekao da sam takav trbuh s Miom imala neposredno prije poroda. user posted image
Ne znam točno u kojem tjednu je počeo rasti, al je očit kako god okreneš. user posted image

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Presvlači li vaš suprug dijete, mislim pranje guze i mijenjanje pelene?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!