Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 1.4.2010 16:15:35
|
|
|
|
osobno
|
meni se počela nazirat u petom misecu, oko 20 og tjedna u zadnjoj, a u prvoj malo ranije, oko 16-17-og tjedna.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 1.4.2010 16:23:53
|
|
|
|
Tsmee
|
U prvoj trudnoći negdje sa 2,5-3 mjeseca, ali to sam vidjela samo ja iako sam nosila uske majice . Sa oko 4 mjeseca su i drugi primijetili. Sad već imam dosta veliku škembu (12tj), ali samo navečer jer se napuhujem pa fakat izgledam trudno, a ujutro nema skoro niš. Uglavnom, još me nitko nije niš pitao Ono što sam ja čitala je da se negdje iza 14 tjedana maternica izdiže iznad stidne kosti i posataje opipljiva izvana pa valjda onda i vidljiva. Ja se sjećam da sam u prvoj trudnoći znala leći u krevet na leđa i uvući trbuh i onda bih vidjela i pipala gdje to moja beba raste (ne znam jesam li dobro opisala...). Uglavnom tad sam tek bila sigurna da nisu plinovi
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 1.4.2010 20:35:10
|
|
|
|
Anoniman
|
neću nikad zaboravit... prva trudnoća, bila sam trudna oko 12-13 tjedana, već mi se počelo nazirati... komentiram ja to s jednom frendicom, a frend prolazi kraj nas, čuje o čemu pričamo i kaže: "Eh! Pa nisi ti ni prije bila za bacit!" kad nisam krepala od smijeha, to bum uvijek pamtila!
|
|
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 1.4.2010 20:56:04
|
|
|
|
gljiva
|
Sa 6 mju prvoj trudnoći, u drugoj sa 5 mj.
|
|
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 2.4.2010 15:22:01
|
|
|
|
cuba
|
Sa 3,5 miseca sm=smiley1.gif]
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 3.4.2010 21:08:14
|
|
|
|
Ellenora
|
Meni se sada vidi stomacic u 17tj sam. Po vasim napisima to je malo rano, a nisam imala nista stomaka prije trudnoce, visoka sam 175, a teška bila prije trudnoce 68, a sada 67 (izgubila sam 2kg, pa sam sada vratila jedno). Tako da je to izgleda sve od osobe do osobe.
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 8.4.2010 21:53:56
|
|
|
|
kungfu ninđica
|
Meni je od početka bio napuhnut kao kad su oni dani u mjesecu, zatim postupno rastao, ali tek od 5 mj. trudnoće postao dobro vidljiv svijetu. S ulaskom u 7. mj. trudnoće u 2 tjedna mi je jako narastao i zaoblio se na očigled..ali opet u odnosu na druge trudnice u ovim tjednima moj trbuh je manji jer nisko nosim
|
|
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 9.4.2010 13:47:15
|
|
|
|
chichina
|
Ja sam trudna 14 tjedana a zadnjih tjedan dana mi je iskocio trbuh, ali ne onaj trudnicki vec salasti! Dobila sam ukupno 3kg od pocetka trudnoce i mislim da su mi svi ti kg otisli samo u trbuh, koji se sad sastoji od 3 velike sarme! Ne izgledam kao trudnica vec kao da sam se samo udebljala, a ko zna kad ce mi se trbuh poceti zatezati.
|
|
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 10.4.2010 13:31:00
|
|
|
|
Točkica28
|
i ja sam u 14 tjednu, ali osim špeka kojeg inace imam na tibi nis se to ne vidi, jedino kaj je pod opipom ruke kao malo tvrda buša...
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 10.4.2010 13:40:46
|
|
|
|
Anoniman
|
osim špeka koji mi je ostao od 3. trudnoće, sad se još ništa ne vidi, a ni ne bude tak skoro, jer mi je dr. rekao sad na pregledu da mi je maternica okrenuta prema unutra
|
|
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 28.4.2010 16:39:25
|
|
|
|
Tratina
|
ja sam inače bila ravna ko ploča, al bi mi svaki put prije mens trbuščić naskočija E sad, kako je onda naskočija , više se nije izravna I naravno, još sam se udebljala pa tako da mogu reć da od početka imam stomak. Baš me zanima kad će se fino zaokružit...
|
|
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 28.4.2010 16:46:09
|
|
|
|
troubled
|
1. trudnoća s nekih 5 mjeseci... 2. trudnoća s 4... 3. trudnoća odmah....sad s 5 mjeseci izgledam kao da ću sutra roditi ali čula sam da kažu da je to tako s većim brojem trudnoće se prije vidi pa se tješim
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 28.4.2010 16:50:18
|
|
|
|
xxl
|
Kaj ti je??Da nisi rekla nebi skužila..ozbiljnoIZVORNA PORUKA: troubled 1. trudnoća s nekih 5 mjeseci... 2. trudnoća s 4... 3. trudnoća odmah....sad s 5 mjeseci izgledam kao da ću sutra roditi ali čula sam da kažu da je to tako s većim brojem trudnoće se prije vidi pa se tješim
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 28.4.2010 22:22:25
|
|
|
|
Manda
|
Ja sam stalno gledala jel se vidi, ali danas kad gledam slike s mora a ja trudnica rana, ma baš ništa se ne vidi osim što sam struk izgubila.
|
|
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 29.4.2010 13:31:03
|
|
|
|
Tsmee
|
Update na moj odgovor: u ovoj drugoj trudnoći trbuh ko da mi je podivljao. Nisam još ni punih 4 mjeseca trudna, a već izgledam ko prava trudnica. Trbuh ko debelo u 6. mjesecu. Već mi se i u tramvaju dižu
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 29.4.2010 13:40:12
|
|
|
|
dvorska luda
|
pozdrav trudnice! meni se u ovoj drugoj trudnoci poceo vidit sa nekih 3,5-4 mj. sad sa punih 6 mj sam prava bacvica, al i dobila sam vec 13 kg. kao trebala bi na dijetu al ne pada mi na pamet. prva trudnoca je bila prije 2 godine i uopce se nesjecam kad se poceo vidit trbuscic.
|
|
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 26.7.2010 18:26:18
|
|
|
|
Mommy
|
...meni se trbuščić počeo nazirati već u drugom mjesecu...mislim, imala sam ga ja i prije, ali onda je počeo rasti još više
|
|
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 26.7.2010 19:05:24
|
|
|
|
nemammaste
|
Meni odmah
|
|
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 26.7.2010 19:10:10
|
|
|
|
tiny
|
moj jos uvijek raste,6 god.nakon poroda,nikakok da prestane.
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 26.7.2010 19:17:09
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: tiny moj jos uvijek raste,6 god.nakon poroda,nikakok da prestane.
|
|
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 26.7.2010 22:07:00
|
|
|
|
Fever
|
Ja sam trudna 18 tjedana i pupica lagano već dolazi do većeg izražaja!!!
|
|
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 26.7.2010 22:08:23
|
|
|
|
Fever
|
Ja sam trudna 18 tjedana i pupica lagano već dolazi do većeg izražaja!!!
|
|
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 26.7.2010 22:56:26
|
|
|
|
Wukovarka
|
U prvoj trudnoći već sa 10 tjedana mi se trbuh zaoblio, bio je baš onako okruglast pri dnu A druga trudnoća....ostalo mi trbuha još od prve, pa nisam pratila kad je počeo rasti
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.7.2010 23:08:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kad vamje trbuh počeo rasti? 26.7.2010 23:11:32
|
|
|
|
tonkica
|
Prve se trudnoće ni ja ne sječam, al mi se nekako čini da to kod mene odmah svi vide. Visoka sam 175, kad sam zatrudnila s Miom imala sam 69 kg, a ovaj put me trudnoća iznenadila sa 77. Odmah od starta sam u "goroj" poziciji, deblja i vidi mi se ful. Tata mi je još prije mejsec i pol rekao da sam takav trbuh s Miom imala neposredno prije poroda. Ne znam točno u kojem tjednu je počeo rasti, al je očit kako god okreneš.
|
Anketa
Pranje guze.
пеперутка16
Presvlači li vaš suprug dijete, mislim pranje guze i mijenjanje pelene?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!