|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kad vamje trbuh počeo rasti?
27.7.2010 8:40:05   
Leluška
U prvoj trudnoći mi se lagano zaoblio s 5 mj, ali sam bila buckasta. A sada sam oko 12 tjedana i kada legnem - ravno, a kada se dignem kao malo se vidi (na golo). Malo sam počela gubiti struk i podebljala sam se inače u zadnjih 6 mjeseci 8 kg (s 52 došla na 58, a u zadnjih mjesec dana na 60!!!!! - a visoka sam 168cm user posted image ).
U odjeći - ovisi kaj imam na sebi...i kak su crijeva puna/prazna...user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 51
27.7.2010 8:54:19   
Bablica
isto tako sa negdje 4,5-5 mj se lagano zaoblio i raste li ga raste! Sad sam 6,5 i svi mi govore da imam velik trbuh! A ja ponosna na njega user posted image

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 52
27.7.2010 8:59:21   
Leluška
Imaš na kaj i biti ponosna!!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 53
27.7.2010 9:19:37   
Tsmee
Evo mene opet. 6,5 mjeseci trudna i svi me pitaju jel brojim sitno user posted image  A oni kojima kažem koliko sam trudna pitaju jel nosim blizance. Čak i doktorica kad mi je vidjela trbuh je priznala da je mislila da imam dvojke ili nekog gorostasa od bebe. user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 54
27.7.2010 11:45:11   
lilia
Ja sa 26 tjedana konačno izgledam kao trudnica, prije dva tjedna mama i ja dućanu na kasi i mama nosi pune ruke najlona a ja samo jedan u ruci i prodavačica se smije:"al ste se rasporedile" a ja joj pokazujem na trbuh i govorim da ne smijem, a ona sva u čudu. Gotovo sam se uvrijedila.
Eto tako, trbuh mi je samo u 6. om mjesecu naglo iskočio.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 55
27.7.2010 12:59:52   
Bablica
mene danas opet 'tješili' zbog trbuha! Bila kod dr. po uputnicu i sjede 2 user posted image  i komentiraju kako su 34-35tj. i pitaju mene, a ti blizu nas, jel' da?! Kako da ne! user posted image  Imam ja još do vas ... uuuu ... pa se čude hehehhe.
A u čekaoni sjedila cura 5. mjesec i flegma sjedi u svojim starim trapericama normalno zakopčanim i još ih pojasnom stegnula!!!user posted image  Ravan trbuh, meni tako nije bio ni prije user posted image ! hehehhe

IZVORNA PORUKA: Tsmee

Evo mene opet. 6,5 mjeseci trudna i svi me pitaju jel brojim sitno user posted image  A oni kojima kažem koliko sam trudna pitaju jel nosim blizance. Čak i doktorica kad mi je vidjela trbuh je priznala da je mislila da imam dvojke ili nekog gorostasa od bebe. user posted image

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 56
27.7.2010 14:41:31   
Točkica28
a meni negdje 4 , 5 mj...

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 57
29.7.2010 21:25:14   
tikica24
5-6 miseci

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 58
30.7.2010 11:37:52   
inesica
Do 6. mjeseca nije se vidjelo nista, nosila sam istu odjecu, onda je odjednom iskocio u 7. mjesecu i raste po malo od onda. Termin mi je za mjesec dana, i svi kazu da nemam veliku pupu, ali mislim da to ovisi o tome sto odjenem...inace, primila sam 10 kg, ali sam prije trudnoce vec bila "temeljita", jel... user posted image

(Odgovor članu tikica24)
Neposredna veza do poruke: 59
30.7.2010 13:28:35   
Leluška
Ja zaista nisam ni krajem prve trudnoće imala veliki trbuh; kolegica s posla je imala sa 6 mjeseci ko ja sa 9 mjeseci! Ali sad mi se čini da je drugačije...
Molim žene koje su imale više trudnoća za odgovor:  da li je istina da se druga i sve iduće trudnoće ranije primjete, tj. da trbuh više raste i da se prije vidi? To sam nedavno isto negdje pročitala na netu...

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 60
30.7.2010 17:47:18   
ivana801
Leluška, da ti odgovorim. Meni se definitno u drugoj trudnoći ranije vidio trbuh. Jako, jako rano. I rano su me već ljudi počeli pitati jel sam trudna. Baš se vidjelo! I mislila sam da će do kraja trudnoće trbuh biti ogroman, ali za sad mogu reći (u 32. tjednu smo) da mi je manji nego u prvoj trudnoći. Mislim da to ima veze i sa dobivenim kilogramima (sad sam dobila manje, pa si mislim da mi je i zato trbuh manji)

25.02.2008. LUCIJA - zovem je "klopotec" jer ne prestaje pričati
30.09.2010. LAURA - veeelika pospanka

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 61
4.8.2010 2:16:26   
sanja2011
ja sam trudna 15 tjedana i baš mi se ništa ne vidi:::user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image :::
šmrc

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 62
4.8.2010 10:11:12   
Leluška
Ma ja mislim da mi se sve to bolje vidi jer sam se nadebljala fest. Dugo sam imala 54, pa buknula na 58 i sad otkad sam trudna došla na 61 kg!!! UFA!
Ali, ajde, tješi me da sam prvi puta ostala trudna sa 68kg!! Ali jednostavno se sad već osjećam jako teškom...user posted image

Uglavnom, nemrem zakopčati hlače - jedva i one koje su mi bile full loh!user posted image

(Odgovor članu sanja2011)
Neposredna veza do poruke: 63
8.9.2010 17:25:18   
cookie
Ja sam stala u svoju normalnu odjeću sve do 4. mj. trudnoće.
Trbuh je počeo rasti tek kada su i mučnine prestale. Beba bila premala prvih par mjeseci.
Sad je sve u redu i bebač je normalne veličine, a ja sam sve deblja i deblja user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 64
9.9.2010 7:49:25   
Leluška
Sad mi je tak oko 4,5 mj i fino se vidi pupica!!!

(Odgovor članu cookie)
Neposredna veza do poruke: 65
9.9.2010 8:02:21   
mariola
U petom mjesecu se tek nešto malo vidilo.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 66
9.9.2010 8:21:17   
ribica1
Ja imam osjećaj da neću ni primjetit svoj trbuh jer ga imam od prije, tj. dva trbuha ili ti šlaufa, možda se samo od dva pojavi jedanuser posted image user posted image user posted image
Sada sam ušla u 7. tjedan tako da je još malo rano!

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 67
9.9.2010 9:25:55   
Gogule
IZVORNA PORUKA: ribica1

Ja imam osjećaj da neću ni primjetit svoj trbuh jer ga imam od prije, tj. dva trbuha ili ti šlaufa, možda se samo od dva pojavi jedanuser posted image user posted image user posted image
Sada sam ušla u 7. tjedan tako da je još malo rano!

sad bar nemoraš uvlačitiuser posted image  tako sam jauser posted image user posted image  šalu na stranu negdje u 4 mjesecu

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 68
9.9.2010 11:02:48   
Fever
meni ovisi o robi koju obućem, ali oko 4,5 mj je lagano počeo rasti, sad smo ušli u 24 tj i ako obućen neku mrvicu širu majicu lagano se nazire, i već mi ide na živce kad mi kažu aimeeee al si ti trudna i ulaziš u 6 mj?!! Jučer san obukla kombinezon di se vidi itekako i ponosna šetala gradon!!!

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 69
9.9.2010 13:46:45   
ribica1
Ma ne uvlačim ga ja, baš me briga, kome smeta nek ne gledauser posted image user posted image user posted image user posted image
Al se veselim pravoj trudničkoj trbušini, samo mislim da neće tako brzo s obzirom da sam jača!

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 70
9.9.2010 15:03:31   
Leluška
Ajede, molim te! Glavno da bu sve ok s bebačem!!!

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 71
27.9.2010 13:12:45   
Freya
Vidim da se svima trbuh počeo vidjeti dosta kasno. Ja sma sad tek 9. tjedana trudna i već se vidi. Naravno, nije lijepi, pravi trudnički trbuh, ali nije ni ravan kao prije. Jedva zakopčam hlače i moram nosit široke majice.

U nizu događaja u mom životu, ništa nije bilo slučajno. Sve se dogodilo u skladu sa unutarnjim potrebama

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 72
28.9.2010 18:47:04   
redprincess
Počeo se vidit negdje s 3 i po mjeseca, a sada s 4 i po - jučer mi se prvi put desilo da osoba koja nije znala za moju trudnoću pita dali sam trudna... Kad obučem neku širu majicu ne kuži se baš odmah, ali ja ga itekako vidim, i skoro sva roba mi je mala...user posted image

(Odgovor članu Freya)
Neposredna veza do poruke: 73
4.10.2010 14:19:35   
bubaMaja
hahah ja sam valjda po kilaži i znala da sam ztudna! već sa 7 tjedana imala sam malo bušu, a s 10 su me svi pitali šta sam trudna.. sad sam 23 i svi misle kako mi je termin svaki dan. baš mi je velika buša, ali moja mama kaže da je i njoj bilo tako user posted image

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu redprincess)
Neposredna veza do poruke: 74
5.10.2010 22:54:36   
beba_B
Jedva sam cekala da pocne rasti da osjetim sve to... user posted image Sad sam u petom mjesecu (tocnije 4,5 prosla, 18. tjedan pri kraju) i danas sam kupila svoje prve trudnicke hlace! Najednom je poceo bujat, a u zadnja dva dana sam skuzila da ne mogu sjedit vise u svojim rebatinkama na poslu bez da su skroz otkopcane...

Cak sam mislila da ce me i skuplje doc user posted image ... sve u svemu - mislim da cu uzivat u njima! user posted image

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Presvlači li vaš suprug dijete, mislim pranje guze i mijenjanje pelene?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!