|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   steznik nakon poroda
9.3.2010 12:05:19   
Juliet
Rodila sam prije 5 tjedana od tad mi je malo splasnuo trbuščić,ali još se nisam vratila na staro. Da li bi mi steznik pomogao? I otkad mogu počet vježbat?user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: steznik nakon poroda
9.3.2010 13:55:35   
adryosijek
cestitke na bebi ja ti neznam za to ali ja cu nosit steznik poslje poroda da mi se koza malo povuce user posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Juliet)
Neposredna veza do poruke: 2
9.3.2010 13:58:24   
FIONA
steznik je meni pomogao da se maternica ne spusti do kraja na mjehur i da se vrati namjesto jel sam poslije poroda odmah puno hodala....vježbati meni je rekla nakon prvog gin. pregleda znači iza 8 tjedna...6-8 tjedna nakon poroda...kao je sve ok onda nastaviš normalan život kao da nisi trudna...(bože kak je ovo zazvučalo, znate kaj mislim)...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Juliet)
Neposredna veza do poruke: 3
9.3.2010 14:01:37   
ZVRK
ja ga nisam nosila a nisam niti vježbala

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Juliet)
Neposredna veza do poruke: 4
9.3.2010 14:07:18   
anja979
cim sam dosla kuci iz bolnice obukla sam steznik i nosila ga mislim svih 40 dana ako ne i duze. ne moze odmoci, ali ipak treba vremena da se misici vrate u svoj polozaj, strpljenja, 9 mjeseci se sirilo. sto se vjezbanja tice tu nisam od pomoci nikad se ne mogu natjerati na to vjezbanje, strasnouser posted image

Jana 17.01.2006
Petar 15.04.2010

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 5
9.3.2010 23:07:06   
mali_macic

IZVORNA PORUKA: anja979

cim sam dosla kuci iz bolnice obukla sam steznik i nosila ga mislim svih 40 dana ako ne i duze. ne moze odmoci, ali ipak treba vremena da se misici vrate u svoj polozaj, strpljenja, 9 mjeseci se sirilo. sto se vjezbanja tice tu nisam od pomoci nikad se ne mogu natjerati na to vjezbanje, strasnouser posted image

prepisujem od rijeci do rijeci, pogotovo sto se vjezbanja tice user posted image

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu anja979)
Neposredna veza do poruke: 6
10.3.2010 13:13:41   
Juliet
Hvala! Sretno!

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 7
10.3.2010 13:18:50   
Juliet
Hvala! Nabavit cu si ga onda,odmoc mi nemože,a sa vježbanjem zasad ništa.user posted image He,he,da kužim.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 8
10.3.2010 13:23:46   
Juliet
I nakon koliko vremena si se vratila u normalu?user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 9
10.3.2010 13:32:49   
Juliet
Natjerat na vježbanje? Samo pomislim kako hoću stat u prijašnju odjeću i volja je tu!user posted image Sretno u iščekivanju prinove!user posted image

(Odgovor članu anja979)
Neposredna veza do poruke: 10
11.3.2010 12:36:52   
Manda
I ja sam ga nosila nakon 1 tr, a evo i sada sam ga obukla čim sam došla iz rodilišta.
Veli mi patronažna da se on po preporuci nosi non-stop, jer ako se skida onda baš i nema tu svoju funkciju, jer se opuste i mišići....
Pa ja i spavam s njim, nije mi bed.

(Odgovor članu Juliet)
Neposredna veza do poruke: 11
11.3.2010 18:10:53   
Juliet
A da li to imaš običan steznik za trbuh ili je baš poseban za poslije poroda?

(Odgovor članu Manda)
Neposredna veza do poruke: 12
11.3.2010 18:13:00   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: ZVRK

ja ga nisam nosila a nisam niti vježbala

zaboravila sam napisati da sam imala gače sa udjelom steznika na dijelu stomaka

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 13
12.3.2010 14:26:01   
zozo1
Ja stavila steznik odmah drugi dan nakon porod. Trbuh mi je izgledao kao da sam 7 mj trudna. Svakim danom se vidjelo kako se smanjuje. Sada sam tri tjedna nakon poroda i još uvijek je trbuščić prisutan ali ne tako. Piše da se nosi 6 tjedana nakon poroda. Ali mislim da on prvenstveno služi stezanju maternice, a ono salo ipak treba skinuti i vježbanjem ga malo utegnuti. Ja imam ovaj steznik: http://www.defactomama.hr/bb_us/prednosti.html

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

(Odgovor članu Juliet)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Stiže nam dečko...
Admin

molim za pomoć... Jakov je jednoglasno dogovoreno ime, a Dominik je izbor MM i razmisljam da ga iznenadim kad dodje po sina!

Jakov (41%)

Dominik (59%)

Broj svih glasova: 114

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!