Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: prosjek za porodiljni 23.1.2010 11:32:49
|
|
|
|
Ninaa
|
Onda draga troubi i zg cinik iskrene čestitke na još jednoj bebici!Valjda sam dobro shvatila da je beba na putu!
|
|
RE: prosjek za porodiljni 23.1.2010 11:39:23
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: troubled hvala cvrči na trudu....to znam.... ali me zanima koliko moram raditi da bi primala puni iznos... počinjem 1.2. 3 mjeseca 100%.
< Poruku je uredio mariola -- 23.1.2010 11:40:49 >
|
|
RE: prosjek za porodiljni 26.1.2010 15:07:43
|
|
|
|
troubled
|
provjerila na hzzo....tri mjeseca kao što sam i mislila...godišnji se broji kao 1 i još dva
|
|
RE: prosjek za porodiljni 26.1.2010 15:13:10
|
|
|
|
ninolina
|
tako sam ja ali pazi da te ne zeznu jer ti taj zadnji ne ulazi u prosjek ja sam donesla papire na hzzo za porodiljni novi jer sam ovog prekidala i rekla mi je da je bolje 4 mj ne treba biti cjeli četvrti mjesec radni ali da mi se piše kao da sam radila 3,5 mj. I ja još čekala tih 15 dana, napravili novu listu i sve ok
|
|
RE: prosjek za porodiljni 26.1.2010 15:14:32
|
|
|
|
troubled
|
imam lufta 15 dana...hvala ti
|
|
RE: prosjek za porodiljni 26.1.2010 15:14:52
|
|
|
|
Anoniman
|
poslala sam ti mailom u prilogu taj novi zakon, pak čitaj, ja sad ne stignem, moram gibat dalje
|
|
|
|
RE: prosjek za porodiljni 26.1.2010 15:15:04
|
|
|
|
ninolina
|
e to ti je taman to, sretno sa novom bebico, kako se osječaš?
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!