Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: koje tablete protiv bolova? 23.1.2010 6:25:56
|
|
|
|
troubled
|
nisam ništa nosila...dobijala sam intravenozno nešto, nemam pojma što...to su mi sami davali bez da sam tražila... čini se, kad čitam vaša iskustva, da sam imala sreće...
|
|
|
RE: koje tablete protiv bolova? 23.1.2010 9:00:14
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ja sam sebi ponjela analgine.Tamo su mi davali brufene,ali mi baš nisu pomagali,pa sam posezala za svojim analginima...
|
|
|
RE: koje tablete protiv bolova? 10.6.2010 7:32:58
|
|
|
|
danery
|
ja ću si ponijeti Lupocet...pitala sam neki dan na tečaju dobijemo li u bolnici ili možemo ponijeti...dr rekao da svakako dobijemo i ne treba nositi,AAAAAAAALLLLLLLLLIIIIIIIIIIIIIIIII....da je bilo slučajeva da uopće nisu imali tableta na odjelu tako da definitivno nosim,makar mi i ne trebale...
|
|
|
[Obrisani korisnik] 10.6.2010 7:59:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: koje tablete protiv bolova? 10.6.2010 8:03:19
|
|
|
|
danery
|
istina...ma neka ga,možda ga budem dilala po odjelu,ipak je recesija i sam dr rekao da nekad nemaju
|
|
|
RE: koje tablete protiv bolova? 10.6.2010 9:51:49
|
|
|
|
tita
|
Kod nas u rodilištu su dijelili lupocet prije recesije.....bolje išta nego ništa!
|
|
|
|
|
RE: koje tablete protiv bolova? 10.6.2010 11:41:14
|
|
|
|
Točkica28
|
idemo na veterinu žicat one za konje
|
|
|
RE: koje tablete protiv bolova? 10.6.2010 12:17:11
|
|
|
|
cuba
|
Nosila sam Neofen, nisam ga pila dobivala sam Voltaren u dupe
|
|
|
RE: koje tablete protiv bolova? 10.6.2010 12:20:15
|
|
|
|
leilany
|
meni su davali kafetine..koje ionako pijem kad me boli glava...
|
|
Anketa
Dijete.
пеперутка16
Je li vam se ikada dogodilo da odrasla osoba, bliska ili ne, udari vaše dijete u vašoj prisutnosti i kako ste reagirali?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!