Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:59:54
|
|
|
|
tikica_69
|
Evo, upravo dolaze doma ....sad ce i izvjestaj
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:00:01
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: riDoris Ma nije niš ozbiljno. Ne dam se ja, uvijek kažem da se prije 100-te g. ne dam . Uhvatila nas ova viroza: temp., povraćanje, nos,... Je li Sandric medju oboljelima ili je ona medicinar vam?
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:00:13
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ja istusirana, brdo palacinki cekaju decke u kuhinji a za cure ništa???????? budem si bananu zaljepila ako treba
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:01:16
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe hajde mi sutni recept da vidim sta je to tako posebnoooo jesam
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:01:39
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Evo, upravo dolaze doma ....sad ce i izvjestaj šta je točan
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:01:40
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: lee a gdje se to označi??to ne kužim??onda nisam poslala nikome jer nisam nigdje označila.... idi na aktivne korisnike i oznacis kvacicom koga zelis za prijatelja ima jos neki nacin ali je ovaj meni plavusi najednostavniji
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:03:01
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: tikica_69 Evo, upravo dolaze doma ....sad ce i izvjestaj šta je točan A cuj...valjda mu se nece opet u kaznu
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:03:55
|
|
|
|
ZVRK
|
sada ima motivaciju da bude dobar
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:04:54
|
|
|
|
riDoris
|
Sandra je prva na spisku. to je tako kad ti svaki put neodgovorna šogorica dođe u goste s bolesnom djecom. Idem jer ju moram tuširati, a ne pada joj ispod 40 . Pozz cali i svima koji su tu
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:05:34
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: callanhoe hajde mi sutni recept da vidim sta je to tako posebnoooo jesam ajoj sada mi se pravi nestoooo jos otjeracete me u xxl konfekcijski broj
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:05:46
|
|
|
|
tikica_69
|
doris, tek sam vidjela kako krasan ticker imas
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:07:16
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: riDoris Sandra je prva na spisku. to je tako kad ti svaki put neodgovorna šogorica dođe u goste s bolesnom djecom. Idem jer ju moram tuširati, a ne pada joj ispod 40 . Pozz cali i svima koji su tu Ne mogu da vjerujem da zaista ima takvih ljudi, ja uvijek pitam kada se neko najavi je li zdrav i ako nije da nema potrebe dolaziti... Dusa draga pa to bas velika fibra Hajde ljubi nam je i drzimo fige da prodje fibrica veceras
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:09:58
|
|
|
|
Domy
|
cure moje kod nas u selu još opsežno stanje...valjda ču moći večeras zaspat..
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:10:36
|
|
|
|
tikica_69
|
sto jos nisu nasli pocinitelja
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:12:09
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Domy cure moje kod nas u selu još opsežno stanje...valjda ču moći večeras zaspat.. ja nisam u toku
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:12:48
|
|
|
|
Domy
|
sad je bilo na dnevniku hrt napadnuta još jedna žena al na svu sreču preživjela..pročitaj na slobodna lika .com..klinci su mi u strahu a i ja sama..brrrrrr
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:13:22
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: callanhoe hajde mi sutni recept da vidim sta je to tako posebnoooo jesam ajoj sada mi se pravi nestoooo jos otjeracete me u xxl konfekcijski broj daleko si ti od toga. vidjeh ja kako izgledaš na slikicama tvojim iznenadila sam se što si i ti uslikana bila inače se skrivaš uvijek
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:13:47
|
|
|
|
tikica_69
|
tako je bilo nama kad je pintaric harao po zagorju
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:15:57
|
|
|
|
Domy
|
neznam da li je pametno da ih pošaljem sutra u školu..jer nemamo osvijetljenja u selu i moraju do busa pješačit 1 km..ako ne nađu počinitelja...
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:16:53
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Domy neznam da li je pametno da ih pošaljem sutra u školu..jer nemamo osvijetljenja u selu i moraju do busa pješačit 1 km..ako ne nađu počinitelja... pa jedan dan im možeš opravdati a da oni ipak budu na sigurnome
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:18:37
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK iznenadila sam se što si i ti uslikana bila inače se skrivaš uvijek tu su me fino uhvatili inace ne bi ni ta slika procurila a mozda budem prije nego sto mislim otisla u xxl broj
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:19:51
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe a mozda budem prije nego sto mislim otisla u xxl broj ne radi slatkih delicija nego zato jer je muž nešto ''ušećerio''
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:19:55
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Domy neznam da li je pametno da ih pošaljem sutra u školu..jer nemamo osvijetljenja u selu i moraju do busa pješačit 1 km..ako ne nađu počinitelja... ja ne bi slala boga pitaj o kakvom se tu bolesnom umu radi, a mogu pucati koliko god hoce neopravdanih neka meni moje djece na sigurnom A sto si ti sama sa njima u kuci je li ?
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:20:18
|
|
|
|
Domy
|
ma tako če i bit ..nije mi sasvim sejedno..nadam se brzom razriješenju slučaja jer zaista smo u strahu..nitko nigdje ne izlazi...
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 20:22:41
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: Domy neznam da li je pametno da ih pošaljem sutra u školu..jer nemamo osvijetljenja u selu i moraju do busa pješačit 1 km..ako ne nađu počinitelja... ja ne bi slala boga pitaj o kakvom se tu bolesnom umu radi, a mogu pucati koliko god hoce neopravdanih neka meni moje djece na sigurnom A sto si ti sama sa njima u kuci je li ? nisam sama muž je u kuči..al kad vidim da ni njemu nije svejedno onda sam ja još više u panici..a tek djeca kako su mi prestrašena nesmiju iči na kat u wc..
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!