Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:29:28
|
|
|
|
mariola
|
Toni je super. Spava Pusto na rr,a Biće i ostale cure imaju goste. Boba,kako D?
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:31:28
|
|
|
|
boba125
|
valjda svima danas gosti i ja cu danas brzo otici,umor D spava,i on se umorio,danas nije skoro nista spavao po danu
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:32:32
|
|
|
|
tikica_69
|
ja pecem palacinke i virkam
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:35:15
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: tikica_69 evo i mene malo...do sada sam cistila kuhinju bravo za tebe tiki. to poslije ručka si čistila ili nekakva generalka? poslije rucka.....zaprljala sam je kao sa smo svadbu imali a mogla si sarmu pojest i proć bez čišćenja .. al ne, to je fina guza
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:39:02
|
|
|
|
mariola
|
Ja bi palačinku Trudnice, kako si nam ti?
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:42:05
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ja mogu ponudit kolač s jabukama, pa ako kome paše super sam ... odlično se osjećam i vozim 100 na sat. kako Toni?
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:43:48
|
|
|
|
tikica_69
|
...i utrpavam se drugima evo....smijete doci na palancike imam jos i pive i medice i sokova....
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:45:59
|
|
|
|
mariola
|
Super FJ Može i kolač od jabuke. To sam mislila i ja danas napraviti ali nisam stigla... Ali imam jedan fini paški kolač i par mađarica Toni je super, sad mi spava, u srijedu ćemo na kontrolu i cjepivo. Inače lijepo raste,nemamo problema A FJ? Jel se raduje braci/seki? Kuži li da će mama rodit bebu?
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:47:40
|
|
|
|
mariola
|
ja sad skužila da mi muža nema doma zovem ga,on na nogometu,kaže da je izašao još za dana
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:48:38
|
|
|
|
tikica_69
|
FJ, molim obecani Cugopol na mail
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:50:39
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 ...i utrpavam se drugima evo....smijete doci na palancike imam jos i pive i medice i sokova.... ,pauza
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:51:17
|
|
|
|
tikica_69
|
a jesi dugo hopsala
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:51:18
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 FJ, molim obecani Cugopol na mail na poslovnom mi je, šaljem ujutro
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:52:10
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov IZVORNA PORUKA: tikica_69 FJ, molim obecani Cugopol na mail na poslovnom mi je, šaljem ujutro Danke
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:52:56
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
mariola, kuži po malo, al još mi trbuh nije počeo rasti pa nije 100% svjestan ... na večer poljubi trbuh za laku noć i tak
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:53:38
|
|
|
|
mariola
|
žaba sad si me zbedirala i podsjetila da imam i ja orbitrek i biciklu koju bi mogla zajašiti
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:54:28
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov mariola, kuži po malo, al još mi trbuh nije počeo rasti pa nije 100% svjestan ... na večer poljubi trbuh za laku noć i tak kako slatko tako je moja nećakinja mene kad sam bila lubenica
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:57:03
|
|
|
|
ZVRK
|
eto i mene opet u bircu malo sam tužna jer nam sutra neće više biti ništa od snijega
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 18:57:04
|
|
|
|
tikica_69
|
zaba, nisi primjetila da nema mog orbitreka u boravku?
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:22:02
|
|
|
|
zaba
|
evo me natrag,ma ovo mi je danas 1.put nakon veeelike pauze,ne smijem pretjerati jer sutra neću moći na noge.Za 1.dan ovo je sasvim dovoljno,10 min i pauza.A di ti je tvoj?Ajde Mariola,akcija
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:24:16
|
|
|
|
CallamityJane
|
bok cure vidim vjezbanje je uslijedilo nakon sinocnjeg prezderavanja mogla bih i ja ali sam steper razvalila prije par mjeseci a novi nisam kupila, svidja mi se onaj sto noge rasteze, ne znam kako se zove ali nikako da ga sebi priustim
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:31:47
|
|
|
|
zaba
|
da,da,vrijeme je da se počne pomalo jer proljeće će brzo doći,a rit treba dignut
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:33:42
|
|
|
|
CallamityJane
|
mi smo juce isle po prvi put u parkic i mogu reci da me zadnji trap podosta zabolio kada sam navece lijegala u krevet, nisam ni svijesna bila da sam se toliko istrcala za njom ali danas ruzno vrijeme bi a tako joj se svidjeloooo
|
|
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:34:10
|
|
|
|
ZVRK
|
cure ja malo ''zastala''na gledanju tikicinih slika iz albumaaaaa
|
|
RE: C. B. "Za svačiji gušt" 17.1.2010 19:37:13
|
|
|
|
CallamityJane
|
pa Zvrkoslave gdje si ti sinoc? trebala sam te da mi spasis stvar sa kolacem, sreca pa je FJ bila tu trebas dezurati na raji za ovakve hitne slucajeve jesi cula
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!