|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kako poboljšati kućni buđžet
28.9.2007 21:18:43   
Tata
Kad dođu djeca troškovi rastu eksponencijalno. Kako namaknuti dovoljno. I od dobre plaće malo ostane.
Neki rade dodatne poslove, neko troškove pokrivaju kreditom... promijetio sam da je puno ljudi financijski nepismeno. Bez uvrede, imam  primjere iz obitelji i okolice. Ljudi na minimalcu kupuju aute na kredit,
da ne govorim o stanovima. Nekima kojima imalo ostane to potroše s logikom "od toga i tako neću moći ništa".
Da li to mora biti tako?

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Kako poboljšati kućni buđžet
17.10.2007 18:23:58   
Mačka
IZVORNA PORUKA: Tata

Da li to mora biti tako?

morauser posted image

Voli vas MAČKA!!!!!!!!!!!!

(Odgovor članu Tata)
Neposredna veza do poruke: 2
28.8.2008 7:32:24   
troubled
auto na kredit i nije najmudrija odluka....
stan je ipak nešto drugo...investicija koja se uvijek dugoročno isplati i ne gubi vrijednost, ni značaj za one kojima je riješila stambeno pitanje....
kako uspijevamo?
kako tko user posted image
sve zavisi od startnih pozicija user posted image
ali može se i krećući od nule....posao, honoriranje....reduciranje mnogih stvari koje su "do jučer" bile pod obavezno....(ne kao žrtva, nego kao promjena liste prioriteta)
i mic po mic.....ide se naprijed user posted image

(Odgovor članu Mačka)
Neposredna veza do poruke: 3
15.7.2009 21:12:36   
uspavana
uvijek se nekako stvari poslože...barem je kod nas tako...
čak i kad mislimo da smo potonuli na čisto dno i da nema izlaza...uvijek kapne ili neki posao sastrane, ili veća plaća taj mjesec...

i nekako se sve poklopi i bude ok!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!