|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nema više bebe
8.9.2008 9:31:48   
sanjarica
jako mi je zao..tako me to rastuzi..ne daj se,mi smo uz tebe a budi jaka i drzaces uskoro bebicu svoju u narucju...

Ljubav! Citava knjiga u jednoj rijeci,cijeli okean u jednoj suzi,
sedam nebesa u jednom pogledu,
vihor u jednom uzdahu,grom u jednom dodiru,hiljadu godina u jednom trenu."

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Nema više bebe
4.11.2008 10:12:54   
bormarsankat
Znam da ti je jako tesko i potpuno te razumijem jer se i meni isto dogodilo. Ja imam vec 3 dijece i svi smo se radovali jos jednom malisanu. Kupovali smo sve sto je bilo potrebno od garderobe do rucnika, bocica. Imala sam sasvim normalan pregled i to na rodendan mog drugog po starini sincica. Svi su ocekivali kod kuce slicicu sa ultrazvuka. Doktorica me je odmah poslala u kliniku gdije su mi potvrdili njenu sumnju. Srce vise ne kuca. Jako velika tuga i sok za sve nas, Zao mi je sto ti se to dogodilo i da mogu naci rijeci da te utjesim ucinila bih to rado.
Ja sam sad trudna u 23 tijednu i sada je sve u redu. Nemoj se plasiti i posustati .

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 27
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!