Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: spavanje u trudnoći-na trbuhu 13.10.2009 17:52:31
|
|
|
|
MKata
|
TNX na odgovoru...a ja baš spavam na denom boku i leđima...
|
|
|
|
RE: spavanje u trudnoći-na trbuhu 14.10.2009 11:52:37
|
|
|
|
Sagem
|
Bilo koji položaj u kojem mogu spavati je za mene bio dobar položaj. Na trbuhu i bokovima možeš spavati do samog poroda, malo se podbočiš jastucima ako ti je zgodnije, tako ja radim. Znala sam oko sebe imati i po 4 velika jastuka, dok bi MM imao trunčicu mjesta (ali očito mu nije smetao kad hrče punih 9mj bez beda) A za spavanje na leđima kažu (bar su meni tako rekli) da ne bi trebalo biti predugo jer zna pofalit mamama kisika, dakle ne bebama,nego mamama i to je kao povezano i sa grčevima u nogama. Pola sata sigurno možeš na leđima ležat ( u većoj trudnoći) ako možeš toliko izdržat, ja više ne mogu, jedva izdržim kad mi dr radi ultrazvuk. Eto,to je moje iskustvo.
|
|
|
|
RE: spavanje u trudnoći-na trbuhu 27.3.2010 9:07:32
|
|
|
|
adryosijek
|
ja spavam samo na ledima i rijetko na boku jel na ledima kad lezim beba je mirna a kad na bok odma se uznemiri lupa i mrdulji se
|
|
RE: spavanje u trudnoći-na trbuhu 30.3.2010 11:36:10
|
|
|
|
sig
|
Ja spavam na trbuhu ... u prvoj trudnoći sam spavala do nekog 5 mj. kasnije nisam mogla pa sam prešla na bok... i sada spavam još uvijek na trbuhu... dokle mogu gin. mi je rekla da je dijete zaštićeno kako god ja spavala, sve dok meni ne smeta.. dokle ja nemam bolove ili neke druge tegobe,
|
|
RE: spavanje u trudnoći-na trbuhu 30.3.2010 11:53:51
|
|
|
|
happy future mum
|
isključivo na boku, to je jedino izvedivo sada pred kraj, i to na lijevom, jer je kao tada najbolji dotok hrane bebi.
|
|
RE: spavanje u trudnoći-na trbuhu 14.5.2010 14:00:10
|
|
|
|
mammi
|
moj luduje kad sam na bokovima. prvo je počelo s desnim i ok, to sam prihvatila jer mu je glavica s te strane i mene nekako steže, al sad lupa i mrdulji i na lijevom, pa se onda ja non-stopvrpoljim..najmirniji je kad sam na leđima..izluđuje me to i teške su mi noći + skakanje na wc
|
|
|
|
RE: spavanje u trudnoći-na trbuhu 12.10.2010 14:43:41
|
|
|
|
nina2108
|
Ja sam u 33tj. + 6 i više nemogu nikako spavati..Tokom noći mjenjam desni i lijevi bok ali me nakon nekog vremena zabole od težine pa se moram ustat malo prošetat po sobi užas
|
|
|
|
RE: spavanje u trudnoći-na trbuhu 12.10.2010 17:20:29
|
|
|
|
zara13
|
ja malo na lijevom ,malo na desnom boku i malo na leđima i tako se stalno vrtim svake noći,naučena sam na trbuhu zaspati a kak je trbuh počeo rasti smeta me tako spavati
|
|
|
|
RE: spavanje u trudnoći-na trbuhu 12.10.2010 22:21:13
|
|
|
|
Tsmee
|
Već se vidim kako se zibam na svojoj buši ko klackalica Noge gor, glava dol, glava gor, noge dol...
|
|
RE: spavanje u trudnoći-na trbuhu 13.10.2010 19:30:37
|
|
|
|
mayathebee
|
Ja se uglavnom vrtim ko na ražnju i ne spavam ništa, a tek je 28. tjedan!!! Na leđima nemogu disati, makar mi je najugodnije ako sam više u nekakvom polusjedećem položaju. Na lijevom boku me udara ko lud, valjda njemu tako ne paše i uhvati me ishijadikus, na desnom boku je slična stvar, na trbuhu bi najviše od svega voljela spavati ali nekako mi je bed i mm mi neda. Probala sam s jastucima pa ih sve pobacam po noći, i još ako se tri puta dignem na wc, uspijem zbrojiti dva tri sata sna po noći! Nekad se znam jednostavno probuditi u 3-4 u noći i jednostavno nemogu ponovno zaspati.....mislim da su to pripreme za vrijeme kad će moj mali pišonja doći na svijet!!!
|
|
RE: spavanje u trudnoći-na trbuhu 13.10.2010 21:53:31
|
|
|
|
mamacita
|
Ja se ne bi usudila spavati na trbuhu u 28. tjednu trudnoce.
|
|
|
|
RE: spavanje u trudnoći-na trbuhu 13.10.2010 23:01:42
|
|
|
|
cuba
|
Uvijek spavam na trbuhu i to mi je tako nedostajalo u trudnoći....prva 3-4 mjeseca jesam ali kad je stomak već počeo rasti onda sam prešla na bok - jedan pa drugi a pred kraj samo na leđima. Jedva sam dočekala da rodim ali me zeznuo carski rez pa opet 2 mjeseca nisam mogla na trbuhu
|
|
RE: spavanje u trudnoći-na trbuhu 13.10.2010 23:02:49
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: cuba Uvijek spavam na trbuhu i to mi je tako nedostajalo u trudnoći....prva 3-4 mjeseca jesam ali kad je stomak već počeo rasti onda sam prešla na bok - jedan pa drugi a pred kraj samo na leđima. Jedva sam dočekala da rodim tako sam i ja
|
|
RE: spavanje u trudnoći-na trbuhu 13.10.2010 23:05:13
|
|
|
|
zauzeta1
|
..dobra vecer ...nova sam pa da vas prvo sve pozzdravim ......trudna sam 25tj...pa da se malo ukljucim u razgovor...ne spavam na trbuhu vec jaako dugo...borim se sa bokovima s ljeva na desni..s desnog na ljevi..i na ledja..premda mi je bilo omiljeno spavanje na trbuhu...drzim se ja boka i bit ce sve ok...
|
|
|
|
RE: spavanje u trudnoći-na trbuhu 13.10.2010 23:05:20
|
|
|
|
ribica1
|
Ja sam oduvijek spavala na trbuhu i nema šanse da zaspim bilo kako drugačije, no došlo je doba da se to promijenilo!! Sad sam u 12. tjednu i već sada mi smeta spavat na trbuhu, inače sam trbušasta al do sad mi nije smetalo a sad bome mi smeta sve me stišće i napinje, tako da smo od sada na boku
|
|
RE: spavanje u trudnoći-na trbuhu 13.10.2010 23:05:49
|
|
|
|
pincirotvajler
|
dobrodošla
|
|
RE: spavanje u trudnoći-na trbuhu 13.10.2010 23:10:25
|
|
|
|
MaTana
|
ja isto uvijek spavam na stomku i tako mi je falilo u trudnoći... Pred kraj najudobnije mi je bilo na boku, ali sa kušinom između koljena...
|
|
RE: spavanje u trudnoći-na trbuhu 13.10.2010 23:17:54
|
|
|
|
Bablica
|
spavala ja na trbuhu dok god sam mogla i to dosta dugo, skoro 6 mj ali onako sa skvrčenom jednom nogom da nisi baš skroz, skroz na trbuhu. Sad je već malo teže - na trbuh ne ide, na leđima nema zraka, na desnom boku se curka sva uznemiri i napinje mi kožu ko luda (a i jedan dr je rekao da zbog dotoka zraka ta strana nije baš ok), a na lijevom boku ne mogu cijelu noć i počne me kočit. E pa sad se snalazim: malo spavam pa šetnja do wc i tako više puta
|
Anketa
Dojenje.
Admin
Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!