Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ponašanje pri dolasku u rađaonu 17.9.2009 20:38:53
|
|
|
|
CallamityJane
|
Lola sretnoooo
|
|
|
|
RE: ponašanje pri dolasku u rađaonu 18.9.2009 10:20:24
|
|
|
|
njanja
|
ajme, tako sretno, smireno, uzbuđeno, malo preplašeno, ali ova 3 prethodna osjećaja su definitivno bila jača...doduše, ja sam išla prvo u predrađaonu i tamo sam stvarno bila presretna i uzbuđena, ali kada sma ušla u rađaonu, tada su me spojili na drip pa me počelo boljeti i onda me malo ulovio strah... ali nemoj se ništa brinuti jer to je tako jedan dobar osjećaj! samo misliš kako ćeš ubrzo upoznati svog anđela i ako ne bi željela uskoro biti trudna, voljela bi ponoviti taj osijećaj!
|
|
RE: ponašanje pri dolasku u rađaonu 18.9.2009 11:30:39
|
|
|
|
m600
|
lola draga divne vijesti.... sretnooo!!!
|
|
RE: ponašanje pri dolasku u rađaonu 18.9.2009 12:40:53
|
|
|
|
Lola88
|
Još ništa. Ali ne lovi me panika, bar još ne. Znači, izravnat cervix definitivno znači da će beba uskoro vanka ili? Da i to da je bebina glavica skroz nisko u zdjelici? Meni nekako cijelo vrijeme po glavi ide datum 28.09.
|
|
|
|
RE: ponašanje pri dolasku u rađaonu 18.9.2009 14:14:32
|
|
|
|
Zvonki
|
Bez brige m600, ne možeš napraviti ništa što ti jadni doktori nisu već vidjeli
|
|
RE: ponašanje pri dolasku u rađaonu 19.9.2009 9:07:49
|
|
|
|
Lola88
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Bez brige m600, ne možeš napraviti ništa što ti jadni doktori nisu već vidjeli Tu se u potpunosti slažem!
|
|
|
|
RE: ponašanje pri dolasku u rađaonu 19.9.2009 10:02:40
|
|
|
|
Anoniman
|
lola srecnooooo!!! uz tebe smo
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!