Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 24.3.2010 23:29:50
|
|
|
|
ninolina
|
a ja ne računam kaj je donosio svaki dan.... ajme jesam ga izludila
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 25.3.2010 10:12:42
|
|
|
|
Tsmee
|
Ja sam ponijela sve s popisa i još malo Torba ko brod. Na kraju mi pol toga nije trebalo jer sam bila tamo 2 dana. Ovaj put nosim najosnovnije, a ostalo naručujem od muža.
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 25.3.2010 14:23:50
|
|
|
|
lordy
|
mislim da je misec dana prije skroz dovoljno
|
|
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 25.3.2010 14:51:03
|
|
|
|
anna85
|
A sta ste za bebu nosile u rodiliste ???
|
|
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 25.3.2010 15:01:10
|
|
|
|
mišica 666
|
ja sam za bebu nosila samo pelene jer u ma rodilištu trebaš donjeti svoje pelene a kad sam trebala izaći moji su donjeli robicu i to je to.
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 25.3.2010 15:03:59
|
|
|
|
ninolina
|
A sta ste za bebu nosile u rodiliste ??? kod nas ubiti nije trebalo nositi ništa....ja sam uzela dudu, kremicu hippovu za rukice, jer je recimo iris imala baš jako ispusane i nosila sam 2 platnene pelene
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 25.3.2010 16:54:13
|
|
|
|
curice
|
za bebu sam nosila pelene,dudu,kremu za guzu(al mi nije trebala) i ništa više
|
|
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 26.3.2010 11:01:32
|
|
|
|
Tsmee
|
Pelene, vlažne maramice i kremu za guzu. I cice A pri izlasku su moji donijeli robicu...
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 29.3.2010 14:52:47
|
|
|
|
anna85
|
hvala na pomoci
|
|
|
|
RE: kada spakovati torbu za rodilište? 29.3.2010 21:11:20
|
|
|
|
Gogule
|
u prvoj trudnoći torba je bila spremna skoro 2 mjeseca prije, druga trudnoća tjedan prije. Uglavnom više sam bila uzbuđena prvi put.... naravno bila sam uzbuđena i drugi put ali ne tako kao iskusna sam bila već.... U rodilište za bebu nisam ništa nosila..... no prije sam pripremila u čemu će izaći...a i mužu sam rekla da mi donese za van ono u čemu sam došla roditi...i to je bilo to..... Dragi je ionako bio 2-3 puta dnevno kod mene pa mi nije ništa falilo ROKO 20.10.2005. KLARA 20.08.2009.
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!