|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: surogat majke
25.5.2010 10:41:18   
valiant
IZVORNA PORUKA: ciklama1

Da, sve je to lako reći u teoriji, ali kada se nađete pred problemom, kao da se nađete pred zidom i ponekad je surogat majčinstvo jedina mogučnost za ostverenje sna. Uostalom, za one koji neznaju, uzimaju se jajne stanice i spermiji bioloških roditelja, kao i kod "obične" umjetne oplodnje i oplodi se surogat majka. Dakle, djete nije njezino! Ona samo čini dobro djelo!

evo i ja se pridružujem ciklaminom postu i u potpunosti se slažem.. surogat majčinstvo je i meni do sad bilo nepoznanica i bila sam ambivalentna prema samoj ideji, ali sam se nažalost našla u situaciji da će mi vjerovatno biti potrebno..
cure drage, bolje je da ne znate kako je to naći se pred zidom na kojem velikim slovima piše "nema više mogućnosti za vas"!!!
u takvoj situaciji prevrnule bi zemaljsku kuglu, promijenile  zakon i sve dvojbe bi otišle u vjetar..
nema veće želje od želje za majčinstvom i kakav god bio način da se do njega dođe, ja ga podržavam..
priča se o surogat majkama i koji su njihovi motivi..? iskreno, nisu mi previše važni iako sam dubokog uvjerenja da te žene ne čine to samo radi financijskog dobitka već i radi altruizma.. uvjerena sam da se naposlijetku osjećaju sretnima što su nekome pomogle u tako velikoj stvari..
stoga, ne čudim se tome što puno žena razmišlja na način da im je to strano, ne nose svoje dijete 9 mjeseci itd.. ali ipak, kada bi se našle pred onim zidom pred kojim i ja stojim, sigurna sam da bi vas većina razmišljala na ovaj način.. user posted image

(Odgovor članu ciklama1)
Neposredna veza do poruke: 26
25.5.2010 10:44:12   
Bebys
pa da to sam ja i mislila za surogat majku i napisala sam da je ona INKUBATOR ustvari...pravih roditelja..to je sve...i bila bih to svakome...ako je moguce..naravno...

(Odgovor članu valiant)
Neposredna veza do poruke: 27
25.5.2010 10:44:41   
Bebys
valiant dobro dosla   user posted image user posted image

(Odgovor članu valiant)
Neposredna veza do poruke: 28
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

za one koju su dojile
malizia

dojilje, nakon koliko ste dobile menzes?

kada sam prestala dojiti, dobila sam (28%)

dobila sam dok sam još dojila (72%)

Broj svih glasova: 99

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!