|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 11 12 [13]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kiretaža-planirane trudnoće
4.3.2010 15:01:48   
Točkica28
joj curke hvala vam... uvijek me smirite kad treba.. inace ja volim onu poslovicu koje se i inace drzim (i sa zivciranjem i bez njega ishod je ionako isti)
ali nekako sam sad bas ljuta... ljuta sto bih voljela uzivati u svakoj sekundici u ovom drugom stanju ... ali mora i mojih 5 min proc... cure koje ste isto imale krvarenja kao ste si psihicki pomagale i to podnosile? hoces neces stresno je

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 301
4.3.2010 15:09:52   
curice
nije ti uzv štetan
to su i meni radili
a najviše su me isprepadali iz razloga da stvarno ozbiljno shvatim da mirovanje uključuje samo šetnju do wc-a i nazad

čuvaj se sve će to biti ureduuser posted image user posted image

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 302
4.3.2010 15:11:53   
curice
IZVORNA PORUKA: Točkica28
cure koje ste isto imale krvarenja kao ste si psihicki pomagale i to podnosile? hoces neces stresno je

bilo je užasno stresno,najrađe bi se bila preselila u wc da mogu stalno gledati ima li šta novo na ulošku
prepisali su mi bili i normabel od miligrama,ali ja to nisam pila,previše sam se bojala u svemu još i to piti

Neposredna veza do poruke: 303
4.3.2010 21:39:53   
ninolina
cure koje ste isto imale krvarenja kao ste si psihicki pomagale i to podnosile? hoces neces stresno je

bilo je užasno stresno,najrađe bi se bila preselila u wc da mogu stalno gledati ima li šta novo na ulošku
prepisali su mi bili i normabel od miligrama,ali ja to nisam pila,previše sam se bojala u svemu još i to piti

a meni su prepisali od 2mg i pila sam ih bilo me strah da ih ne popijemuser posted image
tebi sretno znam da ne možeš da ne razmišljaš o tome, da te strah i pomaknuti se, ali posudi film, komedije i gledaj... slaži puzle, piši... okupiraj misli maksimalno... sretno

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 304
4.3.2010 21:43:49   
leilany
IZVORNA PORUKA: ninolina

a meni su prepisali od 2mg i pila sam ih bilo me strah da ih ne popijemuser posted image
tebi sretno znam da ne možeš da ne razmišljaš o tome, da te strah i pomaknuti se, ali posudi film, komedije i gledaj... slaži puzle, piši... okupiraj misli maksimalno... sretno

ni ja neznam zakaj se svi tolko groze tih normabela...ja sam ih isto pila...radje cu popit tabletu pa bit smirena nego se zderat i izjedat sebe i malu mrvu u sebi....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 305
5.3.2010 8:49:06   
mišica 666
potpisujem Leilany.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 306
5.3.2010 9:57:42   
lidac0605

joj curke hvala vam... uvijek me smirite kad treba.. inace ja volim onu poslovicu koje se i inace drzim (i sa zivciranjem i bez njega ishod je ionako isti)
ali nekako sam sad bas ljuta... ljuta sto bih voljela uzivati u svakoj sekundici u ovom drugom stanju ... ali mora i mojih 5 min proc... cure koje ste isto imale krvarenja kao ste si psihicki pomagale i to podnosile? hoces neces stresno je

Stresno je i tu si ne možeš pomoć puno...bilo je dana kad sam bila totalni optimist,kak bu to sve super-a bilo je i dana kad sam pol dana preplakala misleć kak od toga ne bu niš....znam da sam se puno molila...
A kaj se krvarenja tiče-u trećoj trudnoći sam krvarila mjesec dana odma od početka,sad u ovoj mjesec i pol isto odma od početka,od 5.tjedna-s tim da mi u ovoj gin nije opće mogo nać od kud bi to išlo...
Al dok je s bebicom sve ok...nema mjesta panici-samo kaj si tu ne možeš puno pomoć,potpuno te razumijem...i ja sam imala osjećaj da sam izgubila bar 5 god života u tih mjesec dana od silnog živciranja...
Drž se,Točkice!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 307
5.3.2010 10:09:19   
Točkica28
drzim se draga... čopi me ponekad takvo stanje (vjerovatno tu hormonceki odigraju svoju ulogu... jer sam inace jako vesela osoba) i ja kazem dok je s bebačem sve okay nema panike ali ipak te to sve malo muci... moj user posted image je naraso u 3 dana 1 mm :)user posted image user posted image user posted image
ali sad sam potpuno ot pa gibam dalje
pusa

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 308
5.3.2010 10:23:01   
lidac0605
Ma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image -vidiš da se ne da user posted image user posted image user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 309
5.3.2010 13:25:30   
danery
draga ništa se ne sekiraj...lagano krvarenje nije razlog da sama sebe ždereš...gin će ti pomoći koliko god može,a tvoje je da sama sebe smiriš i kažeš si da će sve bit ok...što manje misli na negativne stvari jer onda sama sebe poždereš...ja sam krvarila od 5.tj.pomalo u nekoliko navrata,ali sve je ok...

da je stresno, naravno da je...i ja sam fras dobila kad mi je u 10.tj.dr rekao da bi mi dijete moglo imati downa...možeš mislit, a ja došla samo da vidi veličinu bebe i rad srca...a on meni tako...dosta mi je svega bilo,bila sam bijesna ko furija na tu cijelu situaciju i samo sam mislila tko tu koga zauser posted image va,ili hoćeš ili nećeš ostati...

na kraju eto sve u redu...

sretno ti bilo i samo odmaraj što više...

Neposredna veza do poruke: 310
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 11 12 [13]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 11 12 [13]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!