Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kako očistiti zapečeno posuđe i tvrdokorn... 20.3.2009 7:11:45
|
|
|
|
dikac
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 >>> Taloženje kamenca u čajniku možete spriječiti tako da u nj stavite kameni oblutak. Već nastali kamenac možete ukloniti prokuhavanjem vode u koju ste dodali 100 ml octa. redovito kuhalo za vodu i sterilizator za bočice čistim na taj način, ocat tako dobro skida kamenac ostalo ću isprobati inače, kada mi se zagore padele koristim arf grill
|
|
|
|
RE: Kako očistiti zapečeno posuđe i tvrdokorn... 20.3.2009 10:44:33
|
|
|
|
Thea
|
Ja u kuhalo za vodu stavim sol i ocat i to prokuham i kamenac ode...Samo to trba raditi kraj otvorenog prozora jer ima jaki miris...
|
|
RE: Kako očistiti zapečeno posuđe i tvrdokorn... 20.3.2009 10:46:46
|
|
|
|
mariola
|
Ja u kuhalo za vodu stavim vodu i iscjedim u nju limun, kad voda prokuha kamenac spadne. Efekat isti ko sa octom a ne smrdi.
|
|
|
|
RE: Kako očistiti zapečeno posuđe i tvrdokorn... 20.3.2009 10:59:53
|
|
|
|
ejmama
|
Ja sad kad sam pravila tortu zagorila čokoladu i padela je letila u smeće. naravno mm nije vidio. Nije joj bilo pomoći.
|
|
RE: Kako očistiti zapečeno posuđe i tvrdokorn... 20.3.2009 11:12:49
|
|
|
|
Marcus
|
kaj ne pomaze dugotrajno namakanje u toploj il vec nekakvoj vodi?
|
|
|
|
RE: Kako očistiti zapečeno posuđe i tvrdokorn... 20.3.2009 11:24:34
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Marcus kaj ne pomaze dugotrajno namakanje u toploj il vec nekakvoj vodi? Cega? Torte?
|
|
RE: Kako očistiti zapečeno posuđe i tvrdokorn... 20.3.2009 11:26:43
|
|
|
|
ejmama
|
torta je bila super, ali padeli nije bilo spasa i to onoj s debelim dnom.
|
|
RE: Kako očistiti zapečeno posuđe i tvrdokorn... 20.3.2009 13:03:16
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja znam u kuhalo za vodu ostaviti sanitara preko noci da pojede taj kamenac, pa ga onda dobro, dobro isprati i par voda prokuhati prije nego opet ide u upotrebu
|
|
RE: Kako očistiti zapečeno posuđe i tvrdokorn... 20.3.2009 13:34:56
|
|
|
|
Ruža
|
Ovo će mi trebati. Hvala Tikica!
|
|
RE: Kako očistiti zapečeno posuđe i tvrdokorn... 20.3.2009 15:15:00
|
|
|
|
Candy
|
Ja to natopim vodom,stavim na štednjak da zakuha i sve ide dole bez problema ...
|
|
RE: Kako očistiti zapečeno posuđe i tvrdokorn... 20.3.2009 19:57:13
|
|
|
|
meryb
|
...ja u kuhalo stavim 2 male žlice limunske kiseline i zakuham vodu sav kamenac ode pa-pa....
|
|
|
|
RE: Kako očistiti zapečeno posuđe i tvrdokorn... 20.3.2009 20:00:49
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: Candy Ja to natopim vodom,stavim na štednjak da zakuha i sve ide dole bez problema ... i ja,kapnem i malo octa
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!