|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Patronažna sestra
31.12.2010 13:56:16   
mayathebee
Mojoj kumi došla patronažna i kad ju je kuma onako dok su se upoznavale pitala "kako ste?" ova odgovori: "Dan za ubijanje!" Došla žena sva u depresiji, smrdi po cigaretama, krenula se jadat, a za bebaća koga briga.....
Na sreću imam broj mobitela od patronažne koja je bila susjedi, i kao terenska sestra dolazila mojoj baki pa ću je zvrcnut čim se vratimo iz rodilišta! Žena je još u udruzi za dojenje pa će mi dobro doći ako zapne. Susjeda kaže da je njoj puno pomogla, da ju je masirala i nije prestala dolaziti dok pupak nije otpao i dok dojenje nije bilo kako spada!!!

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 26
31.12.2010 14:11:23   
drugasrecica
IZVORNA PORUKA: mayathebee

Mojoj kumi došla patronažna i kad ju je kuma onako dok su se upoznavale pitala "kako ste?" ova odgovori: "Dan za ubijanje!" Došla žena sva u depresiji, smrdi po cigaretama, krenula se jadat, a za bebaća koga briga.....

a Bože, Bože ...

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 27
31.12.2010 15:07:00   
ana*
Znam da zapravo nije smiješno, ali baš sam se dobro nasmijala.
Vjerujem da tvojoj kumi koja je trebala dobiti praktične savjete i
podršku, nije bilo smiješno.

Ljubav se zove Luka- 01. 04. 2011

(Odgovor članu drugasrecica)
Neposredna veza do poruke: 28
4.12.2014 0:19:35   
FIGICA FIFINANKICA
meni sama došla odmah drugi dan

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 29
4.12.2014 11:38:29   
Ela28
Meni je došla treći dan otkako sam bila doma i to je bio jedini put da sam ju vidjela mislim da mi je trebala doći bar još jednom pogotovo jer sam rodila blizance ali dobro hvala Bogu snašli smo se i sami user posted image

(Odgovor članu FIGICA FIFINANKICA)
Neposredna veza do poruke: 30
4.12.2014 19:32:30   
sorina
Nakon rođenja prve bebe bolnica je javila patronažnoj i došla je drugi dan, i onda svakih drugi dan 2 tjedna, a sa drugom bebom dolazila mi je u trudnoći jer je dobila dopis od mog gina,a nakon poroda mi je došla odmah isti dan kad smo došli kući,pa svaki dan narednih 2 tjednauser posted image

Moja dobrica - 07.08.2010
Mamin smješko -02.05.2013

(Odgovor članu Ela28)
Neposredna veza do poruke: 31
4.12.2014 19:41:30   
angellah
Uf moja patronažna je bila za ništa... Došla je prije nego sam rodila da se upoznamo, a onda dan nakon što sam došla iz bolnice. Pitala me kako se snalazim, jel dojim, kako se osjećam i požalila da nema vremena dolaziti svaki dan jer ima puno posla. I kao čut ćemo se ako nešto treba. Slijedeći put je došla za 3 dana, s nekom studenticom sestrinstva. Čule smo se još dva puta, došla je još jednom, dva tjedna nakon mog izlaska iz bolnice, okupala bebu jer do tada nije stizala doći i od tada je više nisam vidjela user posted image

(Odgovor članu sorina)
Neposredna veza do poruke: 32
4.12.2014 19:43:49   
Ela28

IZVORNA PORUKA: sorina

Nakon rođenja prve bebe bolnica je javila patronažnoj i došla je drugi dan, i onda svakih drugi dan 2 tjedna, a sa drugom bebom dolazila mi je u trudnoći jer je dobila dopis od mog gina,a nakon poroda mi je došla odmah isti dan kad smo došli kući,pa svaki dan narednih 2 tjednauser posted image

Zanimljivo očito kod nas nije takva praksa svakako jako lijepo od tvoje patronažne user posted image

(Odgovor članu sorina)
Neposredna veza do poruke: 33
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!