Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: sisak "novi uvjeti" 8.4.2009 9:05:50
|
|
|
|
ket
|
da...skužila sam to već negdje,valjda na popisu trudnica........samo blago tebi ti već imaš iskustva
|
|
|
|
RE: sisak "novi uvjeti" 8.4.2009 9:07:23
|
|
|
|
ninolina
|
Bolje da neznam kaj me čeka. Jedino je problem kaj su mi već počeli onako žešči trudovi pa se nadamo da će izdržati još malo
|
|
RE: sisak "novi uvjeti" 8.4.2009 10:17:10
|
|
|
|
zlato_tatino
|
ket da prva trudnoća ja sam napravila kardinalnu gresku,a to je da sam kad je sogorica rađala ,a moj brat bio s njom bila u hodniku sve slusala i tako 17 sati koliko je to kod nje trajalo da smo svi vec bili popiz....3 dana kasnije saznala sam da sam i ja trudna tak da me je strah i jos nisam to zaboravila....a druga sogorica je rodila 15 dana poslije u roku od dva sata,eto znaci ne mora bas biti ruzno,ali znas ono uvijek te strah ovog ...meni je termin tek 1.09.
|
|
|
|
RE: sisak "novi uvjeti" 8.4.2009 10:24:20
|
|
|
|
ket
|
ja sam med.sestra i sad u trudnoći mrzim svoje zanimanje,bila sam na oko 15ak poroda što u sk u srednjoj što na faksu u zg,nagledala se svega,voljela bi da nisam jer me zbog toga strah još više,bolje je kad ne znaš,bar ja mislim......
|
|
|
|
RE: sisak "novi uvjeti" 8.4.2009 10:27:41
|
|
|
|
zlato_tatino
|
Ma gle tjesim se onim sto mi je baka rekla,:"Gle koliko nas je na svijetu,sve je to zena donijela na svijet!" A ti si medicnska sestra mozda ce biti bolji zbog toga,jesi nasla kakvu vezu,e da jesi saznala koliko kosta epi?
|
|
|
|
RE: sisak "novi uvjeti" 8.4.2009 10:35:09
|
|
|
|
ket
|
nažalost ne ali budem....imam ja veze ali to mi ništa ne pomaže kad sam kukavica plačljiva....znam gl.sestru-teta,babica-rođakinja(ali treba potrefit rađat u njenoj smjeni),imam veze za šefa ginekologije krvavicu,za božića i toje to......
|
|
|
|
RE: sisak "novi uvjeti" 8.4.2009 10:37:11
|
|
|
|
ket
|
ma bit će bolji,samo ću se osramotit bolje da me nitko ne zna,pa im mogu svašta reći i derat se i svašta ,a ovako me sramota
|
|
|
|
RE: sisak "novi uvjeti" 8.4.2009 10:38:42
|
|
|
|
zlato_tatino
|
AK imas njih dvojicu to je super...znaci sve ti je osigurano...a to sto ces plakati ne boj se vidjeli su oni i gore,cak i samarali neke koji su zastranili tak da...sta te briga urlici...kazu da nema srama kad je rađanje u pitanju...
|
|
|
|
RE: sisak "novi uvjeti" 8.4.2009 10:44:31
|
|
|
|
ket
|
ma kad sam ja pekmez...ma bit će to sve ok,u sub. sam bila kod krvavice i sve mi je fino u detalje objasnio kako ćemo i što tako da,šalu na stranu,lakše je kad imaš nekog i bolji ja tretman,nažalost,trebali bi prema svima biti takvi...ali bar sve odrađuju koliko toliko korektno,koliko im to uvjet dozvoljavaju,prevelike su im gužve sad i uvijek je neka strka
|
|
|
|
RE: sisak "novi uvjeti" 8.4.2009 10:51:57
|
|
|
|
zlato_tatino
|
Ma sve mi je jasno,pokusat cu dotad naci i anesteziloga koji je to radio vise puta i doktora...ne brini proci cemo to...joj kad se sjetim kakve su kmeze prosle to bez problema...
|
|
|
|
RE: sisak "novi uvjeti" 13.4.2009 17:25:35
|
|
|
|
ket
|
u sisku je neki baby bum.....sad za vikend grad pun trudnica.....strašno....a na rr samo ja i zlato tatino iz sk...
|
|
|
|
RE: sisak "novi uvjeti" 14.4.2009 10:40:31
|
|
|
|
zlato_tatino
|
a ja sam jos na jednom forumu i tamo smo samo dvije...za baby boom sam cula i vidjela pun je grad i beba i kolica i okruglica...
|
|
|
|
RE: sisak "novi uvjeti" 8.5.2009 15:11:17
|
|
|
|
nemirna mama
|
i ket koliko još do poroda......ja sam jučer bila na kontroli i sve je ok....... kod kog ti dotora ideš.......
|
|
|
|
RE: sisak "novi uvjeti" 8.5.2009 15:13:58
|
|
|
|
ket
|
2 dana do termina...do poroda neznam ....kod banića...ti?
|
|
|
|
RE: sisak "novi uvjeti" 8.5.2009 22:07:30
|
|
|
|
nemirna mama
|
kod valentićke.......držim ti palčeve da sve bude ok javi se kako je prošlo...ja bi trebala krajem 7 mjeseca; točnije 29.07.2009.
|
|
|
|
RE: sisak "novi uvjeti" 9.5.2009 15:38:33
|
|
|
|
zlato_tatino
|
a ja 27.08.samo mislim da ce biti jos kasniej par dana...i ja sam kod banica curke...cuvajte mi se
|
|
|
|
RE: sisak "novi uvjeti" 16.5.2009 7:41:46
|
|
|
|
ket
|
evo cure da vam javim da sam rodila.....iskustvo što se uvjeta tiče-ok je...meni doktori i babice bili super......sestre na odjelu ugl. sve super...rodila sam u pon. u čet sam kod kuće bila....tako da što se našeg rodilišta tiče-kao i druga,samo je malo skučeno i vruće u sobama užas....nemožeš ni otvoriti prozore,samo na kipu male,ali to nije dosta ,a što se poroda tiče e to je druga priča i svatko će imati svoje iskustvo,to što je moje užas,sigurna sam da će vama biti dobro kao i većini cura koje su bile samnom....sretno...
|
|
|
|
RE: sisak "novi uvjeti" 17.5.2009 23:15:19
|
|
|
|
zlato_tatino
|
cestitam ket nadam se da ste vas dvoje dobro i da ces se brzo oporaviti i zaboraviti na ono ruzno sto ste prosli...pusa tebi i tvojoj bebi
|
|
|
|
RE: sisak "novi uvjeti" 7.6.2009 23:18:18
|
|
|
|
daniela 31
|
I ja sam iz Siska, al rodila sam u vinogradskoj. Pozdrav
|
|
|
|
RE: sisak "novi uvjeti" 9.6.2009 14:17:06
|
|
|
|
ket
|
IZVORNA PORUKA: daniela 31 I ja sam iz Siska, al rodila sam u vinogradskoj. Pozdrav pozdrav .......dečko ili cura?kad si rodila?
|
|
|
|
RE: sisak "novi uvjeti" 11.6.2009 10:48:08
|
|
|
|
nedijeljka
|
plače mi se od jučerašnjih vijesti da nam je izgorijelo rodilište u izgradnji, a tako sam se radovala ponovnom porodu i to u novom Sisačkom rodilištu
|
|
|
|
RE: sisak "novi uvjeti" 12.6.2009 19:07:22
|
|
|
|
ket
|
ma ne sekiraj se nije mu ništa.....tko rađa na godinu rađat će po planu u novom rodilištu...ni ne vidi se da je gorilo
|
|
|
|
RE: sisak "novi uvjeti" 12.6.2009 23:23:34
|
|
|
|
daniela 31
|
ket pozdrav, rodila sam 11.02. i to curicu , carskim rezom. Vidim da si ti dobila dečka, čestitam. Ne javljam se često jer stvarno ne stignem,al redovito škicnem šta ima. Pozdrav svima.
|
|
|
|
RE: sisak "novi uvjeti" 7.9.2009 13:16:33
|
|
|
|
Lelah
|
Hej samo da se javim...ja sam iz Petrinje ali u SK trebam roditi pa je to to..!!! Termin mi je u 11 mj i to prvi porod pa mi plizz napišite što sve moram ponijeti sa sobom u bolnicu ..što trebam ponijeti za bebu (pelene??)!!
|
|
|
|
RE: sisak "novi uvjeti" 22.9.2009 21:24:41
|
|
|
|
daniela 31
|
Lelah bok, pa i ja sam iz Petrinje, al eto navika mi je uvijek napisati Sisak, jer sam došljak u Petrinju. Ja rodila u Vinogradskoj, al sam išla na tečaj u Sisak i trebaju ti pelene, krema, maramice. Pozdrav, javi se.
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!