|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   alergija u trudnoći
10.6.2008 21:02:24   
evanda
curke, šta se smije koristiti kad napadne alergija....ljiekovi, sprejevi za nos...upomoć
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: alergija u trudnoći
10.6.2008 21:06:59   
mirna
Evanda ne znam, ali mislim da se trebaš konzultirati sa svojim liječnikom ili ginekologom. Fiziološka se može koristiti, ali ne vjerujem da puno pomogne kod alergije..

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 2
10.6.2008 21:10:38   
evanda
ja razmišljam da odem na hitnu....ugušit ću se do ujutro....a opet, ako tamo bude netko nezainteresiran za svoj posao, može mi dati i krivi savjet....

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 3
10.6.2008 21:12:52   
Puli
odi na hitnu

mislim da je to najpametnije što možeš napraviti

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 4
16.6.2008 13:59:25   
troubled
evanda, nadam se da ti je do danas bolje...mene je mučila redovna godišnja alergija do nekidan (prva tri mjeseca), kašljala, cihala, šmrcala, dušila se i preživjela....
puno mi je gore kad me uhvati također redovita migrena, zna biti dosta jaka a ne smijem piti ništa, ni u prvoj trudnoći ni sad....
savjeta nemam, valja pretpjeti, sve prođe... user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 5
16.6.2008 19:27:41   
evanda
E, moram vam ispričati kako sam prošla kod liječnika:poslala me moja dr opće prakse ( nakon što me preslušala) na hitni pulmološki prijem s dijagnozom :astma i bronhitis alergijski. Dođem tamo sva sretna da ću napokon prodisati, a radi neki dr koji se boji trudnica, hahaha. Veli on meni: " Ma vi ste se samo malo uplašili, nije vam ništa" i pošalje me kući....hahaha...više uopće neću ići doktorima....još mi je napisao u prijemnom listu da sam imala napad panike...i tako ja i dalje šmrčem, balim, kišem i teško dišem-duuuugačak neki napad panike, zar ne? Pozdravuser posted image  

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 6
2.9.2008 12:48:15   
Mrvna
Mani je doktorica rekla da je u trudnoći sigurno uzimati jedino i isključivo Tafen Nasal sprej za nos. Nije da mi riješi sve, ali pomaže bar malo. 

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Kada je vaše dijete prestalo koristiti bočicu?
пеперутка16

Moja mala ima 2 godine i koristi bočicu, u dilemi sam kako i kada je početi odvikavati od dojenja, pomozite mi.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!