alergija u trudnoći (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

evanda -> alergija u trudnoći (10.6.2008 21:02:24)

curke, šta se smije koristiti kad napadne alergija....ljiekovi, sprejevi za nos...upomoć

mirna -> RE: alergija u trudnoći (10.6.2008 21:06:59)

Evanda ne znam, ali mislim da se trebaš konzultirati sa svojim liječnikom ili ginekologom. Fiziološka se može koristiti, ali ne vjerujem da puno pomogne kod alergije..

evanda -> RE: alergija u trudnoći (10.6.2008 21:10:38)

ja razmišljam da odem na hitnu....ugušit ću se do ujutro....a opet, ako tamo bude netko nezainteresiran za svoj posao, može mi dati i krivi savjet....

Puli -> RE: alergija u trudnoći (10.6.2008 21:12:52)

odi na hitnu

mislim da je to najpametnije što možeš napraviti

troubled -> RE: alergija u trudnoći (16.6.2008 13:59:25)

evanda, nadam se da ti je do danas bolje...mene je mučila redovna godišnja alergija do nekidan (prva tri mjeseca), kašljala, cihala, šmrcala, dušila se i preživjela....
puno mi je gore kad me uhvati također redovita migrena, zna biti dosta jaka a ne smijem piti ništa, ni u prvoj trudnoći ni sad....
savjeta nemam, valja pretpjeti, sve prođe... [image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

evanda -> RE: alergija u trudnoći (16.6.2008 19:27:41)

E, moram vam ispričati kako sam prošla kod liječnika:poslala me moja dr opće prakse ( nakon što me preslušala) na hitni pulmološki prijem s dijagnozom :astma i bronhitis alergijski. Dođem tamo sva sretna da ću napokon prodisati, a radi neki dr koji se boji trudnica, hahaha. Veli on meni: " Ma vi ste se samo malo uplašili, nije vam ništa" i pošalje me kući....hahaha...više uopće neću ići doktorima....još mi je napisao u prijemnom listu da sam imala napad panike...i tako ja i dalje šmrčem, balim, kišem i teško dišem-duuuugačak neki napad panike, zar ne? Pozdrav[image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 

Mrvna -> RE: alergija u trudnoći (2.9.2008 12:48:15)

Mani je doktorica rekla da je u trudnoći sigurno uzimati jedino i isključivo Tafen Nasal sprej za nos. Nije da mi riješi sve, ali pomaže bar malo. 

Stranica: [1]