|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sadržaj torbe za rodilište
11.6.2009 10:35:10   
ejmama
IZVORNA PORUKA: scarlet

Ja sam ponijela punu torbu u rodilište, sve sa popisa, na kraju sam bila u njihovoj spavaćici i koristila njihove jednokratne gaćice i uloške-tako su mi dali a od svojih stvari sam koristila: ručnik, sapun, četkicu za zube, deo, purelan mast za bradavice, mobitel, punjač i crocksice. Iako je bolje uzeti sve jer nikad se ne zna.

Tako i ja, dobro si me prisjetila, samo neznam dali imaju klime u sobama, jesi možda primjetila.

H 07 E 09

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 26
15.6.2009 9:35:52   
plavka
kad ste već opet načele istu temu a ja brojim dane, svugdje nailazim na dodatnu vrečicu koja me zbunjuje!!!
Naime dal te sve gore navedene stvari mogu staviti u jednu torbu ili moram imat i dodatnu vrečicu za predrađaonu ili rađaonu ili šta već -nemam predođbu???

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 27
15.6.2009 9:38:35   
FIONA
draga torba bu pored tebe..bar je tak bilo u ;erkuru prije šest mjeseci!...ti uzmeš kaj ti treba a sbve kaj imaš sa somom šlepaju za tobom...dodatna vrečica je meni trebala za zmazani veš!user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 28
15.6.2009 9:40:13   
koka

IZVORNA PORUKA: ejmama

IZVORNA PORUKA: scarlet

Ja sam ponijela punu torbu u rodilište, sve sa popisa, na kraju sam bila u njihovoj spavaćici i koristila njihove jednokratne gaćice i uloške-tako su mi dali a od svojih stvari sam koristila: ručnik, sapun, četkicu za zube, deo, purelan mast za bradavice, mobitel, punjač i crocksice. Iako je bolje uzeti sve jer nikad se ne zna.

Tako i ja, dobro si me prisjetila, samo neznam dali imaju klime u sobama, jesi možda primjetila.

imaju klimu da. mi smo je znale i gasit, jer s bebicama unutra nekako mi nije pasao onaj zrak, al svakako sam reguliraš.

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 29
15.6.2009 9:42:57   
plavka
Thks....
Trebala sam si onda pripremit torbu na kotačiće user posted image user posted image user posted image šala-mala!!!

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 30
15.6.2009 9:45:57   
FIONA
pa znaš da ti nije bedasta ideja...muž nemre unutra sa tobom samo na porođaj ak bu prisutan a sestre imaju puunoo posla i nemaju vremena da nose stvari...samo kotači, kotači i kotači!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

šalim se...joj da dođeš bez ičeg sve buš dobila kaj ti treba a kasnije ti donesu!...nemoj pretjerivati...najmanje sam trebala nakon poroda...samo pripremi izdajalicu jel ne daj bog da zatreba...posudi ak nemaš...mene je spasila!!!...a ima nas još tu!

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 31
15.6.2009 14:54:13   
ELISABETH
Ja sam u 4. mjesecu bila na tecaju u zd bolnici, rekli su nam da spremimo 2 torbe, malu za radaonu i veliku za rodiliste. U maloj torbi trebaju biti papuce, spavacica, mali rucnik, 2 paketa veo ulozaka, boca vode i neke grickalice. U velikoj torbi trebaju biti 2 pidame, paket jednokratnih gacica, rucnik za tusiranje, toaletni pribor, papirnati rucnik, ogrtac, pelene i vlazne maramice za bebu. Ja sam tako spremila torbe i sad cekam...user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 32
15.6.2009 14:57:15   
FIONA
pa draga tak nekak ti i treba..niš više...samo zakaj dvije torbe...viš, svaka bolnica drugačije...kod nas ti daju spavačici i šlape u kojima ideš u boks...vodu nesmiješ piti da ne bi morala hitno na carski a prije anestezije nema hrane i piće...ostalo ti treba dok rodiš!...ali to je kod nas!

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 33
15.6.2009 15:26:41   
ELISABETH
Kazu da malu torbu odma nosis sa sobom u boks a za valiku tamo nema mjesta pa je muz donese nakon poroda. Sto se tice vode, treba uzeti bocu s dudom na vrhu (0.5l) i ona sluzi vise za vlazenje usta nego za pice a grickalice su za poslije poroda (rekli su da je najbolje ponijeti energetske plocice ili manje pakovanje nekih keksica)

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 34
15.6.2009 15:53:08   
FIONA
ja sam taman dobila doručak ...sve sam splanirala....stara držim fige, sve bu ok!..ono kaj trebaš, imaš!user posted image

Neposredna veza do poruke: 35
16.6.2009 14:02:35   
crvić
Jel zna koja, kakvu je robicu najbolje donijeti za bebu kad ide iz rodilišta pošto mi mališan dolazi 28.7., pa sam u dilemi dugi ili kratki rukavi benkica...user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 36
16.6.2009 14:38:53   
Zvonki
Definitivno pamučno sa kratkim rukavićima. Ako budeš mislila da mu je hladno, prebacit ćeš pelenu ili dekicu preko. Ipak je 7 mj. Da djetešce jadno ne zakuha user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu crvić)
Neposredna veza do poruke: 37
16.6.2009 14:40:42   
FIONA
u čemu bude u rodilištu tako bi ga ja da ne doživi šok...ak ima dugi rukavić onda dugi...nije to debelo i podstavljeno a opet neka zaštita prvi puta vani...ja bi ipak tanko ali dugih rukava..ajedini ak bu u bolnici u kratkom pa tek onnda!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu crvić)
Neposredna veza do poruke: 38
16.6.2009 15:37:12   
ELISABETH
Meni se isto cini da je bolje jedan tanki dugi rukavic za izlazak iz bolnice...Meni je termin za 2 dana a zbog ove nesnosne vrucine stalno razmisljam o robici za bebu..user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 39
16.6.2009 18:40:19   
crvić
Hvala vam, a ja bi najradije u badiću izašla stvarno je nezgodno bit trudan ljeti.user posted image

Neposredna veza do poruke: 40
30.4.2010 23:07:38   
Wukovarka
Malo sam prelistala ove naše popise i svečano javljam da je moja torba spremna user posted image

Kak sam smao brza user posted image ....dva mjeseca prije.
U malu torbu još ide voda i keksići, ali to budemo koji dan ranije

(Odgovor članu crvić)
Neposredna veza do poruke: 41
1.5.2010 8:59:40   
mišica 666
moram se ugledati na tebe wuki ja svoju nisam niti izvadila iz ormara a kamoli spremila sad ću ovih dana valjda user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 42
1.5.2010 9:43:07   
Ladina mama
Ja sve s popisa spakirala u vikend torbu i jednu vrećicu, no svejedno mi muž i frendice stalno morale nešto donijeti - jednokratnih gaćica, uložaka mi ponestalo, a zatrebao mi i fen...

Mama je prijatelj kojeg nikad ne prerasteš!

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 43
1.5.2010 10:18:52   
lidac0605
Moja je već isto spremna...nikad se ne zna...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Ladina mama)
Neposredna veza do poruke: 44
23.3.2011 12:03:32   
magdalenaa
lipe moje jel znate  kako to sve funkcionira u Ri-rodilištu??šta nosim u rađaonu a šta u sobu??koje vir uloške vir80 ili neki dr.te mrežaste gaćice jednokratne ,di to kupiti u dm,ili u ljekarnoj??imam ja još 7tj, al možda nam bebica urani pa da smo spremni, ove dude, izdajalice,kremice, idr,nebih kupovala jedino ako zatriba, a koja kremica mora biti  za bebicu,???ljekarna mi preko puta,za bebu  jel triba samo  pelene i odjelce kad ide ća iz bolnice, ak je ,onda mi to mm donese  na dan kad nas otpuste ...user posted image user posted image user posted image i odjeću za mene,

dogodila se ljubav za koju nikad nistae čuli.............

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 45
23.3.2011 14:20:50   
lilia
Ja imam osjećaj da svako mjesec pišem isto a ne znam gdje da to spremim pa da stalno pokazujem:
Trebaju ti pamučni ulošci vir, kupi u dm-u jer su jeftiniji, u ljekarni samo najnužnije a to su te gaćice mrežaste.
U sobi kad rodiš će te čekati spavaćica, mrežaste gaćice i ulošci da imaš za prvu ruku jer u rodilište nosiš samo dokumentaciju, bočicu vode i kožne papuče. Skineš svu robu sa sebe i to ti muž uzme i staviš svoje papuče na noge. Kad rodiš, muž će ti donesti tvoju torbu za sobu.
Treba ti kremica JGL za guzu, kupiš u DM-u.
Kad ideš kući muž donese tvoju robu i robicu za bebu, benkica, pelene, tetra pelena, ćiripa, benkica, odjelce, nekakvu dekicu, čarapice, kapicu i nosiljku za iznijeti bebu.
To bi bilo to, otprilike.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu magdalenaa)
Neposredna veza do poruke: 46
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!