Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: krevet sa mekanim stranicama 21.2.2015 22:11:14
|
|
|
|
nunač
|
Nisam vidjela nešto slično. Pada mi na pamet jedino kauč na razvlačenje. Ili da baš date napraviti takav...
|
|
RE: krevet sa mekanim stranicama 22.2.2015 10:37:31
|
|
|
|
nunač
|
možda ovako nešto, pa da joj, dok je još mala, okrenete ovu slobodnu stranu prema zidu, da ne padne a kad poraste, može se razvući u veći krevet. http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/S49907213/#/S29907228 moram priznati da nisam na taj način razmišljala, moje su sve išle odmah u obični veliki krevet, cure dobile ogradicu i navikavale se. Brigi mi je sad na knap sa kindačem, ima još 10ak cm do kraja njoj sam gledala ovo: http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/S39887442/ sviđa joj se jako, samo si mislim isplati li se ili je bolje i njoj odmah uzeti krevet i šlus...
|
|
RE: krevet sa mekanim stranicama 22.2.2015 10:43:51
|
|
|
|
Sunshine28
|
tnx. nunac na prijedlozima.....jos cu vidjeti....uvjerena sam da ovo sto zelim postoji, samo moram to pronaci, ako ne onda neka alternativa, vidjela i ja u Ikeai jedna zgodan krevet....
|
|
RE: krevet sa mekanim stranicama 22.2.2015 12:46:33
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja nisam to nigdje vidjela,al ni ne kuzim bas kakav je to krevet Ja cu L prebaciti u normalan krevet ali cu staviti i onu zastitu da ne moze pasti
|
|
RE: krevet sa mekanim stranicama 24.2.2015 11:48:36
|
|
|
|
keyt
|
Sunny, točno znam što tražiš, ali bojim se da ti neće biti jednostavno naći takav krevet. To je onaj s ogradicom do polovine kreveta po dužini, a ogradica (visoka 10-ak cm) je presvučena s mekanom, spužvastom rolom, valjkom. Ima ga moja frendica za svoje klince, ali oni su ga dali izraditi po mjeri, tako da ako ga ne pronađeš, nije loše da ga daš izraditi.
|
|
|
|
RE: krevet sa mekanim stranicama 25.2.2015 9:07:41
|
|
|
|
Sunshine28
|
buba vidjela sam sve te krevete iz Ikee, dobri su mi ali me kod njih muci to sto su "produljivi" sto znaci svaki malo kupovinu novih madraca i podnica ili tak da mislim da cemo na kraju kao prijateljica od keyt - dati napraviti krevet....
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!