|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Koje bočice i dudice?
13.1.2011 15:20:49   
Tanjica Tanja
Polako bi počela kupovati bočice i dudice za bebu. Koje vi koristite, staklene ili plastične, koji proizvođač? Koja dudica je bolja, silikonska ili lateks?user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Koje bočice i dudice?
13.1.2011 15:26:39   
Leluška
Ej, Tanjice... prvi puta sam koristila sve od AVENT-a - silikonske i prezadovoljna sam njima. Malo je imao varalicu; sa 9 mjeseci ju je sam odbacio - nije više htio. Ali flašice smo se riješili tek sa skoro 3 g i poludila sam više! - zaspal je dudajući čaj ili keksolino... jedva smo se toga riješili.
Sada sam kupila 1 paketić varalica 0-3mj i 1 malu bočicu - isto AVENT. Ali, nemam namjeru koristiti. Imam 2 frendice koje su izbjegle dudu i flašicu - vodicu je pio iz kupovne studene ili jane ili na žličicu. Čajek protiv grčeva od komorača ću ja piti pa će dobiti kroz mlijeko.
Samo se nadam da ću imati mlijeka kao i prvi puta!user posted image
Svakako ne staklene; to je moje mišljenje.

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 2
13.1.2011 15:28:18   
cuba
Ja sam kupila 2 bočice od Tomee Tippee, plastične su, čini mi se da im je cijena oko 50kn po komadu. Dudice od istog proizvođača - budu 2 u pakiranju isto 50kn. One su po mjesecima, 0-3, 3-6 i 6-18. Nakon te prve dvije nije htio ove veće nego samo Nukove. Sve su silikonske.

Jako kratko sam koristila te bočice tek nakon što sam prestala dojiti i prešla na AD.

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 3
13.1.2011 15:29:26   
LUNA000
ja sam sve uzimala od aventa od izdajalice do bočica...dude su mi malo čudnog oblika pa sam dude uzimala nukove jer su mi ljepše inače sam uzimala sve od silikona...plastične boćice od aventa, i kasnije one s ručkicama iz kojih se uči piti..

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

Neposredna veza do poruke: 4
   [Brisano sporočilo]
13.1.2011 15:33:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna veza do poruke: 5
13.1.2011 15:43:55   
Tanjica Tanja
Planiram dojiti i po mogućnosti izbjeći što je duže moguće dudice i bočice, ali nikad ne znaš pa bolje biti spremanuser posted image Od puno mama sam čula da je Aventova izdajalica najbolja...gledala sam danas u Mulleru, ali nisam vidjela ništa Aventovih proizvodauser posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6
13.1.2011 15:51:24   
cuba
IZVORNA PORUKA: Tanjica Tanja

Planiram dojiti i po mogućnosti izbjeći što je duže moguće dudice i bočice, ali nikad ne znaš pa bolje biti spremanuser posted image

Da, tako sam i ja razmišljala. Dojila sam 7mj i tek sam tada prvi put upotrijebila bočicu. A isto sam ih kupila prije poroda kao i kutiju mlijeka da nam nedaj Bože zatreba usred noći. I strerilizator kojeg sam na kraju upotrijebila samo jednom.

Neposredna veza do poruke: 7
13.1.2011 15:59:03   
Leluška

Planiram dojiti i po mogućnosti izbjeći što je duže moguće dudice i bočice, ali nikad ne znaš pa bolje biti spremanuser posted image Od puno mama sam čula da je Aventova izdajalica najbolja...gledala sam danas u Mulleru, ali nisam vidjela ništa Aventovih proizvodauser posted image

U muelleru imaju neku svoju marku, duplo jeftiniju od aventa, ak ne i više. Njihove pelene su mi najbolje i to ću koristiti, tak da ne vjerujem da je i ostalo za bebe loše od njih. Imam povjerenja u mueller.

Neposredna veza do poruke: 8
13.1.2011 16:11:03   
Tanjica Tanja
IZVORNA PORUKA: cuba

Planiram dojiti i po mogućnosti izbjeći što je duže moguće dudice i bočice, ali nikad ne znaš pa bolje biti spremanuser posted image

Da, tako sam i ja razmišljala. Dojila sam 7mj i tek sam tada prvi put upotrijebila bočicu. A isto sam ih kupila prije poroda kao i kutiju mlijeka da nam nedaj Bože zatreba usred noći. I strerilizator kojeg sam na kraju upotrijebila samo jednom.

user posted image user posted image user posted image Baš sam si razmišljala o sterilizatoru da li mi treba ili ne...vjerovatno ne!user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 9
13.1.2011 16:29:48   
Točkica28
ja imam tommee tippee izdajalicu, super mi je i Š voli iz te bočice piti... mi imamo i aventove i nukove bočice i sve mi hoće

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

Neposredna veza do poruke: 10
13.1.2011 17:01:10   
ZVRK
zvrkić je koristio svakakve dude i boce svih proizvođeća(ako bi nekom uzeo)
sada za zvrkicu sam kupila tt izdajalicu kojA je super ali ona neće ništa osim cice u ustima.
sterilizator je po meni bezveze ako imaš mašinu za suđe jer u njoj opereš boce a ''dude''prokuhaš u toploj vodi

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 11
13.1.2011 17:13:15   
modesty blaise
Ja prvo kupila sve od tommee tippee jer sam odlučila da neću dojiti pa mi je sve trebalo al moj sinek ni u ludilu od te marke niš nije htio. Nikako se navići na njihove bočice koje su vrlo slične dojci.
Na kraju smo završili na Aventovim b očicama (super su), dude kupimo Nuk silokonske jer su najlaganije pa ih lako zadrži u ustima a i meni su najljepše za vidit (mada je to manje važno).
Sterilizator nisam htjela jer ne želim niš sterilizirati.
A izdajalicu sam imala Tommee Tippee i super mi je bila jer sam se tjedan dana izdajala a onda sam prestala i to.
eto....

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 12
13.1.2011 17:16:07   
lidac0605
Sve imamo Aventovo-bočice,dude varalice i sterilizator za mikrovalnu koji je već 3.generaciju u upotrebi.

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 13
13.1.2011 17:42:21   
nancy
ja sam s K imala staklenu bocicu i baby love sisače silikonske

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 14
13.1.2011 18:04:49   
Tanjica Tanja
Koje trgovine imaju Aventov program?Iz OS sam..

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 15
13.1.2011 18:07:55   
modesty blaise
u DM -u

Neposredna veza do poruke: 16
13.1.2011 18:08:21   
modesty blaise
imaš i po apotekama al je tamo puno skuplje

Neposredna veza do poruke: 17
13.1.2011 18:10:54   
Tanjica Tanja
Hvalauser posted image

Neposredna veza do poruke: 18
13.1.2011 20:36:10   
Ira_
Imaš i u Mercatoru. Ja sam za Emu koristila sve Aventovo, kada je bila malo veća kupovala sam Bebilove dude jer su 2kom. 15 kn. a Aventove 2 kom. 50 kn. Identične su dude, tako da kupujući Aventove bacam novce. Sada za Ivu sam kupila Tommee Tippee bočice i sada sam u fazi kupovine TT ručne izdajalice. Aventove bočice su u posljednje vrijeme počeli fušarit, jer im na navoju curka. Nukove ne volim jer mioram staviti onaj čep ispod dude da iz bočice ne bi curilo, što je vrlo ne praktično.

Neposredna veza do poruke: 19
13.1.2011 20:53:49   
Anoniman
ja (još uvijek negdje) imam Aventovu izdajalicu pa ću kupiti jednu malu takvu bočicu da ju mogu našarafiti za izdajanje bude li potrebe. Uzet ću i jednu silikonsku dudicu, najvjerojatnije Nukicu i to bi bilo to, ionak user posted image ne bu silazil s cice prvih xy mjeseci user posted image

(Odgovor članu Ira_)
  Neposredna veza do poruke: 20
13.1.2011 21:05:38   
cuba

IZVORNA PORUKA: cuba

user posted image user posted image user posted image Baš sam si razmišljala o sterilizatoru da li mi treba ili ne...vjerovatno ne!user posted image

Nemoj trošiti novce na njega prije vremena iako sam ja kupila Chiccov koji ide u mikrovalnu, bio je oko 200kn. I nisu neki novci ali bolje da kupiš nešto drugo za bebicu. Kad rodiš i vidiš kako ide sa dojenjem lako ga kupiš ako ti bude trebao.

Neposredna veza do poruke: 21
14.1.2011 8:25:41   
Ninaa
Ja sam imala tomee tipee i oduševljena sam s njima, malu sam dojila do 11 mjeseci,ali je u međuvremenu na bocu pila čaj. Meni su njigove bočice zakon, kasnije smo kupili onu najveću i još se nateže čaj iz nje iako zna piti i iz čaše. Njih ima u mulleru.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 22
14.1.2011 13:06:55   
BUMBI
Koje trgovine imaju Aventov program?Iz OS sam..

Imaš u dm-u,kozmu,plodinama,mercatoru..neznam jel još di.
Inače mi smo imali i aventove i nukove,a dudice aventove i sve sam imala silikonsko i zadovoljna sam i jednim i drugim.
A izdajalicu sam imala aventovu i super mi je bila,mislim da ti je u Plodinama najeftinij,bar je onda bila

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 23
14.1.2011 13:25:23   
skorodolazi beba
mi koristimo sve od nuka-s njima sam prezadovoljna...

flasice iskljucivo staklene (otkako sam citala o stetnosti plastike) i nisu tako osjetljive kako sam mislila....user posted image

Imam dvije predivne kcerkice koje VOLIM najvise na svijetu,imam i muza kojeg volim samo ponekad :-)))))))))

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 24
14.1.2011 13:33:30   
nemammaste
Mi imamo Avent,TT i Dr.Browns ali nekako najviše koristimo Aventove,u početku dok sam još imala svog mlijeka forsirala sam TT zbog dude koja je kao najsličnija bradavici.Sve su plastične bez bisfenola a

(Odgovor članu skorodolazi beba)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Igraone.
пеперутка16

Koliko cesto vodite djecu u djecije igraonice?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!