|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   isplata pomoći za studeni
28.1.2012 17:18:58   
uplašena mama
Curke molim jedan savijet piše na stranicama zagreba da je pocela isplata pomoći  za studeni http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=37859   ono šta mene zanima koliko njima treba da isplate te novce i da li ću dobiti obavijest poštom kad mi isplate novce?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: isplata pomoći za studeni
29.1.2012 8:39:08   
ana85
Mislim da nećeš dobiti obavijest. Dobit ćeš samo papir od grada zagreba da imaš pravo na pomoć i koliko ćeš dobiti. Ne znam kada, ja sam prvi dio dobila brzo, a drugi još još čekam.

Ema- 5.7.2011.

(Odgovor članu uplašena mama)
Neposredna veza do poruke: 2
2.2.2012 21:29:44   
uplašena mama
javiš kad dobiješ?

(Odgovor članu ana85)
Neposredna veza do poruke: 3
16.2.2012 20:10:20   
Anoniman
curke ja sam predala zahtijev 30.12.2010 .beba rođena u 11 mj. 2010 kkad mogu očekivat novčeke????MOLIM odgovor

(Odgovor članu uplašena mama)
  Neposredna veza do poruke: 4
20.2.2012 19:10:52   
Anoniman
??????????????????????????????

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5
21.2.2012 18:23:13   
zg_cinik

IZVORNA PORUKA: Anoniman

curke ja sam predala zahtijev 30.12.2010 .beba rođena u 11 mj. 2010 kkad mogu očekivat novčeke????MOLIM odgovor

ak si predala 2010.-te, trebala si odavno dobiti rješenje o isplati i novce...
mislim da rješenje dobiješ u roku 40 dana...
ne kužim zakaj nisi pitala u Vodnikovoj kaj je s tim...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S.
nadam se da da vrijedi i moj odgovor...
bez obzira kaj nisam cura...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zg_user posted image magda & zg_user posted image franko...(nije mituser posted image )

user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6
21.2.2012 19:54:46   
Anoniman
Da primamo mi i dečke u klub
samo ak imaju kaj pametno za rećuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pa šta se ne daje na 3 godine po 1200 kn?Jel tamo piše da svi koji su predali do 01.07.2011 godine zahtijeve dobit će po starom a oni koji su predali iza 01.07.2011 dobit će upola manje.Sad bi trebala dobit 2 ratu jer su napisali na zagreb.hr da je 20.01.2012 počela isplata za studeni 2009,studeni 2010 i studeni 2011. i gdje je ta lovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Lovuuuu naaa suuuunnnnceeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zg_cinik)
  Neposredna veza do poruke: 7
28.2.2012 19:32:16   
Anoniman
evo samo da vam javim mi danas dobili novčeke 1200n

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!