|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
19.12.2016 8:08:42   
lidac0605
Jutrooo user posted image

Vidim bacile se mamice na čišćenje user posted image ...user posted image Katy i Hipo.
Katy super kaj je K dobra,uživaj dok je u toj fazi user posted image .Nek se muž pazi s tim vratom i ja sam tak nahebala pa mi je ostao trajni invaliditet na vratu i dan danas imam problema,a prošlo je 15 godina od sudara..
Hipo,11 zuba user posted image ...što kaže Katy,a mi još sa ta dva paradiramo...dvojke sam kaj nisu vani gore,cvili i cendra po noći,vrti se non stop,opće se nisam naspavala...jel staje kaj kakanje?

Ja jučer ispekla linzere za Božić,danas planiram prhke gibanice radit,al o tom potom...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1601
19.12.2016 12:30:31   
hipo
Ajme Katy, zao mi je radi sudara. Drago mi je da nije nista gore, nek se brzo oporavi tata. Drago mi je da je Katja dobro i da je vesela i razigrana. Bravo za ciscenje i peglanje. Ja sve hocu peglat do ona spava, al kako je zastopan nos i kaslje dobro spava samo ako je na meni pa samo perem i perem, a ne peglam nista.

Lidac, bravo za kolace. Kakanje nema po noci vec drugu noc a i manje je vodenasto. Prije bi se sve razletilo po ledjima i niz noge iako bi isla mjenjat pelenu cim bi cula gromoglasnu eksploziju, nije bilo pomoci. Sad je t malo bolje. Vjerojatno zubatost ne pomaze kod proljeva. Nije vise ni povratila i polako se naviknuka na novi antibiotik al jos uvijek dajem mrvu po mrvu pa gutljaj vode.
Al nos nikako da bude bolje. Imam dojam da je cijeli dan prikopcana naa usisavac. Nekad ode sama do njega pa uzme Arijanu. Trosimo tolitre fizioloske. Iz oka vise nista ne curi valjda su kapi i mast pomogle. Dala nam je dvije vrsti kapi za u inhalator s fizioloskom, kako je nedavno kapala Efedrin valjda sad ne smije opet u nos nego samo u inhalator. I stavljam onu morsku vodu na S nesto. I probiotik. Tako mi cijeli dan prodje da ju sopam s necim. Al barem jede, sopa se bananama i dvopejom, voli juhice, glavno da jede nesto. Kao nema temperature nea vise cepica pa taj treci kutnjak i ocnjaci rade svoje pa samo stonsi ne odgrize ruku. Uspjela dam joj dar malo vise od pol zlicice sirupa Lupoceta jer je vise nisam mogla gledat di se pati. Cijelu noc jauce sta radi nosa sta radi zuba. Jadna. Par puta se ispovracala na sirup pa sad sve te ljekove pomalo dajem, ko da joj tek uvodim dohranu. ako isplazi jezik ko da ce povratit stanem i ne dajem,ponudim vode, pa uglavnom popuje i smiri se.
Sad je rucala juhe, mesa, nagrizla se dvopeka i stapica i cori na meni.

A sta je ziiiimaaaaa, ko dodatno grijanje sam upalila sudjericu i susilicu, mogla bi i pecnicu ako se ona zaigra pa ispecem kolac.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1602
19.12.2016 14:03:57   
lidac0605
A sirotica mala,nek brzo ozdravi ...sad ću ti reć za te sirupe-moji su često znali rigat na sirupe za tempicu i paracetamolske i brufenske,dok nisam našla okus koji im odgovara Moja ti je topla preporuka za paracetamolski sirup Panadol baby-odličan,vrlo blagi okus nije jako sladak(mojima se uvijek na te slatke dizo želudac),gust i svi su ga voljeli popit,košta 30ak kuna,a za brufenski Neofen-recimo na onaj od Belupa imamo obavezno rigoleto jer je tuuurbo sladak...

< Poruku je uredio lidac0605 -- 19.12.2016 14:04:40 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1603
19.12.2016 20:35:35   
hipo
Super Lidac hvala na informaciji budem provala ako se ponovi. Sadd se nekako navikla fala dam joj danas uspjesno dva put lupocet sirup zlicicu onako i 3-4 puta pa u pauzi vode. Zubi je razvaljivali pa sam morala. Cini mi se danos mabje curi al i dalje kaslje cim legne. Bas me zanima koliko ce izdrzat sama spavat. Cijeli dan se nisam minute odvojila od nje, iscrpljena sam totalno.

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 1604
19.12.2016 22:39:52   
Kazimira
Eto nas....Nikako da se javim...

Baltic je ozdravio...Trajalo je 3 Dana tako da nismo posijetili doktora, Ali zato idem s Vilmom sutra...Osula se po ledima I nogama, sad malo I trbuhu I svrbi je....Dala Sam joj sirup za alergije I cekam sutra popodne da idemo....Tako da ostajuu doma....
Skoro Sam oprala do kraja prozore, zavjese su oprane....Imam jos hrpu posla, a sad jos I oni doma user posted image
U srijedu pak ide K na kontrolu na Rebro I tak...stalno nekaj 😣

Katy nadam se da j TM dobro, bas lijepo citati kako uzivas da K 😍

Hipo nadam se da bu Hipicu brzo proslo, bas mi je zao....Mogu misliti I kako je tebi 😐

Ja sam u subotu cornula od 15.00 do skoro 19.00....Fali mi sna...Uf...

Lidac lijepo se ti izorganiziras,svaka cast 👏👏👏

Jezic kako klinci?
Danira di si?

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1605
20.12.2016 11:47:08   
hipo
Kazo pa to spavanje, zvuci bozanstveno!!!!
Bravao za prozore!
Na sta bi bila alergicna je li znas?
Sretno na pregledima.

Mi imali pristojnu noc. Govance sve bolje izgleda, jos sotonski vonja.
Nos + kasalj ni pomaka na boljeuser posted image user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1606
20.12.2016 14:27:49   
hipo
Milistiva mi je dala da obavim inspekciju i nocas je niknuo 11. zubo.
user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1607
20.12.2016 22:00:06   
Kazimira
Bravo Hipica zubonjicka user posted image
Nadam se da ce vam uskoro krenuti na bolje, nemre vjecno trajati 😘

Nas ped nezna kaj je Vili....Kaze da nije zarazno, dao neku kortica kremu I sirup za alergije da joj dajem jer je svrbi....Sad bumo vidjeli....Nadam se da ce brzo proci....😥

Danas sam uspijela opeglati I vratiti zavjese I to je to 😂😂😂

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1608
21.12.2016 7:22:28   
lidac0605
Jutro,cure user posted image

Evo ja njonjam okolo već od 6:15 user posted image ,postala sam ko neki babac koji nemre spavat user posted image .

Kazic,nadam se da bu V to brzo prošlo...pa kak to da vas nije poslal alergologu,pa ovo mi zvuči ko prava alergijauser posted image

Hipo user posted image za 11.zub,nadam se da se i kašalj i nos smiruju user posted image .

Jezic,kak ste vi,jel M već daje znakove poboljšanja na Flixotide?

Danira,a di si ti nestala user posted image nadam se da je sve ok.

Ja jučer oprala pola kuhinjskih ormarića,pola mi je ostalo...i oribala napu i oko ploče za kuhanje skinula sve kaj je bilo već zapeklo.Danas,ne znam dal ću stić kaj ,popodne moram kćer vodit ortodontu,pitaj Boga jel bumo opće kaj obavili-naime nema jedan trajni zub tj.ostao joj je mliječni na tom mjestu,al je već koma,a u čeljusti zuba nema...i sad se zubarka sjetila ju ipak poslat ortodontu i sad bi joj ipak ona stavila aparat(a na temelju te dijagnoze ima i pravo na njega),al problem je u tome da ona ima 17,5 godina i na aparat ima pravo prek HZZO do 18.user posted image I sad bi njoj neko do 18.trebal stavit aparat,a znate ono čekanje itd.itd.
I kaj je najbolje,prošli tjedan smo saznali da B nema tog istog zuba user posted image ,samo su njemu mliječni popadali,al ga je zubarka poslala slikat zube jer mu trajni jedan fali,kad gle ti genetike...pa nosim i tu njegovu sliku od zuba da pitam žensku dok sam tam pa ak bu htjela/mogla da uzme i njega...
Eto kod mene nikad dosadno user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1609
21.12.2016 12:18:12   
Kazimira
Lidac nije bas nikamo poslao, a ja ne volim raditi tudi posao.....Nisam ja doktor....Ali ako se nastavi nebum sutjela ....Nisam ni za Kaspijevu mandulu 😉

Evo stavila sam dvije fotke http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3795
Ona je skroz ok, grlo je ok, samo je svrbi ...

Nadam se da bus rijesila sve da ne morate placati.....To mi je poznato uvijek nesto......Prije njenog osipa Kaspija misteriozno boljela noga 1 Dan, prije toga B bubani....Samo u krug....😥

< Poruku je uredio Kazimira -- 21.12.2016 12:19:19 >

Neposredna veza do poruke: 1610
21.12.2016 20:57:21   
hipo
Vecer
Lidac drxim fige za orrodonta, javi sto si iskemijala.
Kazo, nadam se daa ce krema pomoc. Jel samo na trupu ili je svuda?

Gospodicna ćori skoro dva sata i nije kasljala nijednom. Nos mrvu bolje. Kakanje se unirmalilo osim smrada koji je jos uvijek prestrasan.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1611
21.12.2016 23:22:41   
lidac0605
Kazic,meni to zgleda ko prava alergija user posted image jel joj kaj lakše kad popije sirup,jel kaj poblijede točke?

Hipo user posted image za Hipicu,nek se čim prije vrati u normalu user posted image .

Kćer mora ponovo poslikat ortopan user posted image ,uzela ju žena u program,veli iskemijat će aparat prije 18.rođendana user posted image .Moram ju oko 10.1.zvat za kontrolu i u međuvremenu moramo to poslikat i izvadit ovaj mliječni zub.
Nosila sam i ortopan od B,njega moram dovest sa sobom na prvi pregled kad ću nju vodit na kontrolu...fali im isti zub,gore lijevo petica user posted image bem ti genetiku user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1612
22.12.2016 0:03:32   
Kazimira
Blijede Malo...Poslije tusiranja je mm natufkao sa megaminom pogotovo djelove dii je nacohala, bojim se da bu joj se zagnojilo.....Pije sirup I dva puta dnevno bas zbog svraba.....Nadam se da polako nestaje .... Sam da se toliko ne cese....I kad bi znala od cega joj je to 😱

Bas sam koma....Opet sam danas spavala popodne jer me zivceki poslije 15.00 napustaju... pa sam cula kako mm usisava 😂😂😂

Neposredna veza do poruke: 1613
22.12.2016 12:29:07   
hipo
Kazo, drzim fige da se ne zagnjoji. Kad sjekire padaju onda znaj da mm usisavauser posted image

Lidac super sto je upala u program. Moj tata i brat nemaju ocnjake tj. Nisu im.izasli nego su ostali gore visoravno. To se skuzilo te kadnsu snimali sinuse.user posted image
Donje imaju.

Ova je povremeno skidala carape, a sad nema sanse da ostanu. Dobije zivcani slom u pidzami koja ima zatvorena stopala jer to ne moze skinut. Napada nas cetvrti kutnjak, nocas je bilo neizdrzivo. Veceras ce dobit Lupocet, ovako se mucimo i ona i ja. Mm blazeno spavao, nista nije cuo.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1614
22.12.2016 20:30:04   
Jezic123
hej curke evo i mene konacno
Katy bas mi je zao sto ti je m imao saobracajku, hvala bogu sto nije nista gore. sada neka odmara i pazi.
Hipo super sto se proljev smirio i user posted image user posted image za 11. zubic. Mi smo jos uvijek na boruju 6.user posted image
Kazic M mi je bio bolje sada je opet cujem da je kao zastopan mu nos, a u nosu nema nista, pa nam je pedica rekla da mu dajemo za alergiju sirup, jer mu je po krvi opet dosta visok nesto za alergiju.
Lidac sto se tice Flixotide vidjela sam da ima pomoci jer sada kada malo divlja po kuci dise normalno neuspuse se kao da je neznam sto radio i normalno dise.
Sutra idemo u Novsku, pa ako se nejavim da znate da je to zbog toga.
Lidac vidis to mi prvi glas da nekome nije narastao trajni zub. Eto sada i to znam.
Mene ovih dana zadnjih hvata stalno neka glupa viroza bilo me je pustilo i saada opet, s tim da me je pocetkom tjedna glava uzasno boljela i uho i danas mi je poceo nos curiti opet, ali nme uho i glava vise nebole. Biti ce da se je to kuhalo u glavi user posted image
Cure ako se necujemo prije svima vam zelim sve najbolje povodom nadolazecih blagdana.

Neposredna veza do poruke: 1615
23.12.2016 8:42:21   
katy1503
Jutro svima!!

Uf bome vama nije nijednoj dosadno :(

Lidac, nadam se da ste uspjeli srediti aparatic prije rockasa jer je preskupoo al kad se mora mora se ...
Genetika je zeznuta stvaruser posted image

Kazic, bome se V osula,nadam se da je proslouser posted image

Hipo, i vi stalno u kruguser posted image ; em zubi, em proljev, em kasalj - miška mala - nadam se da se stanje smirilo pa da se malo oporavite.

Jezić, drzi se - neka viroza zaobide u velikom krugu ...

kod nas je sve ok, muz je bolje, radi - cekamo popravak auta...
K je super,dida je cuva, pa ce tata i mama preuzetoi sljedeca dva tjedna ...
Sutra cemo kititi bor, pa cemo vidjeti koliko ce izdrzati kuglice..
Danas mama i tata imaju domjenke pa su dida i baka na cjelodnevnom cuvanju user posted image

Ako se ne cujemo, zelim vas sretne blagdane i da provedete u krugu najdrazih.

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1616
24.12.2016 7:46:51   
lidac0605
Jutro curke user posted image

Vidim sve ste u poslu,nigdje nikog user posted image .

Kazić,jel V bolje sa osipom?

Hipo,kak je mala grofica,jel se oporavila?

Katy,ajde nek je mužu bolje,fala Bogu...uživajte za blagdane!

Jezic,Flixotide je zakon user posted image ,super da mu je bolje.Lijepo se provedite u Novskoj user posted image .

Kod nas zlo i naopako user posted image ...B i M (ovi veliki) su jučer oba zakurili na 39 user posted image ,izgleda viroza neka,a mene kičma ukliještila da sve zvijezde vidim user posted image ,tak da sam opće jedva spavala i odma na uranak Brufen 600 šljoknula,mada mi jučer nije niš bilo bolje po njemu...ne mogu se sagnut,ne mogu se skroz ispravit user posted image ...fala Bogu da je mm doma jer ja ne znam ko bi dizao M.Htjela sam i sa klincima na polnoćku danas,vidim da zgleda niš od toga,em oni takvi em ja takva user posted image

Ako se ne čujemo želim vam svima,vama i vašim obiteljima sretan i blagoslovljen Božić i da ga provedete u miru i veseljuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1617
24.12.2016 23:10:58   
Danira
Drage moje curke SRETAN VAM I BLAGOSLOVLJEN BOZIC vama i vasim obiteljima!user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1618
24.12.2016 23:13:07   
Danira
Mi smo svi dobro,citam vas,al nikak da pisem.
U cetvrtak slavimo veliki 1. rodendanuser posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1619
26.12.2016 20:17:27   
Jagodica13
Drage moje mamice i bebice, sretan i blagoslovljen Bozic vama i vasim obiteljima!! 🎄🎁🎅👼💗

Ne stignem vam se nikako javiti 😢
al smo dobro i vec smo veeliki 😄

...A&A...

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1620
28.12.2016 8:41:26   
katy1503
Jutro svima!!!
Nadam se da ste uživali u blagdanskom raspolozenju ovih dana ...user posted image
Mi jesmo, bilo super, kitili bor svi skupa, predivnoooo....
Jucer bili do westgate-a jer je K prerasla jaknu pa nasli super u Zari za nista paras - 110 kn prava zimska jakna ..
naravno, nocas joj nos malo procurio sto je običaj kod nas poslije shoppinga centara al se nadam da cemo uspjeti to preduhitriti..

Ja na poslu,mm je trebao biti doma da čuva K al eto jutros morao ici - dida nastupa opet.

Cijelu noc nismo bas spavali; stalno se vrtila; mislim da su i neki zubi na pomoluuser posted image
vrti mi se; valjda bu stalo sad kad popijem kavuuser posted image

Kako ste sve?

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu Jagodica13)
Neposredna veza do poruke: 1621
28.12.2016 21:50:37   
Kazimira
Evo me napokon...

Sretan Bozic drage moje 🎄

Moj B jos budan, poceo debelo zaj...i sa uspavljivanjem, a niti mogu niti mi se da nosati ga....Sinoc je spavao cijelu noc u nadem krevetu....Ja nisam 😥 uglavnom to povaci za sobom nervozu I tak.....
Imamo 5. zubu, gornju dvojkica...Donju cekamo.....Eeee jel ima kakavi skok u razvija sa 9 mj? Pun mi kuer ovoga 😭😭

Lidac kako ste?!?
Ostale!?!

Pusa svima 😘

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1622
30.12.2016 7:47:00   
katy1503
Jutro, mi virozni, drugi dan s temperaturom koja padne a digne se cim prestane djelovati čepić, šmrkavi.
K je inace dobre volje, igra se i jede normalno,al po noci bas ne spavam jer joj se cijedi u grlo pa kašljuca.
Ja jos danaas na poslu pa sam doma. SVi oko nas bolesniuser posted image
Nadam se da se vi i vasi svi drže i da ih ove viroze zaobilaze.
Pozdrav svimauser posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1623
30.12.2016 9:31:55   
lidac0605
Bok,zimkići user posted image

Mene kičma pustila tek nakon 3 dana i popijenih hrpu Brufena i Apaurina i naravno počeo curit nos,zaštopan za popi....-dečki me popljuvali user posted image .Kurili su 2 dana i amen,prekjučer Mauro navečer imao jednokratno temperaturu 38,8 i poslePanadona više nije...valjda je i on odreagirao na viruse oko sebe user posted image

Da ne zaboravim:
Našem dragom palčiću Domiju sretan i veseli prvi rođendan,da zauvijek bude zdrav i napredan kao i do sadauser posted image user posted image user posted image user posted image

Katy,vidim sad ste vi na redu sa prehladom user posted image nadam se da bu brzo bolje user posted image

Kazic,i vi već na petom zubu user posted image ,mi još uvijek stojimo na 2...možda je B zbog zuba takav user posted image

Hipo kaj vi stvarate user posted image

U četvrtak i moja mazulja ima roćkas user posted image ne mogu vjerovat da bu već godinu dana user posted image kupili smo mu tricikl za roćkas user posted image .Gospon sad hoda da ga se drži za jednu ruku i sad mu se to dopalo pa nahodavamo od nemila do nedraga user posted image ,sad više neće ni hodalicu nek tak...Mustra.

< Poruku je uredio lidac0605 -- 30.12.2016 9:46:31 >

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1624
30.12.2016 10:55:16   
Danira
Dan curke!

Lidac hvala na cestitki!user posted image

Mi smo zdravi,hvala Bogu!

Jucer smo proslavili rockas,bilo je presuper,D je bio jako veseo,dobio je lijepe poklone,bilo nas je 25.
Radila sam puno fine papice....
D cim spomenes rodendan,sav je euforican,kao da zna....
Lijepo se je igrao s klincima,bilo ih je 7-merouser posted image

Sad cu stavit u album da vidite kak je bio D zgodanuser posted image

Zao mi je zbog bolestina,nek vas sto prije napuste.

Kazic ima skok sa 9 mjeseci,nadam se da je prosaouser posted image

D ima 6 zubica,hoda uz sve,ali se jos ne pusta,premedeni je,dobrica.
Zna u brojalci iso medo u ducan,reci an,pa je jucer svima se pravio vazanuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!