|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
19.7.2016 10:18:57   
Kazimira
Bok cure 👋👋👋👋👋👋

Kod peda je sve proslo super, sad sam da zdrzi dva dana user posted image

Baby moji se nisu samo odbili od cike....K sam prestala s 10 mj jer sam ostala trudna I htjela sam si malo olaksati uspavljivanje jer nije znao zaspati nego na ciki, a V je prestala s 13,5 mj jer sam pila antibiotike.....ne znam, mislila sam malo sokica od domaceg voca na zlicicu....bum vidjela, jos sam u fazi gruntanja 😂

Fulala sam hladnom vrijeme za peglanje....sreca pa klinci imaju hrpetinu robe 😜

Lidac 😷 kako je L ???

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 951
19.7.2016 10:21:54   
Kazimira
Hipo mi klince mazemo sa Dipterolom....a za B sam kupila u DMu one kvadratice kaj se mogu svud zaljepiti....I na kolica I na kindac.....po kuci imamo mrezu I to nam je spas, inace bi nas pojeli.

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 952
19.7.2016 21:34:31   
Danira
Veceruser posted image
Jezic bas si mi falila,drago mi je da su klinci bili zdravi,nek i dalje tak ostaneuser posted image
Baby meni domi jos nije pao za saduser posted image
Kci mi je opala sa stola za prematanje nista joj nije bilo,a sinek mi je opal s ktreveta kad je bil star 3 mjeseca,cicao je i ja sam zaspala i bum,nis mu nije bilo,samo se sjecam da sam se plakala jer mi je svasta proslo kroz glavu.
Kazic drzim fige da sve dobro prode sa K i da ga vise bolescurije ostave na miru.

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 953
19.7.2016 22:07:26   
Jezic123
Vecer curke
Danira i vi ste meni falile.
Uglavnom evo i moja L pocela danas nesto malo zezati sto se jela tice i jace sliniti, pa cemo vidjeti mozda krenu i gornje jedinice.user posted image
Tako mi je bila kada su joj ove dvije izasle
Da vas pitam sto se kellja tice da li je tko davao vec od vas, ja imam svog u vrtu, pa bi joj skuhala? Danas sam jojdala malo smokve njupa ona to kao velikauser posted image
E da jos me zanima za jaje sto se prvo daje bjelanjak ilizumanjak?

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 954
19.7.2016 22:09:01   
Jezic123
Kazic user posted image sto je sve proslo super i drzim palceve da izdrze do sutra

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 955
19.7.2016 22:24:55   
Danira
Lidac naribam i posolim tikvice,slozim od jaja,mlijeka i brasna smjesu gustoce ko za palacinke,u tu smjesu stavim ocjedene tikvice,vegetu,papar i narezem zdenku sir i sa zlicom stavljam u vruce ulje,fino uz to ide zelena salata i jogurtuser posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 956
19.7.2016 22:28:12   
hipo
Jezic, mislim da zumanjak s 10, bjelanjak s 12 mjeseci al vidila sam i citala svasta. Meni ovako rekla patronazna.
Za kelj mi rekla da zna ih nadimat pa da s takvom hranom cekam da se ne muce. Ja imam traume s njenim grcevima pa ne dam nista sta bi je smetalo, strah me i probat.
E sad ima neka nova studija iz Izraela i UK di uvode cijelo jaje na pocetku i sve alegeno i od ove godine to preporucaju SAD Australija i Kanada. Ja cu ovako kako mi je patronazna, nek se nova teorija jos malo testira na vecem uzorku user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 957
19.7.2016 22:29:52   
Jezic123
Kazic bude to u cet sve brzo proslo vjeruj mi i ja sam bila u sto muka.
Baby ja sam svom malom dapla dohranu sa 4 !mj tj. Kasice jer sam se izdajala i on mi je pio moje mlijeko do 10 mj. Do tada sam se izdajala, jer sam ja sama odredivala koliko cesto cu se izdojiti i tako. Mislim da to nema bas puno pravila.

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 958
19.7.2016 22:34:57   
Danira
Jezic kelj sam davala svojima s 9 ili 10 mjeseci nesjecam se vise,prvo ide zutanjk,a bjelanjak s godinu dana.
Vec sam i zaboravila,prije nam je pedica s 4 mjeseca odmah dala tablicu,a sad vise nista ne daju.
Opet sam bila kod zubara slaze mi zub br 2.
Baby 1,2,3 pokriva socijal,a meni je slagao 6 i to sam morala platiti
Umorna sam,odoh na spavanac
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 959
20.7.2016 8:10:44   
lidac0605
Jutro,curke user posted image user posted image

Al ste se raspričale navečer user posted image ...

Hipo,ovo za dohranu sam i ja čitala...mah,oni stalno nekaj zmišljaju novo.Dok su mi ovi stariji bili bebe bile su jedne teorije,sad gledam zbog M a ono piše čist nekaj deset__o...npr.Čokolino je oduvijek bio za od 6 mj,sad je od 8...i sve namirnice su pomaknuli...recimo prije je bilo bijelo meso od 6,crveno meso od 8...sad je bijelo od 7,crveno od 10 user posted image ma mislim,fuck of i vaše tablice,pa nije dijete tablica-ja mu dodajem po "starom sistemu"...zasad sve 5 user posted image
Žutanjak sam davala svojima sa 9 mjeseci,bjelanjak sa god.dana(+bobičasto voće,jagode i sl koji su jaki alergeni,pa se nisam usudila prije davat kad je mm alergičar)

Jezic,i ja mislim da kelj ide tek oko 10 mj jer fest napuhava...user posted image za zubiće,naši nikak probit a vidim ih ispod user posted image

Danira i ja sam svoje "pokrstila" sa padanjem user posted image ,obično su se otkotrljali s kreveta,M isto zasad još nije user posted image
Jesu ti produljili rodiljni za tolko kolko je D ranije rođen?Thanksić za receptić...

Katy,di ste vas dvije?

Kazić,držim fige da sve glatko prođe...drž se Kaspi user posted image nek te više riješe te muke user posted image

Baby,vidim pri tebi veselo ko i obično user posted image

Zmišljam ručak za danas...svakaj bi nekaj a niš mi se ne da kuhat user posted image user posted image

p.s.L je ozdravil user posted image i drugi niko nije obolio kaj je super user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 20.7.2016 8:15:00 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 960
20.7.2016 9:15:42   
Danira
Jutro mamice

Lidac produzili su mi puni iznos,kao da sam rodila 10.2.user posted image
Dobro da L nije nikoga zarazio,misek mali u karanteni,bitno da je to iza njegauser posted image

Hipo ja sam luda ove godine od muha i komaraca,isto stavljam raid tablete pa ih rastjeraju.jucer bili u setnji i uspjeli su ga 2 piknutuser posted image

Katy,jagodice di ste curke,kaj rade klinci?

Kazic ja sam bila izvan ebe kad je kci isla vadit 3.mandalu.
Javis nam seuser posted image user posted image

Boli me pak zub,valjda tak reagiram na lijek,sutra se nadam da bu vec se zivac umrtvio pa da nebude bolilo.

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 961
20.7.2016 9:20:56   
Danira
Lidac i ja kod domija vidim zube,al nikak da probijuuser posted image

Domi se igra i prica sa magarcem,bas mi je dobar taj mali covjeculjak.

Dolaze mi necak i necakinja na cuvanje,tak da mi sigurno nebude dosadno

Danas varivo od krastavaca i picek s mlincima,salata zelena.
Ove godine mi je vrt za 5.ima svega u izobilju.user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 962
20.7.2016 15:48:22   
katy1503
Evo i mene...
S K nema odmora tako da nist ne stignem preko dana, pa navecer pokusavam to nadomjestiti al ne ostane vremen za javiti se...
Mi vec dva dana jedemo zumanjak, sve je ok zasada. Krenuli s 1/8,pa cemo sad na 1/4 od sutra.danas imamo pauzu pa smo jeli ciklu..ajme meni..cikle po svuda...srecom bila je samo u peleniuser posted image
Eno je spava sad, od 12 nije stala..ja na njenom mjestu bi umrla od tolike aktivnostiuser posted image

Opet je zavrucilo..a mi cemo na more tek u 9 mjesecu....

Kazic, super sto je sve proslo ok kod pedice...
Sto se tice tablica prehrabe, ima ih 100 vrsta..ja biram kako po kojoj...jedino znam da se jaje cijelo mora probati do onog cjepiva koji se kao kad navrsisi 12 mjeseci (mi kasnimo, tako da ce katja tek u 11/12 mjesecu oo tu injekciju). Rekli mi da bi bilo dobro i kravlje mlijeko do tada probati tako da cemo to probati kad napunimo 1 guser posted image
Lidac, bravo za L!! Karantena uspjesnauser posted image

Sto se tice zubi, moja K od 3.mjeseca zivota slini i stalno sve u usta al opet nista od zubi -kod nas to ne vrijedi..cekamo ih ko ozeblo sunceuser posted image user posted image

Pozdrav svima, citam vas preko moba al mi nest steka pa se ne mogu prijaviti da bih mogla odgovoriti..

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 963
20.7.2016 21:34:54   
Jezic123
Vecer curke
Ma to sa jajima sam i ja gledala sto i kako, ali mi je sestra rekla da sa 9 mj krenem sazumanjkom i tako budem ja to onda tako, pa cemo vidjeti. Kod mene nije nitko na to alergican hvala bogu.
Uglavnom sam joj ve eras pokusala na flasu dati keksolino i nije ga htjela. Primjetila sam da te muckalice nece nista dok mi je M jeo i keksolino i sada cokolino.
Sto se kravljeg mljeka tice budem i to krenula oko 10 mj. Tako da bude do 1 g svasta probala

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 964
21.7.2016 0:23:23   
Kazimira
Hej cure...

Sutra vadimo mandulu I mm bu s njim....tako mi je tesko kaj ne mogu biti uz njega 😖😢
Jedva cekam da sve prode user posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 965
21.7.2016 7:56:49   
lidac0605
Jutrooo user posted image

Kazić,ajd ne brigaj bit će sve 5 i bez tebe user posted image ...moj M kad su mu zvadili tu treću mandulu je bil kad se zbudil ko da niš nije bilo user posted image ja dođem,on "čita"(imal je 5 g)Dječji klub user posted image ja reko kaj su tebi opće kaj delali?!user posted image
Vele dr. da kad se vadi ta treća mandula nema bolova ni ničega nakon operacije jer ona je više u nosu pa ne boli gutanje i sl...a u biti oni nju samo postružu sa kohleom van(i to ja mislim kroz nos) i onda skure žilice di krvare...i da,u Vinogradskoj ni ne daju da ostaneš user posted image
Sa L je već bila druga pjesma,al on je vadio sve...
Kaspi,drž se momčino,svi smo uz tebe user posted image

Jezic,moj hoće Keksolino...a sa mlijekom ću i ja krenut sa 10 mj.Tak sam i L dala sa 10 mj i sve je bilo ok,s tim da sam mu kupovala ono punomasno(3,8%)

Ja upravo dohajbala iz Lidla user posted image ...odvezla mm na posel,tak da mi je ostavio auto,baš zbog tog Lidla,da idem M po čarape na preklop-od danas su na akciji 3 para 15 kn,a tražim ih već ko ozebli sunce,ko da tražim space shuttle a ne baby čarape na preklop-tak da sam uzela 15 pari,nešto manjih nešto većih.Kupujem mu te čarepe jer mu se one klasične užasno urežu u nogu i bude mu to jako crveno,već mije i pedica rekla da ima jako osjetljivu kožu,di god ga primiš ostane crveno ko da si mu ne znam kaj delal...
Dosad nije bio problem nać male takve čarapice,od 0-6 mj-e,al sad kad sam htjela kupit veće user posted image -nemoguća misija...ili su skupe(Muller-3 para 33 kn user posted image ) ili ih nema opće...i tak ih tražim već valjda mjesec dana i sad kad sam vidla da budu u Lidlu,ja reko moram ić jer pitaj Boga dal ću ih više opet nać...

< Poruku je uredio lidac0605 -- 21.7.2016 8:02:20 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 966
21.7.2016 11:44:20   
Kazimira
hvala Lidac...hvala cure moje user posted image user posted image user posted image

K je ok...probudio se i odmara, mm je s njim....sve je proslo dobro, hvala Bogu! user posted image user posted image user posted image

Ja s dvojkom cijelo jutro kraj moba....uf....

Jos sam malo zdrmana pa ne znam kaj bi drugo pisala.....javim se navecer kad sve stavim spavati....user posted image

Neposredna veza do poruke: 967
21.7.2016 11:45:37   
Danira
Bok mame,

Kazic ja sam ti isto osjetljiva na takve stvari,pa te kuzim,recimo tesko mi je kad klinci imaju nekaj vazno a ja nemrem doc,a kamoli to,al bitno da je tata s njimuser posted image
Sutra ide doma K?moja cura je isla sutradan doma i kak veli lidac nis ju nije bolilo,mislim da je jela kasasto 3 dana,svi smo ju mazili i pazili.user posted image

Jezic moj D uopce nece flasicu,a na zlicu mu je najfiniji grizolino,keksolini nece bas.

Domi se napapao i spava ko top,ja bi trebala pobrat ciklu i nakiselit jer je ogromna,inace sam uvjek kiselila u 8/9 mjesecu.
Kod mene bu danas grah sa slatkim zeljem,po zelji mm,vec znam da budu klinci mrmljali,bas me briga,ak oce nek jedu,ak nece nemoraju,vec mi je dosta gladit im perom po ritiuser posted image

Spremam ih idu sutra na bazene,veli mm pa kaj idemo bez tebe?!a ja sva sretna da ih se rijesim i da domi i ja smo sami.user posted image

Neposredna veza do poruke: 968
21.7.2016 21:59:57   
Kazimira
bok cure....

eto mene.....moji jos igraju Čovječe ne ljuti se. B sam stavila u kind i za sada se ne javlja user posted image
K je ok....jos malo priča kroz nos, ali može disati.....bilo je puno vegetacije (to Lidac kuzi kaj je) pa je dosta krvario i nagutao se krvi....ok je, već bi divljao....moramo kapati neke kapi u uši i za 7 dana na kontrolu user posted image
mm je odradio finu smjenu s nijm i onda zasluženo otisao na košarku....a mene leda bole....dio u ravnini sa cicama je utrnjen user posted image

I trenutno piz.....m jer ne znaju biti tiho...jadan moj B user posted image

noc...

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 969
21.7.2016 22:36:52   
lidac0605
Kazić,jesu mu na kraju stavljali cjevčice ili ne?
Onda je bila fest uvećana ak je dosta krvario jer ona slabo krvari inače...nek je prošlo user posted image sad bu nam K ko novi user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 970
21.7.2016 23:00:18   
Kazimira
Jesu....ima cijevcice, moramo cepice stavljati kod kupanja....imati ce ih od 6 mj do 1 god....ako ih usi same ne izbace oni ih vade...
Sad sam s njim lezala dok ne zaspe I malo je hrkao, jos uvijek ima smrkljice....ne smije puhati nos samo brisati....
Izgleda da se lijepo uzgojila.....nek je sad out I sve ce doci na svoje mjesto😊

Neposredna veza do poruke: 971
22.7.2016 8:42:32   
Danira
Jutrouser posted image
Kazic user posted image za K,mojoj nisu ugrdivali cjevcice.
Mi smo imali kapi za nos tjedan dana pa smo isli na kontrolu

Danas kuham krastavce varivo,D bude blitvu i krumpir.

Nemam nis posebno za pisati... .

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 972
22.7.2016 8:44:44   
Danira
Kazic mislim da te leda bole od dojenja,mene rame zna dosta bolit,ma bude nam proslo kad bumo stareuser posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 973
22.7.2016 9:09:36   
Jezic123
Jutro curke
Evo mi imamo mog brata u gostima pa se nisam stigla javiti.
Kazic user posted image za operaciju sto je prosla ok.
Sada kada citam onda je moj M super prosao sa tim 3 krajnikom.
Danira user posted image za bazene za ekipu. Valja malo da i tata bude nasamo sa klincima user posted image .
Mi danas svi idrmo u Novsku na tjedan dana.

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 974
22.7.2016 10:47:49   
Kazimira
Hej....

Kod mene ludnica s njih troje....nis ne slusaju user posted image

B je najbolji user posted image

K je po noci dosao u nas krevet I nisam ga skuzila....nije se cuo....mada I dalje malo zjeva, ali moze disati....malo mu je jezik natecen, vjerujem I to nutra ako je bilo puno za skinuti....malo su mu kapi smetale ali kaj se mora mora se...

Ja sam premorena, a gospoda se pocela dizati u pol 6 I do pol 7 svi na nogama user posted image user posted image user posted image

Bum ih odradila iduci tjedan kod sveki....kuca mi je u rasulu!!! 😥
Cim skinem B s cice odi ja na wellness.....SAMA!!!!

Pusaaa

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!