lidac0605
|
Jutro,cure Danira,di si nadam se da je Domi bolje... Hipo,ti i Jezic samo šalabajzate okolo ...a kaj se tiče jaslica-gle,ja sam uvijek pristaša vrtića i smatram da je djetetu mjesto u vrtiću,u kolektivu,među vršnjacima da bi se socijaliziralo i naučilo kak se funkcionira u grupi i da se ne vrti cijeli svijet oko njega...ak je ikak moguće,istina je da je bolje da to bude od 3.godine,al ono kaj ti ja mogu reć iz vlastitog iskustva(recimo kćer mi je kretala u vrtić sa 2god,a jedan od dečki sa 4)-ona će te boleštine sve ionako morat proć bilo sa 1,3 ili 5 godina tj.čim dođe u kolektiv,u bilo kojoj dobi jer svako dijete ima svoje beštije koje nosi i njen imunitet bude nakon nekog vremena ojačao i ne bu više bolesna...to isto bi prolazila i da krene u vrtić sa 3 god,tak da-ja sam uvijek ZA vrtić Jezic,nadam se da je zub vani i da je Luce bolje spavala... Kazić,di ste vi? Jagodice,Baby??? Kod mene-M je jučer konačno živnuo...malo zeza sad još uvijek sa jelom i sve mu se poremetilo od te bolesti,zadnja 2 dana se budi u pol 7,danas u 6 ,pa mu ponudim jest jer mislim možda je gladan,pa pojede deci mlijeka i nastavi spavat,ne kužim kaj mu sad to predstavlja...no dobro,valjda bu se vratil za par dana u normalu...sad je veliki M danas počel rigat,nastavljamo dalje u revijalnom tonu Jučer sam skuhala filanu papriku,tak da danas imam ručak,to mi je plus...sad ću kad se M zbudi-po drugi put,s njim otić u šetnju,sad 3 dana nismo izlazili...možda mu otvori apetit
< Poruku je uredio lidac0605 -- 26.7.2016 8:25:20 >