|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
14.7.2016 8:56:34   
lidac0605
Ma znam,ne mo'š ti njega više ni nasilit da oćeš,stisne usta i glavu proć i nema šanse da mu nekaj ubaciš user posted image
Jučer sam si točno zeznula s tim dodavanjem voća jer velim,kad mu dam 4 obroka sve pojede bez beda...i to količine 2dcl.Valjda mu više odgovara pojest veću količinu hrane a rijeđe...
Ovaj moj pak pije samo sok od jabuke-i to pola pola razrijeđen,ostalo nula bodova user posted image

Danira,ja bi k tebi na ručak user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 926
14.7.2016 9:34:00   
katy1503
Jutro cure!
Ajme kako je fino...
Poslala sam K i mm u setnju,ducan-park pa uzivam u kavici...
Nocass smo svi fino spavali... K se zbudila u pol 5,dala joj jest i zaspala do pol 8...odlicno....

Danira, bravo za D...a kilaza nemam komentara.... Mi imali toliko sa 7,5 mj.. Neka on samo raste...
Lidac, tebi i M super zabavno svaki dan...jedno pitanje:kako znati da joj je ad koje koristim slabo (jos smo na HIPP PRE)... Jedino sto sam skuzila u odnosu na ranije jest da po noci ogladni nakon 8sati a ne kao prije 9 sati od zadnje bocice...user posted image

U 8mj cemo na sistematski pa cemo bas vidjeti kakao napreduje....
Najnovijij razvoj...hodamo uz namjestajuser posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 927
14.7.2016 10:05:00   
lidac0605
Katy,ja sam uvijek prelazila po dobi na slijedeće mlijeko jer se razlikuju nešto po sastavu i prilagođeni su potrebama te dobi..recimo,M sam ja već kupila i dajem mu Milumil mild 2 i baš sam uspoređivala sa jedinicom i recimo u ovoj dvojci ima manje masti i 0,5 mg više željeza i još neki vitamini su različiti u jednom i drugom.Nisam to nikad pitala dr,uvijek kad je koji dosegao određenu dob sam dala kaj je za tu dob...

user posted image user posted image za naprednu Katju hodačicu user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 928
14.7.2016 12:53:42   
Danira
Lidacuser posted image slobodno dodi na rucakuser posted image
Katy user posted image za katiju,prava curka,uff sad moras doslovno nad njom biti,da se ne lupiuser posted image to mi je bio najgori dio,al kaj kad moraju to proc.jel si zadovoljna sandalicama,koju marku si kupila?
Ja sam svojima prve kupovala bambijeve ili cicibanove,super su im bile.

Neposredna veza do poruke: 929
14.7.2016 13:59:15   
hipo
Jutros sam procitala i zaboravila becinu sta ste pisale. Osim da svi lakse disemo nakon kise!

Katy, ssuper za malu hodacicu i cipelice!

Netko me pitao za hipicu, 8,5 kg, 70 cm. Iako nije imala ispruzene noge kod mjerenja nego savijene, a kokoski od sestre se zurilo pa mislim da nije dobro izmjerena visina. Al znaci 70 ili jos mrvu user posted image

Jutros opet strajka, ne da se hranit nego sta sama utrpa u usta.
Mozda cd htjet meso poslije, ipak je to tatina cura. user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 930
15.7.2016 8:26:33   
lidac0605
Jutro cure user posted image

Kako je noćas bilo fino spaaavaaat user posted image ...čak sam sinoć i peglala-naravno da nisam sve speglala al 2/3 jesam...nisam više mogla,leđa su me rasturala user posted image

Hipo,pa Hipica je isto neka mini manekenkica user posted image dugačka i šlank user posted image kakvo je sad stanje sa zubima?Ovaj naš nikak da probije,a vidim ga...M ko terminator grize sve kaj pod bradu dođe ili u doseg ruku user posted image ,jučer je čak i 3x kakao kaj inače nikad ne radi,a znam da vele da je i to moguće kod nicanja zuba...

Danira,jel se Domiju da kaj micat kožica na luleku?Ovom mom je još uvijek ko i kad se rodio,totalno prilijepljena,ne da se ni mrdnut,pa me sad strah da ne bu imal fimozu user posted image

Kazić,Katy,Jagodice ne zabušavajte,di ste?user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 931
15.7.2016 9:21:04   
Danira
Jutro
Lidac i ja vidim zubic kod D al isto nikak da probije.
Jucer dok sam ga kupala bas pricam s mm kak D ide dosta slabo kozica,kolko god povlacila nikam neideuser posted image
Sa davidom sam isla kad je imao 2 godine,na rebro i tam mu je dok s necim namazal da utrne i povuko i odlijepio s nekakvim stapicem,ak nebude islo,pem i s domijem tak,a kaj da delam?!
Baby blago leo on je rjesil pitanje lulekauser posted image user posted image
Danas opet idem k zubaru,danas mi stavlja plombu,jos samo 4 zuba za popravituser posted image user posted image
Od jucer imam rucka pa nis nebudem kuhala.

Neposredna veza do poruke: 932
15.7.2016 13:38:53   
hipo
Lidac, mislim da ima 4, tj. Ima 3 sigurno oni se jasno vide vani, za ovog cetbrtog nisam sigurna. Ne da mi obavit inspekciju.

Jucer i danas mi opet ne da da je hranim zlicom. Sta pojede sama zlicom i ono koliko uzme komadica to je to.
Naravno kaos za ciscenje. Valjda ce bit spretnija s vremenom.pa ce vise zavrait u njoj nego okolo.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 933
15.7.2016 18:35:41   
Kazimira
Hej zene 🙌

Eto mene, malo odspavala s B I to u pozi za dojenjem, cica vani 😂😂😂 strgani....

B je super podnio cjepljenje, motorika mu je super, malo je navukao pisi da se rupica vidi.....tezak je 7 820 g i 68 cm 💃

K je napravio ctg I super je....odmah smo letjeli na Rebro vaditi krv....onda smo se pocastili cevapima i hamburgerima jer smo svi bili na taste zbog K 😵

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 934
15.7.2016 18:38:33   
Kazimira
Komentiram klincima kak budu u vrtic na jesen I da budu stalno isli jer bu K puno zdraviji......ufff...😧😉....I mama ne bu zivcenjaca😂😂😂

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 935
15.7.2016 22:58:50   
baby20
Hey curke samo da vam mahnem 👋
Čitam vas na preskoke, pa ne stignem tipkat 😞
Sad Zvijeri napokon spavaju 😀😀 ja naravno sama sa njima 😬 pitanje je kad bude nam tata stigao kući 😞
Nego pitanjce, kako spremate tikvice za njupat bebacima?
Šmizla mi je bila veća kad sam joj pripremala tikvice u kombinaciji sa ostalim namirnicama, ali samostalnu ju nisam pripremala user posted image prošli smo 5mj pa si sad planiram za nekih 2-3tjedna krenut mu uvodit lagano kašice 😁 za sad samo cica 😍💗
Al uživamo sad kad je prihladilo, Zvijeri puno bolje spavaju user posted image
Gibam sad pavat, glava mi puca, dan je predug.... 😴😴😴

23.04.2011.-LARA, mamina i tatina sreća najveća <3
12.10.2014.-LEA, naša malena mrvica <3
12.02.2016.-LEO, stigao nam princ <3

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 936
15.7.2016 23:19:07   
Danira
Vecer curke
Hipo,tvoja cura hoce sama papati i tockauser posted image moj stariji je tak htio,onda sam mu znala stavit malo na tanjur na hranilici i dok se on s tim zabavljao ja sam ga znala nahraniti i kod nas su bili zidovi i pod puni hraneuser posted image
Kazic super sto ste obavili peda i vadenje krvi danas.B je veeeliiik decko, i moj D je tolko tezakuser posted image
Mi smo cijeli dan bili bez mesa i za veceru smo pokleknuli i otisli na kebabuser posted image
Baby,skuham tikvicu i mali krumpir,prije sam miksala,sad samo izgnjecim i D sve popapsuser posted image
Baby bas nam je ovo vrijeme dobro doslo,osvjezenje.
Danas bila kod zubara i ostavila 250 kn za plombu ,ja mislila da je 150 kn,kad mi sestra rekla 250,mislila sam da cu past u nesvjestuser posted image jos samo 3 zubaa za popravitiuser posted image
Stalno skicam na ljetnima,al od jupiter ni traga ni glasa,mozda imala carski!?user posted image ma vjerujem da su obje dobrouser posted image

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 937
16.7.2016 8:32:16   
lidac0605
Jutro mamice user posted image

Eto,odma mi je ljepše krenulo jutro kad vidim da je Jupiter rodila i da je sve ok user posted image ...sad je red na našu Perlicu i njen paketić sreće user posted image

Kazić,user posted image za B,pravi muž,tak je i M težak user posted image sretno s pretragama za operaciju...znači ni B nejde još nikam kožica?

Danira,izgore ti kesa sa zubima...ne znam koje su im sad to fore s tim masnim naplaćivanjem plombi,i mom mužu je isto naplatila 200 kn plombu,a nekad se plaćala 70 user posted image .Jel papate meseko...ovaj moj začudo hoće-zasad sam mu dala samo bijelo meso od piceka..

Katy,ja isto skuham komadić tikvice sa ostatkom povrća i mesom i onda zmiksam-ja kad svome kuham onda stavim svega,komadić mrkve,malo korabe,komadić tikvice,komadić lista od blitve ili špinata,malo krumpira ili heljde i komadić meseka i onda napravim 100 mlijeka i s tim mu zmiksam...ovima prije sam miksala sa vodom u kojoj se to kuhalo,al pošto je on takav kakav je sa jelom,onda mu miksam s mlijekom da pojede tih pola litre dnevno kaj bi trebal...

Hipo,svaka ti čast,ja bi popizdekala da mi tak jede user posted image user posted image

Moram s mužem sad ujutro u dućan..jučer bila plaća a sve nam se došlo,nemamo niš...pa još i ne znam kaj bum kuhala.Jučer su bile-naravno-punjene tikvice user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 16.7.2016 8:33:25 >

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 938
16.7.2016 8:47:48   
Danira
Jutrouser posted image
Lidac bome ni ja nemam nis od speceraja,i mm je jucer dobio placuuser posted image
Cekam pon da vidim jel bu mi sjeo porodiljni,jer sam podnijela zahtjev da mi mjesec ipol duze sjeda puna placa,posto sam ranije rodila,pa kakti treba proc vjestacenje,pa ak ne dode rjesenje,bude mi sjelo u 8 mjesecu 2 porodiljna,valjda ste skuzile kaj sam htjela reciuser posted image
Lidac tak isto i ja domiju kuham,bjelo meso sam na male komadicke narezala i spremila u skrinju,pa samo izvadim i brzo je gotovo.
Imam i domace janjetine i zecetine,al to mu jos nisam pocela kuhati.
Jucer se domi kupao 3x,ujutro sam se nest okrenula,on uzeo zdjelicu i sav grizolino prosuo po sebi i hranilici,a ja se zurila kod zubara,doslo mi je da ga skupa s hranilicom stavim pod tus.
Rucak popapao i pola povratio i pak kupanje i prije spavanja,tak da smo se jucer cjeli dan kupaliuser posted image

< Poruku je uredio Danira -- 16.7.2016 8:52:15 >

Neposredna veza do poruke: 939
17.7.2016 18:40:46   
hipo
Danas je htjela jest samo s metalnom zlocom.
Kako bi joj sklizlo gurnula bi s prstima hranu naa vrh zlicice pa to pojela. I kockice hrane je sama uzimala
Nama i dalje ne da da je hranimo.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 940
17.7.2016 18:53:46   
katy1503

IZVORNA PORUKA: lidac0605
Katy,ja sam uvijek prelazila po dobi na slijedeće mlijeko...

tnx Lidac, na kraju smo ipak presli na Hipp Combiotik 2, pa kad navrsi 10 mj idemo na 3!

IZVORNA PORUKA: Danira
Katy user posted image za katiju,prava curka,uff sad moras doslovno nad njom biti,da se ne lupiuser posted image to mi je bio najgori dio,al kaj kad moraju to proc.jel si zadovoljna sandalicama,koju marku si kupila?
Ja sam svojima prve kupovala bambijeve ili cicibanove,super su im bile.

E bas tako! Doslovno moras biti uvijek tu negdje - ne drzim je, nek se bori sama al moram paziti na ćoškove itd. na kraju uzeli Froddo i super su, prihvatila ih i vec zna - kada se oblace ide vani...

Hipo, Hipica je veeelikaaa! Bravo za nju! Sad je neka faza kad je skuzila da i sama može sebi staviti u usta...a jel uspijes mozda ti ugurati par zlicia u nju dok ona to hvata?

Baby, ja tikvicu sa svime...s ribom, s mesom, ostalim povrcem...

Mi aktiva po cijele dane - sad se borimo dok jede jer nakon par zlicia ne zeli vise biti u hranilici nego se zemska hoce igrat, dizat i onda je na kraju hranim stojećki..
a o presvlacenju pelena da ne govorim - to je deracina samo takva, izvijanje, dizanje, okretanje ..jos malo i nema sanse da je na prematalici presvlacim jer je prevelika i past ce mi s te visineuser posted image
Napravila par koraka dok se drzi za moje rukeuser posted image
Jucer nakon dugo vremena, spavala super ..valjda se sve pogodilo :)
morali spustiti krevet na najdonju jer se gđica ujutro popne uz ogradu i budi nasuser posted image .. naljepša budilicauser posted image

Sutra cu joj dati zumanjak po prvi puta, pa polako ...

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 941
17.7.2016 21:27:14   
hipo
Katy, drago mi je da se naspavala. Mozaka joj je sigurno od savladavanja nove vjestine radio 100 na sat pa je losije spavala. Super za spustanje krevetica jer bi sad to mogla isprobavat. Tikvice su i nama super, idu super sa svime i jako ih volimo.

Ma ja njoj od pocetka dajem sa zlicom i ona jede sa svojom zlicom. Novo je to da sad meni ne da da njoj dajem. Pojede sto uspije sama.
Neke dane mi da, al uglavnom ne. Cekam da se izvjezba pa ce pojest vise. Sta drugo mogu. Necu joj na silu davat.

E to s pelenama i presvlacenjem je nocna mora. Bas se tad moraju vrtit i sjest i sta ja znam. Ja sam onu podlogu makla s ladicara i presvlacim ju na krevet. Uvijek sam drzala prvu ladicu otvorenu. Dobro da jesam jer se ona okrenula i pala u nju. U trenu. Nakon toga smo poceli presvlacit se na kreveu. Sreca da vise ne kaka kp prije dohrane. Ko bi prezivio sve one pelene.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 942
17.7.2016 22:33:10   
lidac0605
Bok,mamice user posted image

Kratko samo da vam mahnem,malo sam u stisci...otvorila sam doma svoju privat mini karantenu-L mi je bolestan od prekjučer noći,povraća ko blesav i ima temperaturu,prvo sam mislila da je nekaj krivo pojeo al jučer je i zakurio i baš ga je fest iscrpilo to povraćanje-bit će neka adenoviroza sto posto user posted image .Pa hopsim ko blesava,ne dam mu van iz sobe osim do wca,ne dam nikom do M da mu ne prenesu nekaj,stavila na svaki kat pumpice sa alkoholom za dezinfekciju ruku...ma prava zarazna u malom.Sad mi je navečer kao malo živnuo L,čak pojeo i malo juhe,pio rehidromiks,pa ga je i on valjda malo digao...nadam se da bu sutra bolje...

Hipo,Katy user posted image za vaše curkice svojeglavice user posted image mah...curke su zakon user posted image

Sad se idem stropoštat u krevet-krepana sam user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 943
18.7.2016 9:49:35   
hipo
Ajoj lidac zao mi je radi bokestina. Nek prodje sto prije.
Sta vi radite na temu komaraca?

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 944
18.7.2016 10:15:56   
Danira
Hej mame i bebe
Lidac i od kume mala ima isto kaj i tvoj Luser posted image
Trebali su jucer doc kod nas,al zbog toga nisu.
To je nekaj virusno,kak je danas?

Hipo na neki nacin je super sto curka sama hoce jesti,a opet po drugoj strani,uff jadna ti,tak se mislim za D to sto nece dudu,flasicu super,al zato bez njega nigdje nemogu.

Katy i moj je poceo imat premenade za prematanje,taman namjestim pelenu i on se okrene i sve opet ispocetkauser posted image

Kazic kaj kod vas ima,kak klinci?

Jagodice,kako A?

Jezic jooooj i ja bi k tebi na moreeuser posted image

Danas kuham samo juhu,od jucer ostalo mesa i slozit cu ribane tikvice sa topljenim sirom na pariski.

Bili smo u sub na krstitkama,tak da sam se isplesala,a D je bio kod tete.user posted image
Jucer bili na rodendanu,ufff izgore mi kesa,najvise volim 10 mjesec tad nema nitko rodendane,pa se lakse dise.user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 945
18.7.2016 22:04:02   
Jezic123
Hej moje zimskmamice
Evo mi vraceni sa mora, Danira eto budemo se dogovorili za neki drugi put da idemo skupa user posted image
Neznam gdje da pocnem, kod nas puno toga novoga.
Uglavnom sam uzivala jer su mi klinci bili mjesec dana zdravi user posted image user posted image user posted image i za 3 opet idemo u svatov na more.

Lucija mi se pocela ustajati uz stvari, dobila 2zubica i fino mi se izduzila. Jos uvijek siki i ima 3 kasice u danu. Ali za veceru obavezno mora biti sika. E da i sama mi je pocela dudu dudati i snjom se nekada uspavati. Uglavnom se na siki uspavljuje. Kako se vasi klinci uspavljuju?
Eto to je ukratko sve sto je novo..
Sada idem citati vase postove jer na viru nema signala uzas, barem ne u mojoj vikendici.

Neposredna veza do poruke: 946
18.7.2016 22:18:07   
lidac0605
Večer,curke user posted image

Evo da se javimo...danas jeL bolje,počeo je nakon 2 dana kooonačno jest i nije više bljuval,al izgleda još uvijek ko smrt na dopustu...zasad nitko drugi nije bolestan,nadam se da sam uspjela spriječit epidemiju u kući...

Danira i ja bi tancala,al nemam di user posted image ...daj mi napiši kak to delaš te ribane tikvice-ja već nemam inspiracije kak ih napraviti,ovo mi zvuči fino...

Jezic,izbjeglice eto i tebe nazad user posted image
user posted image za Lucu pa ona je odrasla u tih mjesec dana user posted image ...kaj se tiče uspavljivanja,moj-šikneš ga u kindać,duda i krpica mazilica i za najviše 10 min on ćori...eventualno povede kakav dubokoumni razgovor sa slonom u kindaću,malo ga nategne za surlu i to je touser posted image ...

Hipo,ja stavim onu tabletu za komarce u šteker i otvorim prozor...

Katy,jel se sad dost K nanjupa kad jede dvojku?Jesi primjetila kakvu razliku?

Danas sam mu za prilog sa picekovinom skuhala batat prvi put+ostalo povrće...jel je ko bedast user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 18.7.2016 22:21:55 >

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 947
18.7.2016 23:03:07   
baby20
hello user posted image
evo mene napokon na laptopu user posted image
lidac dobro da si uspjela izvest brzinsku karantenu user posted image nadam se da je gotovo! ja ti tikvice naribam i posolim, dobro promijesam i pustim da malo odstoje i puste onu vodu, onda ih malo s rukama podrepam i bacim tu vodu. onda u njih ubacim 1-2 jaja, i brasna da bude onako fina smjesa kad grabim sa žlocom da mi se ne razljeva user posted image sad sam zadnje bila i sira naribala u njih i bilo je super user posted image
ne znam jesam vac bila napisala, imali smo prosli tjedan dan "d" user posted image (utorak) prvo mi se lea skantala po stepenica (zadnje 3), rasikla je sljepoočnicu , popodne mi je leo skliznul iz kolica (uopće ne znam kako user posted image bil je povezan, ali u trenu se nasal u travi (cure su bile na ljuljackama, a on pored nas i sam je u jednom trenu zveknul na pod) al nije mu bilo nista, pal je potrbuške i onda je proučaval travu dalje user posted image eh i naravno lara kao šecer na kraju zvekne sa bicikla i razdere dlanove i oba koljena user posted image
danira i meni izgore kesa, imali tehnički, sutra nećaku rođendan, onda piljuni ročkas, uređujemo potkrovlje (dječje sobe) , pa nam stiže svadba i bratova žena treba rodit (termin joj je isti dan kad imamo svadbu) ... ma bolje da se ne prisječam kaj nas sve čeka user posted image
btw: kaj vi plačate nešto kod zubara??? evo meni popravljala gornju dvojku, trojku, četvorku i peticu, sve su bijele plombe i ni jednu kunu nisam platila user posted image , platila sam jedino prošle godine kad sam si radila keramičke zube (gornje jedinice) i to 1000kn po zubu.
laku noć , puse svima user posted image
evo kod nas počinje grmit i kiša pljušti user posted image

Neposredna veza do poruke: 948
18.7.2016 23:24:26   
Kazimira
Vece zene!!! Kaj smo se izredale 😂

Lidac nadam se da je to iza vas....jadan L....jel ga mazite?

Baby kad te krene krene, sreca pa nije nis strasno.....tak je mojoj sestri V pala iz kolica na glavu, padali su s kreveta I tak....sreca pa su otporni ko mali 😉

Jezic pa deeee si? Fala Bogu za dobro zdravlje....daj koju slikicu da vidimo Lucu😃

Nas B pocica, ostavim ga u kind I zaspe....nekad nece odmah, ali na kraju zaspe sam....bitno da ga nis ne muci.....nisam nikad mislila da bu moje dijete tako....sreca do neba 💃💃💃

Kad ste cure krenule s dohranom?....B je sad 4 mj i 10 dana, vec snima kad nekaj jedemo I pijemo...ja bi mu dala malo vodice I sokica !?!

Sutra idemo s K kod peda na pregled prije anesteziologa pa ako Bog da na programu je u cetvrtak....bas sam uzbudena I frka me....😷😫😧

< Poruku je uredio Kazimira -- 18.7.2016 23:27:25 >

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 949
19.7.2016 10:00:29   
baby20
Kazic, L ima 5mj i ne planiram mu ništa davati dok ne napuni 6. Sa Larom sam pozurila pa sam joj sa 4 i pol mj uvela dohranu, al mi je zato rano ostavila ciku user posted image bar sam si ja to tako zacrtala user posted image . Lelici sam krenula sa 5i pol mj davat i ona bi bila puno duže cikila da ju nisam prisilno odvajala zbog brace u buši i moje iscrpljenosti user posted image , Al zato sad ne dam nis do 6. Samo ciku user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!