|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016.
8.7.2016 9:52:55   
Kazimira
Helloooo👋👋👋👋

Eto meni user posted image 👎 Fala Bogu s prvim porodima su otisli I bolovi user posted image

Lidac bus vidjela po kilazi...ja nekak brijem da ako su gladni budu jeli....svima treba drugacija kolicins....bude to sve ok...user posted image

Danira nadam se da bu D ok...da je prolazna tempica...user posted image

Ajme ovi moji ko usi....nemam mira ni kavu popiti user posted image

Perlice cesto mislim na tebe 😘💞💞💞💞

Pozdrav cure user posted image

< Poruku je uredio Kazimira -- 8.7.2016 9:54:26 >

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 901
8.7.2016 10:07:54   
hipo
Moja se mucila u snu dok nije savladala okrwtanje, bas je htjela spavat na trbuhu.
Kad je to naucila pocela je bolje spat.
Jutros mi nije dala obvit zubnu inspekciju pa je znam sta je s lojevom gornjom jedinicom.user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 902
8.7.2016 10:23:35   
Danira
Perlice i ja ti zelim isto sto i lidacuser posted image
Bas sam se veselila 7.7.user posted image bit ce drugi put,drzi seuser posted image
Lidac moja ti je curka s godinu dana imala 9 i pol kila,sa 6 ipol godina 14 i pol kg,bas je bila sitna.kak je krenula u skolu od tad jede normalno.
Kupovala sam joj i vitamine,al nis to njoj nije pomoglo.
M je takvo dijete i pomiri se s timuser posted image

Neposredna veza do poruke: 903
8.7.2016 10:27:57   
danery

IZVORNA PORUKA:
Lidac moja ti je curka s godinu dana imala 9 i pol kila,sa 6 ipol godina 14 i pol kg,bas je bila sitna.kak je krenula u skolu od tad jede normalno.
Kupovala sam joj i vitamine,al nis to njoj nije pomoglo.
M je takvo dijete i pomiri se s timuser posted image
[/quote
Potpisuem.....evo jucer veli sogi njena mala sa godinu ima 7 kila...ja ostala paf,pa to je ko moja gospa beba....al eto,zdrava,vesela cura....kad ogladni,klopat ce,nisu oni blesasti da gladuju :)

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 904
8.7.2016 16:58:42   
hipo
Hipica odspavala sat i pol i onda sam ju nespremnu uhvatila dok je pospana i dala obe sise hehhee
presvukla i urucila muzu sito, cisto i naspavano slatko djetence

Jutros je obilno kakila pa sam mislila da je siguran. Ahhaha al je ona jela sljiva, kruske, marelice, prosa, palente ahhahha
Nije velika kolicina, al sam ispobavala radi ovog strajka. I nekako je slabije kakala pa s htjela da je pokrenem.

Sad mi je njegova muska visost prijavila Cernobil u peleni i sav ponosan da je presvukao, gomila poruka s opisom, ja umirem od smijeha hahah

Naime, ja sam u frizera.user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 905
9.7.2016 7:47:35   
lidac0605
Jutro,zimkulje user posted image

Jutros nešto oblačno kod nas,a vele 31...mislim,nije da sam željna da mije vruće,al ono...čudna prognoza

Ajme,Danira kak je ona bila sitnaaaaa user posted image mogu si mislit kak si se živcirala oko jela user posted image

Mah,meni je bitno da je on zdrav,nek jede kak hoće...ne mogu reć da je on sitan-nije,ima njega al ovo nejelo je meni totalna nepoznanica na kvadrat,jer ovi prije njega su svi bili žderonje;B je jeo količine mlijeka kojih opće nema na kutiji-tipa 8 mjerica i 250 vode user posted image ,M mi je sa 6 mjeseci imal 9,6 kg,sa godinu 15...tak da mi je ovo sve nekaj novo...

Hipo user posted image za friz...i Černobil user posted image nek i njima malo zabibere klinci user posted image

Kazić,kaj niste vi jučer bili kod otorinca?Ili sam ja nekaj krivo pohvatala user posted image Ak jeste,kaj ste obavili?

Ne znam kaj bi danas skuhala user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 906
9.7.2016 7:49:20   
lidac0605

user posted image NAŠE BEBICE user posted image

user posted image Jezic123 - 26.11.2015. Lucija user posted image

user posted image Danira - 29.12.2015. Dominik user posted image

user posted image lidac0605 - 05.01.2016. Mauro user posted image

user posted image SpužvaBobica - 12.01.2016. Ema user posted image

user posted image baby20 - 12.02.2016. Leo user posted image

user posted image Hope23 - 17.02.2016. Noell user posted image

user posted image Vilić zuba - 03.03.2016. Luka user posted image

user posted image Jagodica13 - 08.03.2016. Antonio user posted image

user posted image Kazimira - 09.03.2016. Baltazar user posted image

user posted image NAŠE JESENSKE BEBICE user posted image

user posted image katy1503 - 27.09.2015.Katja user posted image

user posted image hipo - 04.11.2015.Hipica user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 907
10.7.2016 9:52:54   
Danira
Jutrouser posted image
Moj D i dalje ima laganu tempicu,on je skroz normalan,jede,smije se,spavauser posted image zubica niodkud,sutra ak bu imao tempicu idemo kod pedice.
Kazic kak K?
Lidac ma nek jede kak hoce,bitno da je zdravuser posted image

< Poruku je uredio Danira -- 10.7.2016 9:55:07 >

Neposredna veza do poruke: 908
10.7.2016 22:08:53   
hipo
Danira, zao mi je radi temperature. Javi sto ke rekla pedica.

Mi jos na tri zuba, ovaj cetvrti je jako muci izgrizla je cijeli stan.
user posted image Jedino sto je veseli je kad je tata zabavlja s baterijskom busilicom ili kad se svo troje valjamo po krevetu.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 909
11.7.2016 8:24:25   
lidac0605
Jutro,cure user posted image

Alaj ste se ulijenileeeee,pa kaj je to user posted image

Danira,nadam se da je Domi bolje i da ne morate pedijatru...možda kakva viroza,moji su znali takimat samo tempicu bez ikakvih simptoma i za 3 dana je nema...znali su imat i samo 1 dan tipa 39 i drugi dan ko da niš nije bilo...

Hipo,Hipica je pravi zubo,ja sad samo čekam kad će ovaj iznjedrit van zubić jer ga kužim ispod mesa i jače mu je crveno meso od okolnog dole na jedinicama.

Mi smo već par dana na 4 obroka,nisam se htjela prenaglit i pohvalit prebrzo,al eto čini mi se da mu to bolje odgovara,valjda mu je 5 previše user posted image jer sad otkad je na 4 uredno sve pojede,uključujući i pijenje mlijeka na flašu ujutro i navečer...vidjet ćemo dalje jel faza ili sam konačno pogodila bingo user posted image

Kazić,di si?Nadam se da je sve ok...

Katy?

Zmišljam kaj da danas skuham a da je brzo gotovo,da ne grijem kuću bespotrebno jer ovo je pakao vani user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 11.7.2016 8:25:18 >

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 910
11.7.2016 10:47:56   
Kazimira
Jutrooo 😌

Tek sad kuham ☕....I evooo je ☕mmmmmmm...
Kasno smo se digli, dok ih sve sredim...ma ....

Lidac trebali smo u petak ali doktorice nije bilo pa sad idemo u srijedu u jutro....I to cijela banda, sreca pa na Rebru imaju velike cekaone 😂
Poslije do sveki I obecala klincima da bumo narucili 🍕 , ajme koja sreca 😍 I onda do sogi da malo zdrmaju tu pizzu na trampolinu user posted image user posted image user posted image

Danira kako je D?

Vidis Lidac kak je njemu to bilo precise, sigurno....😎

K je ok, jos malo mazemo usta ali ok.....smrklje I dalje ide....rekla sam mm da bum doktorici rekla CUUPJTEEEEE TU TRECUUUU MANDULUUUUUUUU!!!!!!! 😤😢😦😡😠

Neposredna veza do poruke: 911
11.7.2016 10:53:14   
Kazimira
B je super....nije kakao 4 dana...ali bude.....navecer I dalje sam zaspe I tako sam sretna I ponosna....bad je frendica rekla, ko I Lidac, da je mali dobrovoljcek 😀
Saka je stalno u ustima, pocinje hvatati stvari.....u subotu je napunio 4 mjeseca 🎂🎉

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 912
11.7.2016 11:02:07   
katy1503
Ola curke!!!
Bome je zatoplilo...
Danira, nadam se da je tempica prosla...
Hipo, joj da , to valjanje po krevetu..uzivaju......a moram priznati i meni je to jakooo dragooo user posted image
Lidac, eto ga, sad mu pasu 4 obroka..ko zna kako ce dalje..neka je on zadovoljan a i mama..

Mi sad u nekoj fazi kad lose spavamouser posted image ..i malo... Nocas je bila nemirna od 23 do 5 ,kad je konacno zaspala i to do 7.
Zadnjih dana malo spava, po danu spava oko 2,2.5 sAta u dva puta...sve se ranije budi..nemam pojma...
Eno je sad spava, zaspala kako smo se vracali iz setnje...
I da, opet sam joj vratila jedno mlijeko jer mi se cini da je gladnauser posted image ...full je aktivna pa valjda zato... Pojede sve sto joj dasuser posted image ...
Kupili cipelice. Br.18- super su, dize se vani i odgovaraju joj...
Kad je pogledam u njima, ne mogu vjerovati da je vec tako narasla...vrijeme leti...

Danas za rucak:gospodica ima piletinu sa povrcem, a mama i tata punjene pljeskavice u rolu s velikom zdjelom salate...
K ce ovaj fjedan probati lubenicu....

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 913
12.7.2016 10:04:18   
lidac0605
Dakle...ova vrućina me u b i j a user posted image user posted image
To više ne znaš ko je bolje nervozan u kući...Mauro mi se danas zbudil u 8,kaj se nikad ne budi,očito mu je siromaku vruće bilo...a nosal bi se,a sav je onda mokar kak mu je od mene vruće user posted image ,svi smo keljavi,smrdljivi,ma fuuuuj...jedva čekam tu kišu...

Danira,di si?Kakvo je stanje?

Katy user posted image za cipkice user posted image

Zmišljam neki ručak a da bu brzo gotov...možda špageti bolonjez,ne znam,vidjet ću...

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 914
12.7.2016 10:47:07   
Kazimira
Helloooo✋✋✋✋

Eto mene tek sad pijem ☕ B se digao poslije 9 pa I ja s njim....baka preuzela klince user posted image

Nemre kod nas biti mira, pak se K tuzi da ga uho boli user posted image user posted image

Fala Bogu na klimi....user posted image

Gibam....B zoveeeee 😦

Neposredna veza do poruke: 915
12.7.2016 11:02:56   
Danira
Hej curke,
D je imao petak subotu i u nedjelju ujutro tempicu 38.5,bila sam uvjerena da su zubici,jucer bez tempice,navecer ga skinem i kupam i skuzim plikoveuser posted image odmah smo otisli na rebro,izvadili krv i veli dok da je virusna viroza,dali mu 8 kapi fenistila,nis mu se nije povuklo,danas je kao manje,za 2 dana idemo opet vadit krv da vidimo jel su se unormalili leukociti.veli dok da se virozs nije do kraja razvila,mali covjek je vesel,jede,spava,smije se sve normalnouser posted image
Eto da vam se samo javim,pisem poslije...

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 916
12.7.2016 14:57:45   
hipo
Jucer me izbacilo. I ne znam sta sam tipkala. Glava mi se rastopila od vrucine. Mislim.da je cetvrtinzub izaso. Prestala strajkat s dohranom i bolje spava. Vidim onu crtu na desnima kad probije, al mi ne da jos da pipkam.

Danira, zao mi ke radi viroze. Dobro da se nije do kraja razvilo

Kazo, uzvaj u klimi!

Ova se probudila u 6:30. Danas na tapeti je daddadadadaddad miljardu pa, glasno da cijeli kvart cuje. Sve je bolje od baba baba !

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 917
13.7.2016 8:19:21   
lidac0605
Jutro,curke user posted image

Ufff,kod nas je već malo zahladilo,odma se lakše diše user posted image

Danira,kak je Domi?Jel se povuko osip?

Kazić,sretno danas na orl user posted image držim fige za što brži termin,da prestane više ta muka sa ušima user posted image

Hipo user posted image za zubiće i malu pričalicu user posted image moj sad trenutno ima babu na repertoaru user posted image plus mamamamamajejejeje user posted image presmiješni su mi kad tak krenu brbljat,a tek face... user posted image

Ne znam kaj bum danas za ručak.Jučer sam skuhala ječmenu kašu sa povrćem i mesom al samo zato jer je imam kuhane na ledu pa je sve skupa gotovo za cca pol sata.
Svekrvi mi je danas rođendan pa sad ujutro idemo k njoj(prek puta u dvorištu user posted image ),al eto kak su ove vrućine ne bu niš spremala jer je bolesna(2 infarkta,operirano srce,dijabetičar na inzulinu) pa nije baš pametno da se paca kod špareta...

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 918
13.7.2016 17:46:53   
hipo
Lidac super sto je zahladilo kod tebw, posalji maalo tog leda do mene.
Vrucee, jadna hipica ce mi prouhat.
Lidac, drzim fige da malenog zubici nece puno gnjavit.
Kaze pedica da puno beba po vrucini zeza s hranjenjem, da probamo vise nutkat ujutro i navecer kad je manje vruce i kad su raapolozeniji.

Odradili pregled, pedica zadovoljna s motorikom.
Hipica se jutros pribudila u 5:40, sjedila i pricala ajajaja, nakon sat se umorila i spavala jos dva sata. Bio na pregledu deckic od 10 mjeseci pa su se napricaliuser posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 919
13.7.2016 23:32:57   
Kazimira
Evo me, bok cure 👋👋👋👋👋👋

Bili smo....do 1.8. ce biti operiran ( trecu mandulu) i u svako 👂ce ugraditi cjevcicu koje ce imati od 6 mj do 1 god. Jedva cekamo.......u petak idemo cijepili Baltica i K radi ctg, uzimamo ostale uputnice 🙌
Bio je super, vise se ne boji da bu mu netko odrezao usi 😂

Poslije bili kod sogi, izdivljali se na trampolinu....eno sad spavaju ko drveni user posted image

Danira kako je D? Nadam se da je prosla viroza...ljubi ga 💋

😘😘😘😘😘😘 svimaaaa....

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 920
13.7.2016 23:48:00   
lidac0605
Kazić,moj M kad je išo operirat treću mandulu su mi rekli da oni tek na operaciji vide dal su potrebne cjevčice ili ne,kad prerežu bubnjiće..kao ak iscuri bistra tekućina tipa ko vodica da onda ne stavljaju,a ak bude gusto mutno da onda stavljaju-to je bilo 2009.Možda je sad kaj novo,kad su vam odma rekli da idu cjevčice u uši.
Mom nisu nakraju stavljali,samo su izvadili mandulu i prerezali bubnjiće da je iscurila ta tekućina van...al timpanogram mu nije bio dobar još godinu i pol nakon operacije-stalno je bio tip c,ja sam već mislila da bu ostal tak da slabije čuje,al nakon godinu i pol su bili na oba uha tip a.

Sretno Kaspi,držimo fige da sa operacijom svi tvoji problemi sa uhekima odu u zaborav user posted image

Sjedim kraj otvorenog prozora i uživam u friškom zraku...Bogek hvala ti na ovoj kiiiišiiiii user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 13.7.2016 23:53:12 >

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 921
13.7.2016 23:49:39   
Danira
Hej evo i mene
Konacno malo zahladilouser posted image odmah mi bolje mozak radiuser posted image
Dominik je dobro,osip se povukao,tempice nemauser posted image
Sutra idemo kod pedice samo da joj se javimo
Kazic user posted image za termin,nek cim prije to rijesite,moja kci dok je isla isto su rekli da ce ugradit cjevcice,al nakraju nisu,rekli su da netreba.
Sretno s B na cjepljenju.user posted image
Hipo kolko hipica teska?user posted image za dobru motoriku.
Lidac moj prica tata,teta,dada,baba samo dok place,a mama nema sanseuser posted image
Jel M i dalje lijepo papa?
Na rebru su D vagali zbog lijeka,7800 je tezak

< Poruku je uredio Danira -- 13.7.2016 23:52:43 >

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 922
14.7.2016 7:57:22   
lidac0605
Jutro mamice user posted image

Dakle,ovo vani jutros je miiiliiinaaaa user posted image nisam više mogla dočekat da padne ta kiša...danas se lakše diše user posted image

Danira user posted image za Domija,nek je on nama ozdravio...kilaža-on i moj idu ruku pod ruku,to sam ti već i rekla user posted image .Brbljavci mali user posted image
M je jede za sad još uvijek ok,ak mu daš 4x jest lijepo jede i sve pojede,jučer sam mu probala ubacit malo voća oko 7-tipa pola staklenke jer mi je jeo u 5,pa bi trebao u pol 10 i činilo mi se veliki razmak i ja reko ajd da mu nekaj malo dam da ne bu gladan i fino on pojeo pol staklenke,al odma poslije nije htio lijepo jest i opet zahebavo i pljuvo...točno mu je taj peti obrok previše.Tak da danasne bum niš dala između.
Ja jedva čekam 4.8. da idemo na cijepljenje da vidim kolko je težak...

Danas ću se primit pegle navečer kad je ovak fino vani...sve sam odgađala zbog te vrućine al zatrpao me više veš user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 923
14.7.2016 8:39:42   
Danira
Jutrouser posted image
Klinci su spavali s menom,jer je mm bio u nocnoj,D ih je probudio i sad se svi tri igraju na krevetu,D ima glavnu rijec,bas je smjesan pravi se vazan pred bracom i sekom i prica im nekaj,a ovi dvoje se trgaju od smjehauser posted image
Opet moram peglat nosnje,imaju pak nastup klinciuser posted image
D ima 4x na zlicu,i izmedu cica,poceo je lijepo piti vodu,sok i caj nece.
Danas budem bjelo meso u bjelom umaku s njokama,klinci narucili,bar nemoram izmisljati.user posted image

Neposredna veza do poruke: 924
14.7.2016 8:43:17   
Danira
Lidac nek M jede kolko hoce,bitno da jede.ja sam znala svoju siliti i onda se znala ispovracati tak da nikakve koristi od toga.

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!