Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.7.2016 9:52:55
|
|
|
|
Kazimira
|
Helloooo👋👋👋👋 Eto meni 👎 Fala Bogu s prvim porodima su otisli I bolovi Lidac bus vidjela po kilazi...ja nekak brijem da ako su gladni budu jeli....svima treba drugacija kolicins....bude to sve ok... Danira nadam se da bu D ok...da je prolazna tempica... Ajme ovi moji ko usi....nemam mira ni kavu popiti Perlice cesto mislim na tebe 😘💞💞💞💞 Pozdrav cure
< Poruku je uredio Kazimira -- 8.7.2016 9:54:26 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.7.2016 10:07:54
|
|
|
|
hipo
|
Moja se mucila u snu dok nije savladala okrwtanje, bas je htjela spavat na trbuhu. Kad je to naucila pocela je bolje spat. Jutros mi nije dala obvit zubnu inspekciju pa je znam sta je s lojevom gornjom jedinicom.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.7.2016 10:23:35
|
|
|
|
Danira
|
Perlice i ja ti zelim isto sto i lidac Bas sam se veselila 7.7. bit ce drugi put,drzi se Lidac moja ti je curka s godinu dana imala 9 i pol kila,sa 6 ipol godina 14 i pol kg,bas je bila sitna.kak je krenula u skolu od tad jede normalno. Kupovala sam joj i vitamine,al nis to njoj nije pomoglo. M je takvo dijete i pomiri se s tim
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.7.2016 10:27:57
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: Lidac moja ti je curka s godinu dana imala 9 i pol kila,sa 6 ipol godina 14 i pol kg,bas je bila sitna.kak je krenula u skolu od tad jede normalno. Kupovala sam joj i vitamine,al nis to njoj nije pomoglo. M je takvo dijete i pomiri se s tim [/quote Potpisuem.....evo jucer veli sogi njena mala sa godinu ima 7 kila...ja ostala paf,pa to je ko moja gospa beba....al eto,zdrava,vesela cura....kad ogladni,klopat ce,nisu oni blesasti da gladuju :)
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.7.2016 16:58:42
|
|
|
|
hipo
|
Hipica odspavala sat i pol i onda sam ju nespremnu uhvatila dok je pospana i dala obe sise hehhee presvukla i urucila muzu sito, cisto i naspavano slatko djetence Jutros je obilno kakila pa sam mislila da je siguran. Ahhaha al je ona jela sljiva, kruske, marelice, prosa, palente ahhahha Nije velika kolicina, al sam ispobavala radi ovog strajka. I nekako je slabije kakala pa s htjela da je pokrenem. Sad mi je njegova muska visost prijavila Cernobil u peleni i sav ponosan da je presvukao, gomila poruka s opisom, ja umirem od smijeha hahah Naime, ja sam u frizera.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 9.7.2016 7:47:35
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,zimkulje Jutros nešto oblačno kod nas,a vele 31...mislim,nije da sam željna da mije vruće,al ono...čudna prognoza Ajme,Danira kak je ona bila sitnaaaaa mogu si mislit kak si se živcirala oko jela Mah,meni je bitno da je on zdrav,nek jede kak hoće...ne mogu reć da je on sitan-nije,ima njega al ovo nejelo je meni totalna nepoznanica na kvadrat,jer ovi prije njega su svi bili žderonje;B je jeo količine mlijeka kojih opće nema na kutiji-tipa 8 mjerica i 250 vode ,M mi je sa 6 mjeseci imal 9,6 kg,sa godinu 15...tak da mi je ovo sve nekaj novo... Hipo za friz...i Černobil nek i njima malo zabibere klinci Kazić,kaj niste vi jučer bili kod otorinca?Ili sam ja nekaj krivo pohvatala Ak jeste,kaj ste obavili? Ne znam kaj bi danas skuhala
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 9.7.2016 7:49:20
|
|
|
|
lidac0605
|
NAŠE BEBICE Jezic123 - 26.11.2015. Lucija Danira - 29.12.2015. Dominik lidac0605 - 05.01.2016. Mauro SpužvaBobica - 12.01.2016. Ema baby20 - 12.02.2016. Leo Hope23 - 17.02.2016. Noell Vilić zuba - 03.03.2016. Luka Jagodica13 - 08.03.2016. Antonio Kazimira - 09.03.2016. Baltazar NAŠE JESENSKE BEBICE katy1503 - 27.09.2015.Katja hipo - 04.11.2015.Hipica
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 10.7.2016 9:52:54
|
|
|
|
Danira
|
Jutro Moj D i dalje ima laganu tempicu,on je skroz normalan,jede,smije se,spava zubica niodkud,sutra ak bu imao tempicu idemo kod pedice. Kazic kak K? Lidac ma nek jede kak hoce,bitno da je zdrav
< Poruku je uredio Danira -- 10.7.2016 9:55:07 >
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 10.7.2016 22:08:53
|
|
|
|
hipo
|
Danira, zao mi je radi temperature. Javi sto ke rekla pedica. Mi jos na tri zuba, ovaj cetvrti je jako muci izgrizla je cijeli stan. Jedino sto je veseli je kad je tata zabavlja s baterijskom busilicom ili kad se svo troje valjamo po krevetu.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 11.7.2016 8:24:25
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,cure Alaj ste se ulijenileeeee,pa kaj je to Danira,nadam se da je Domi bolje i da ne morate pedijatru...možda kakva viroza,moji su znali takimat samo tempicu bez ikakvih simptoma i za 3 dana je nema...znali su imat i samo 1 dan tipa 39 i drugi dan ko da niš nije bilo... Hipo,Hipica je pravi zubo,ja sad samo čekam kad će ovaj iznjedrit van zubić jer ga kužim ispod mesa i jače mu je crveno meso od okolnog dole na jedinicama. Mi smo već par dana na 4 obroka,nisam se htjela prenaglit i pohvalit prebrzo,al eto čini mi se da mu to bolje odgovara,valjda mu je 5 previše jer sad otkad je na 4 uredno sve pojede,uključujući i pijenje mlijeka na flašu ujutro i navečer...vidjet ćemo dalje jel faza ili sam konačno pogodila bingo Kazić,di si?Nadam se da je sve ok... Katy? Zmišljam kaj da danas skuham a da je brzo gotovo,da ne grijem kuću bespotrebno jer ovo je pakao vani
< Poruku je uredio lidac0605 -- 11.7.2016 8:25:18 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 11.7.2016 10:47:56
|
|
|
|
Kazimira
|
Jutrooo 😌 Tek sad kuham ☕....I evooo je ☕mmmmmmm... Kasno smo se digli, dok ih sve sredim...ma .... Lidac trebali smo u petak ali doktorice nije bilo pa sad idemo u srijedu u jutro....I to cijela banda, sreca pa na Rebru imaju velike cekaone 😂 Poslije do sveki I obecala klincima da bumo narucili 🍕 , ajme koja sreca 😍 I onda do sogi da malo zdrmaju tu pizzu na trampolinu Danira kako je D? Vidis Lidac kak je njemu to bilo precise, sigurno....😎 K je ok, jos malo mazemo usta ali ok.....smrklje I dalje ide....rekla sam mm da bum doktorici rekla CUUPJTEEEEE TU TRECUUUU MANDULUUUUUUUU!!!!!!! 😤😢😦😡😠
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 11.7.2016 10:53:14
|
|
|
|
Kazimira
|
B je super....nije kakao 4 dana...ali bude.....navecer I dalje sam zaspe I tako sam sretna I ponosna....bad je frendica rekla, ko I Lidac, da je mali dobrovoljcek 😀 Saka je stalno u ustima, pocinje hvatati stvari.....u subotu je napunio 4 mjeseca 🎂🎉
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 11.7.2016 11:02:07
|
|
|
|
katy1503
|
Ola curke!!! Bome je zatoplilo... Danira, nadam se da je tempica prosla... Hipo, joj da , to valjanje po krevetu..uzivaju......a moram priznati i meni je to jakooo dragooo Lidac, eto ga, sad mu pasu 4 obroka..ko zna kako ce dalje..neka je on zadovoljan a i mama.. Mi sad u nekoj fazi kad lose spavamo ..i malo... Nocas je bila nemirna od 23 do 5 ,kad je konacno zaspala i to do 7. Zadnjih dana malo spava, po danu spava oko 2,2.5 sAta u dva puta...sve se ranije budi..nemam pojma... Eno je sad spava, zaspala kako smo se vracali iz setnje... I da, opet sam joj vratila jedno mlijeko jer mi se cini da je gladna ...full je aktivna pa valjda zato... Pojede sve sto joj das ... Kupili cipelice. Br.18- super su, dize se vani i odgovaraju joj... Kad je pogledam u njima, ne mogu vjerovati da je vec tako narasla...vrijeme leti... Danas za rucak:gospodica ima piletinu sa povrcem, a mama i tata punjene pljeskavice u rolu s velikom zdjelom salate... K ce ovaj fjedan probati lubenicu....
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 12.7.2016 10:04:18
|
|
|
|
lidac0605
|
Dakle...ova vrućina me u b i j a To više ne znaš ko je bolje nervozan u kući...Mauro mi se danas zbudil u 8,kaj se nikad ne budi,očito mu je siromaku vruće bilo...a nosal bi se,a sav je onda mokar kak mu je od mene vruće ,svi smo keljavi,smrdljivi,ma fuuuuj...jedva čekam tu kišu... Danira,di si?Kakvo je stanje? Katy za cipkice Zmišljam neki ručak a da bu brzo gotov...možda špageti bolonjez,ne znam,vidjet ću...
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 12.7.2016 10:47:07
|
|
|
|
Kazimira
|
Helloooo✋✋✋✋ Eto mene tek sad pijem ☕ B se digao poslije 9 pa I ja s njim....baka preuzela klince Nemre kod nas biti mira, pak se K tuzi da ga uho boli Fala Bogu na klimi.... Gibam....B zoveeeee 😦
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 12.7.2016 11:02:56
|
|
|
|
Danira
|
Hej curke, D je imao petak subotu i u nedjelju ujutro tempicu 38.5,bila sam uvjerena da su zubici,jucer bez tempice,navecer ga skinem i kupam i skuzim plikove odmah smo otisli na rebro,izvadili krv i veli dok da je virusna viroza,dali mu 8 kapi fenistila,nis mu se nije povuklo,danas je kao manje,za 2 dana idemo opet vadit krv da vidimo jel su se unormalili leukociti.veli dok da se virozs nije do kraja razvila,mali covjek je vesel,jede,spava,smije se sve normalno Eto da vam se samo javim,pisem poslije...
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 12.7.2016 14:57:45
|
|
|
|
hipo
|
Jucer me izbacilo. I ne znam sta sam tipkala. Glava mi se rastopila od vrucine. Mislim.da je cetvrtinzub izaso. Prestala strajkat s dohranom i bolje spava. Vidim onu crtu na desnima kad probije, al mi ne da jos da pipkam. Danira, zao mi ke radi viroze. Dobro da se nije do kraja razvilo Kazo, uzvaj u klimi! Ova se probudila u 6:30. Danas na tapeti je daddadadadaddad miljardu pa, glasno da cijeli kvart cuje. Sve je bolje od baba baba !
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 13.7.2016 8:19:21
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,curke Ufff,kod nas je već malo zahladilo,odma se lakše diše Danira,kak je Domi?Jel se povuko osip? Kazić,sretno danas na orl držim fige za što brži termin,da prestane više ta muka sa ušima Hipo za zubiće i malu pričalicu moj sad trenutno ima babu na repertoaru plus mamamamamajejejeje presmiješni su mi kad tak krenu brbljat,a tek face... Ne znam kaj bum danas za ručak.Jučer sam skuhala ječmenu kašu sa povrćem i mesom al samo zato jer je imam kuhane na ledu pa je sve skupa gotovo za cca pol sata. Svekrvi mi je danas rođendan pa sad ujutro idemo k njoj(prek puta u dvorištu ),al eto kak su ove vrućine ne bu niš spremala jer je bolesna(2 infarkta,operirano srce,dijabetičar na inzulinu) pa nije baš pametno da se paca kod špareta...
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 13.7.2016 17:46:53
|
|
|
|
hipo
|
Lidac super sto je zahladilo kod tebw, posalji maalo tog leda do mene. Vrucee, jadna hipica ce mi prouhat. Lidac, drzim fige da malenog zubici nece puno gnjavit. Kaze pedica da puno beba po vrucini zeza s hranjenjem, da probamo vise nutkat ujutro i navecer kad je manje vruce i kad su raapolozeniji. Odradili pregled, pedica zadovoljna s motorikom. Hipica se jutros pribudila u 5:40, sjedila i pricala ajajaja, nakon sat se umorila i spavala jos dva sata. Bio na pregledu deckic od 10 mjeseci pa su se napricali
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 13.7.2016 23:32:57
|
|
|
|
Kazimira
|
Evo me, bok cure 👋👋👋👋👋👋 Bili smo....do 1.8. ce biti operiran ( trecu mandulu) i u svako 👂ce ugraditi cjevcicu koje ce imati od 6 mj do 1 god. Jedva cekamo.......u petak idemo cijepili Baltica i K radi ctg, uzimamo ostale uputnice 🙌 Bio je super, vise se ne boji da bu mu netko odrezao usi 😂 Poslije bili kod sogi, izdivljali se na trampolinu....eno sad spavaju ko drveni Danira kako je D? Nadam se da je prosla viroza...ljubi ga 💋 😘😘😘😘😘😘 svimaaaa....
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 13.7.2016 23:48:00
|
|
|
|
lidac0605
|
Kazić,moj M kad je išo operirat treću mandulu su mi rekli da oni tek na operaciji vide dal su potrebne cjevčice ili ne,kad prerežu bubnjiće..kao ak iscuri bistra tekućina tipa ko vodica da onda ne stavljaju,a ak bude gusto mutno da onda stavljaju-to je bilo 2009.Možda je sad kaj novo,kad su vam odma rekli da idu cjevčice u uši. Mom nisu nakraju stavljali,samo su izvadili mandulu i prerezali bubnjiće da je iscurila ta tekućina van...al timpanogram mu nije bio dobar još godinu i pol nakon operacije-stalno je bio tip c,ja sam već mislila da bu ostal tak da slabije čuje,al nakon godinu i pol su bili na oba uha tip a. Sretno Kaspi,držimo fige da sa operacijom svi tvoji problemi sa uhekima odu u zaborav Sjedim kraj otvorenog prozora i uživam u friškom zraku...Bogek hvala ti na ovoj kiiiišiiiii
< Poruku je uredio lidac0605 -- 13.7.2016 23:53:12 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 13.7.2016 23:49:39
|
|
|
|
Danira
|
Hej evo i mene Konacno malo zahladilo odmah mi bolje mozak radi Dominik je dobro,osip se povukao,tempice nema Sutra idemo kod pedice samo da joj se javimo Kazic za termin,nek cim prije to rijesite,moja kci dok je isla isto su rekli da ce ugradit cjevcice,al nakraju nisu,rekli su da netreba. Sretno s B na cjepljenju. Hipo kolko hipica teska? za dobru motoriku. Lidac moj prica tata,teta,dada,baba samo dok place,a mama nema sanse Jel M i dalje lijepo papa? Na rebru su D vagali zbog lijeka,7800 je tezak
< Poruku je uredio Danira -- 13.7.2016 23:52:43 >
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 14.7.2016 7:57:22
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro mamice Dakle,ovo vani jutros je miiiliiinaaaa nisam više mogla dočekat da padne ta kiša...danas se lakše diše Danira za Domija,nek je on nama ozdravio...kilaža-on i moj idu ruku pod ruku,to sam ti već i rekla .Brbljavci mali M je jede za sad još uvijek ok,ak mu daš 4x jest lijepo jede i sve pojede,jučer sam mu probala ubacit malo voća oko 7-tipa pola staklenke jer mi je jeo u 5,pa bi trebao u pol 10 i činilo mi se veliki razmak i ja reko ajd da mu nekaj malo dam da ne bu gladan i fino on pojeo pol staklenke,al odma poslije nije htio lijepo jest i opet zahebavo i pljuvo...točno mu je taj peti obrok previše.Tak da danasne bum niš dala između. Ja jedva čekam 4.8. da idemo na cijepljenje da vidim kolko je težak... Danas ću se primit pegle navečer kad je ovak fino vani...sve sam odgađala zbog te vrućine al zatrpao me više veš
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 14.7.2016 8:39:42
|
|
|
|
Danira
|
Jutro Klinci su spavali s menom,jer je mm bio u nocnoj,D ih je probudio i sad se svi tri igraju na krevetu,D ima glavnu rijec,bas je smjesan pravi se vazan pred bracom i sekom i prica im nekaj,a ovi dvoje se trgaju od smjeha Opet moram peglat nosnje,imaju pak nastup klinci D ima 4x na zlicu,i izmedu cica,poceo je lijepo piti vodu,sok i caj nece. Danas budem bjelo meso u bjelom umaku s njokama,klinci narucili,bar nemoram izmisljati.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 14.7.2016 8:43:17
|
|
|
|
Danira
|
Lidac nek M jede kolko hoce,bitno da jede.ja sam znala svoju siliti i onda se znala ispovracati tak da nikakve koristi od toga.
|
|
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!