Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 5.7.2016 10:25:08
|
|
|
|
Kazimira
|
Jutros je bio na vadenje krvi, kontrolu mono pa bumo sutra vidjeli kakvo je stanje. Bio je puno hrabriji nego prosli put Ne znam kaj bi pisala, suplja sam I vec na rubu zivceka jer od ekipe nemrem ni kavu u miru popiti 😤😡😵 Evo moj cucli duo http://album.ringeraja.hr/index.php?page=image&ID=30091
< Poruku je uredio Kazimira -- 5.7.2016 10:29:14 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 5.7.2016 11:05:15
|
|
|
|
lidac0605
|
Bokić,curke Kazić,preeeeslatki su cuclači ... za Rojazol,meni je on super,sad će mu brzo proć gljive.Držim fige za orl i da dobijete brzo termin za operaciju Mi smo ga u Vinogradskoj dobili za 10 mjeseci i onda je siroče moral svih tih 10 mj dobivat Extencilin u guzu svaka 3 tj i još je i uz njega dobival angine...ufff,ne želim se opće toga prisjećat... Hipo i ja već razmišljam o davanju Lupoceta,čini mi se da će krenut zubi,tak zna bit živčan i cijelu šaku ugura u usta i onda cvili... Moj baš nije oduševljen sa žgancima,probali smo...al voli onu kašicu od Nestlea od zobenih pahuljica... Jučer popodne ne jest i ne i ne...okreće glavu,stišće usta-a popodne obično jede ovu žitnu kašicu s vodom kaj se radi...ja mu napravim 170 ml mlijeka i gospin fino popije-pa to dijete mene zahebava sam tak... Ja danas odma na uranak napravila sranje-zalijala laptop sa kavom odma sam ga okrenula,obrisala,izvadila bateriju,sušila s fenom,vadila tipku po tipku i brisala...al naravno,niš od toga-upali se i odma ugasi...uffff
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 5.7.2016 12:11:30
|
|
|
|
katy1503
|
bokic svima! mi se jucer cijeli dan borili s temperaturom da bi navecer bila 39.2, dala joj cepić i spustila se..jutros je nema..nemam pojma kaj je..ili viroza (ali nije smrcava niti kasnje) ili zubi ... Vidjet cemo kako cemo danas biti... jucer smo se nanosale, ona sva nikakva, samo je spavala .. danas se probudila u 8 pa sam uhvatila svoj ritam al sve me strah popodneva i veceri koliko može trajati temp ako su zubici u pitanju? hipo? Danira, tnx za rizu :) Hipo, da da, znam da je bez soli ali meni ili bude pregusto ili prerijetko, al jucer sam nekak pogodila al ne znam kak Kazic, neka Rojazol pomogne brzo :)...i ne daj se! decki su premedeni Lidac, Mauro je pravi zafrkant! Nadam se da laptop nije skroz otisao
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 5.7.2016 12:26:29
|
|
|
|
hipo
|
Ajme kazic koliko slatkoce na jednom mjestu! Drzim.fige da se odgljivari i da ne cekate dugo termin. Katy, moja nije dobila temperaturu. Govance joj je smrdilo ko ocat, negdje sam citala da se to moze dogodit kad zubi izniknu jer je slina nekako drigacija da omeksa desni da zub lakse probije. E sad jel to bila slucajnost asve ovo bapska prica ne znam.Ona je tri dana prije nego sam skuzila da me nesto gricka kod dojenja grizla, vristeci istovremeno jednu malu slikovnicu, znala odbijat sisu te dane, ne jest po 4-5 sati, a inace sna sisat svakih sat dva. Drzim fige da je temperatura prosla i da se vise ne vrati. Lidac, mozda su mu stvarno zubi naumili izac, moja zeza tako, okrne glavu ,stisne zube/desni/usta i ne bi nista. Kako bleso mali voli sve stavljat u usta, stavim joj hrane u zlicu i stavim.zlicu na pladanj pa je uzme i hop u usta da grize zlicu ahahaha pa tako nesto pojede. Inace tako pojede dosta, ali samo ako je klopa koju obozava. S vocem ju tako zeznem par puta i onda se naduri. Nocas je samo nesto jaukala ko mackica. Ko zombi sam. Spavala do 8:30. I evo tek sad isla na spavanac u podne ipo. Mozda pokusava izbacit jedno od tri spavanja. Moze, al pod uvjetom da ova dva traju dva sata ahhaha
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 6.7.2016 9:13:55
|
|
|
|
Kazimira
|
Jutro ☕☕☕ Kako stee? Katy hvala 😘... maleni je decko,a ovo do njega je pisulja 😜😁 Hvala hipo....😘 Ma proci ce sve, nedaj Boze goreg 😇 Kisica pada, B spava, gospodja gledaju Gupije,a ja uzivam u ☕ I pokusavam 🙈🙉🙊 U petak mi dolazi frendica s obitelji, a moja kuca koda je bomba pala....nismo se jako dugo vidjele pa joj moram pokazati kak smo se smjestili I jos nekaj pripremiti 😱...moram u petu ubaciti, jel postoji sesta i sedma 🚘🚵🏇🚴🚔 Ja cu morati polako zamrzavati povrce za B.....bila mi je patronazna zbog dohrane....ali nama se ne zuri
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 6.7.2016 9:35:21
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,curke Evo,moj laptop je uspješno reanimiran ...jučer se opće nije htio upalit,upalio bi se i odma ugasio,ja već odustala-reko mora u servis,probam danas a ono moj frend digne windowse najnormalnije ...tak sam sretna-kolko sam jučer proplakala ujutro zbor sr_nja kaj sam napravila,tolko sam danas hepi ...jer taj laptop mi je muž kupio prije 3 godine za roćkas i taj je samo moj i priraso mi srcu jer je eto,od mm Kazić,pa kaj će B dohrana,vidi ga kolki je pa onda bu stvarno ko div Nije on ko ova mustra moja,ja već ne znam kaj bi mu dala a da bi taj normalno pojeo ...sad smo opet u fazi "neću niš" i totalno me izludi do kraja dana sa jelom...ne volim ga silit jer znam da ću si napravit još gore i da će tek onda zamrzit jelo i hranjenje,a ne mogu ga opet ni pustit da jede cca 80 ml mlijeka po obroku ili tipa 10ak žlica kašice...jedva čekam taj 4.8. i kontrolu,da vidim kaj će pedica reć.Neće mi se radi toga vodat ga doktoru,još će samo nekaj pokupit..on je ovak živahan,zaigran,pričljiv pa da mu nekaj je se ne bi tak ponašao... Ne znam kaj bi skuhala...ne bum tikvice jer ih jedemo već 3 dana za redom u raznim varijacijama već me deca čudno gledaju kad vide ručak
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 6.7.2016 9:42:18
|
|
|
|
Kazimira
|
Bu B veliki.....tako mi je I K bio.....s 1,5 g imao 16,5 kg....ped rekao nemojte da jede grickalice, slatko, sokove....a on jeo domaceg kolace I tu I tamo kinder jaja ili zivotinjko carstvo... nije pio ni cajeve ni sokove, I danas piju samo vodu.....eto sad se istegao, ima oko 21 kg....sam sto izgleda strike, visok je....nisu robu za 6 godina ☺ Aj super za laptop
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 6.7.2016 10:23:35
|
|
|
|
danery
|
Jutro iz kisnog Osijeka :) Fino je zahladilo,paducka kisa,al to ne sprecava moje babe da desantuju eno babi dosla sestra na rakijicu prije rucka.... Kako god ja rekla da me zivciraju,lijepo mi je sto se tako posjecuju i druze,e takav odnos treba imati u danasnje doba Moja gospa pliva ledno,pa prsno,pa bocno.....okrece se fino vec sa pupe na leda,baci se ko ajkula glavom i ode kud ju zanese Nesto se opet prosisala,pa sad kontam da hvata zalet za 3-mjesecni skok,iducu srijedu je ravno 3 mj. I da,obleka broja 80 je aktualna...tak da kontam da cu morati mijenjati haljinicu koju sam joj za krstenje uzela cura je sva ko buhtla napuhana Evo brblja sa vrecicom blazinica,presmijesna mi je
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 6.7.2016 10:42:02
|
|
|
|
Danira
|
hej curke lidac i moj D je poceo zezat sa papicom,zubi su zbilja na pomolu,izgrizo mi je dosta cike,bradavice su ljubicaste,jucer me je uspio ugristi za bradu,ja ostala u soku lidac joj ja imam uvjek fobiju da bu mi se nekaj prolijalo po laptopu,super kaj je prozivio poplavu kazic jel manje gljiva? bas sam sretna da su nam svi bili u posjeti blizi i daljnji,to mi najgore kad mi netko dolazi,a ja naribavam ko luda,pa pripremi klopu i jos moras bit dobro raspolozen,uff u subotu je svadba od decka kojeg sam cuvala kad je bio mali,mislim i ja sam bila mala al sam bila sefica obuci cu haljinu u kojoj sam bila na krstenju od D.svi idemo na svadbu. ja cu danas juhu,bijelo meso pohano i tikvice pohane i salatu.u vrtu imam svacega.D voli papati uz povrce koje mu kuham i ciklu,imam vec dosta veliku u vrtu.
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 6.7.2016 10:50:24
|
|
|
|
Danira
|
baš mi se sviđa ovo vrijeme,pada kišica.u noći nisam mogla spavati,baš je bila sparina jučer me nije bilo doma 2 sata,zove me mm i veli D se place nece nista ni jesti,ni nositi se,ja dođem,a on podmuklo plaće.čim je vidio da sam došla poskočio je ko mali psić. kazić do kolko si ti svoje dojila?mislim da bu D cicurio jos duuugoooo
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 6.7.2016 10:56:16
|
|
|
|
Danira
|
danery bome je tvoja hana pravi komad zenske moram priznat da bi se i ja mogla uklopit s tvojom babom i njenom sestrom,prije trudnoce sam i ja znala dok sam bila slobodna popit ujutro rakijicu sa mm,već sam zaboravila okus iste
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 6.7.2016 11:47:57
|
|
|
|
hipo
|
Danery bas super za svo to okretanje, nek se zabavlja tako, da ti imas vise vremena Danira, i mene ova gricka di stigne. Sise su mi ljibicaste od stipanja i grickanja. Lidac, super za laptop Moja jutros opet strajka.Slazem se da ih ne treba forsirat. Nije mi bed ako preskoci koji dan tako al smo navikli dat joj D vitamon na zlicu s mlijekom od pocetka pa mi sad i to nece, jedva joj dam. Imala je strajk s kakanjem ne znam je li joj to sad bio razlog, jjtros je usmrdila stan, bas me zanima hoce li rucat. Dobro da je pala kisa pa vjetrim stan. Vodu pije samo iz case a sad oce u nju ugurat ruke. Par gutljaja jucer cijeli dan inace pomalo preko dana popije cijelu casu (onu Avent za mlijeko). Sad sam zaboravila sta sam htjela Kazi napisat, a bome sam mkzda pobrkala Daniru i Danery. E da Lidac, jucer sam opet tikvice i ja jela. Ova moja se sinoc opet budila svakih sat. I onda me u 4 probudila tapkajuci po ruci da mi pokaze da sjedi. Ja ju legnem, ona sjedne, onda sam ju nosala i mislila da je zaspala, a ona kad ju legnem opet sjedne. Onda sam ju pustila. Tako sat vremena. Ovaj put bar nije glasno drzala govor. I kad je zaspala onda ja jos pol sata nisam mogla. Spavala je do 6:30, sisala pa do 9. Idem peglat. Brdo robe ce me prerast.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 6.7.2016 16:11:40
|
|
|
|
katy1503
|
IZVORNA PORUKA: Kazimira Katy hvala 😘... maleni je decko,a ovo do njega je pisulja 😜😁 Sorr Kazic, ja uvijek mislim da ti imas 3 decka Lidax, super za laptop!sad mozes nastaviti tipkati s nama i dalje Danery, moja curka nosi 80 sad s 9 mjeseci...bravo za tvoju veliku curu Danira,izgleda da je mama i cika broj 1 kod D...neka, uzivaj.. ...doci ce vrijeme kad to fali Hipo, bravo za Hipicu i sjedenje. Mi cemo jos koji dan (kad nam stigne ogradica) spustiti kinderber na nizunrazinu jer me jedno jutro docekala na nogama pa me strah da se ne prehiti . Ja danas bila u kupnji prvih cipelica. Kupih lijepe (preskupe,al akd ok), udobne, kvalitetne br.18 i hop...njoj prevelikoooo...noga joj pliva.... Sad moram kupiti 17 jer ih mora imati kako se vani sve vise dize i uopce nece biti na rukama nego dolje...ajme meni, bankrotiratincu na tim cipelama .... Temperature nema od preksinoc, ona je ponovno svoja, zaigrana, slini nenormalno i sve trpa u usta... Maloprije mi je uhvatila glavu i privukla s otvorenim ustima..ljubica moja, valjda je stvarno svrbi/boli?.. Bile oko pol 2 do ducana jer je bilo oblacno al je jako sparno svejedno....
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 6.7.2016 17:24:04
|
|
|
|
Danira
|
Katy tak i D mene grize di stigne ma zubici su to nema sta drugo biti
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 7.7.2016 10:00:37
|
|
|
|
lidac0605
|
Di ste danas?Uspavale se ? Mi smo zadnjih sat vremena imali borbu da jedemo pojeo ajd nekih 150 mlijeka...to mu je prvi obrok danas,zadnji put je jeo u 10 navečer...ne mogu vjerovat da nije gladan ...izludi me to dijete Već si mislim da mu je možda preveć 5 obroka u danu da probam sa 4 eto 1000 nedoumica ko da mi je prvi,a ne peti... Hipo,ti Hipicu pustiš kad neće jest?Kak skužiš onda kad bi jela?Ovaj moj i kad ga pustim opće ne daje znakova da je gladan,pa ja onda ak je prošlo 4 sata od zadnjeg jela/nejela nutkam nekaj...meni je problem kaj on spava po 10 sati noću i automatski niš ni ne jede ni ne pije i onda kad i po danu krene tak zahebavat... Katy za prve cipke ...mislim da smo svi sa prvim djetetom bili perverzni kaj se tiče kupovine odjeće/obuće ...ja sam svojoj kupovala isključivo Bambi i Froddo dok je bila sama,sad mi ne pada na pamet bacat tolke novce kad još imam cijelu vojsku za obut Mene moj isto tak čopi i grize mi bradu ko bedast onda je jedan dan probal tatu al tatina brada pika pa mu se nije dopalo,odma je pustil Kazić,meni su isto super on platnene ko sandale/tenisice a visoko se kopčaju i fino drže nogu...jel su K bolje usta? Danira ja sve tražim po ustima nepostojeće zube i razloge ovom ponašanju al niš još ne nalazim...D je mamina maza moji su obično svi bili tati zločesti kad me nije bilo Danery,obleka br 80 kakva je to xxl ženskica moj nosi 74 što bi reklo da bi ga Hana pojela za doručak
< Poruku je uredio lidac0605 -- 7.7.2016 10:04:15 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 7.7.2016 10:10:43
|
|
|
|
danery
|
Jutro Lidac,os se mijenjat za djecu.....moja evo dosad vec 4x cuclala,pa ta moze dok u nesvijest ne padne....pa se onda pitamo kako 80 vec.....pa mala je ko lonac sarm,al na pladnju naslagane kontam da je dobrano presisala 7 kg.... Posto nije spavala u 9,tj.zaspala na par minuta pa se veselila dosad,mlatarala nogama i drmala kindac,sad se natankala i umumuljila u delicu i valkda ce sad otkrnjat malo.... Ja pijuck kavu,a dolje u kuhinji ajme posla....al ne da mi se dok ne progledam kak treba Sto danas za rucak
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 7.7.2016 20:55:10
|
|
|
|
katy1503
|
Pozdrav ekipa! Evo K spava,pa mama ima vremena Kod nas jos nista od zubica...ne znam... Lidac,tvoj mali je prava mala mustrica!!! Danery, nasmija me sa pricom da ti malena izgleda ko lonac sarmi Sutra planiram shopping do Bipe,akcija je 1+1 odabranih proizvoda koji bas meni trebaju... Opet trosenje
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 7.7.2016 22:24:05
|
|
|
|
Kazimira
|
Vece.... Svi u krpama, jos budni....nadam se na dugo...I B sam sad odnijela, bas me zanima Gljivica skoro vise nema ali moramo mazati....iiiiiii nalaz krvi mu je super!!!! Sad samo aktivno pumpamo nos, kapamo i u srijedu idemo na Rebro 🙉🏃 Danira K sad dojila 10 mjeseci, a V 13,5 mjeseci....njega sam prestala jer sam ostala trudna, ali ne bas zbog toga nego da si olaksam...i nije bilo problema....V je prestala jer sam morala piti antibiotike, isto sve super, a vec je znala doci K meni I zicati cicu.... Bas sam umorna...kako su stalno klinci doma...uf....😳
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.7.2016 6:37:08
|
|
|
|
katy1503
|
Jutro svima! Pijem kavicu dok K spava poslije papanja... Nocas se cesce budila opet..prebaci se na trbuh pa se probudi i uplasi i tako u krug... Vrijeme je super,obozava, ljetna jutra Danas idem vidjeti kuminu malu bebu, bas se veselim...tata i K ce u setnju.. Za rucak cemo mi nesto brzinski s nogu a K ce dobiti povrtni rucak, mozda tikvice...haha..budemo vidjeli Neka je svima lijepi dan. Kazic,super da su gljivice otisle!drzi se, ne mogu ni zamisliti kako bi s troje baratala
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.7.2016 7:35:13
|
|
|
|
hipo
|
Jutro. Hipica jos cori, tata isto. Ja nesto poranila. Lidac, ona mi krene sisat nogu, ruku ,rame ili zabije glavu medju cice kad je gladna. Ako joj nisam pri ruci onda proizvodi jedan toliko iritantan rondajuci zvuk koji je najcesce znak za sisu.
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.7.2016 7:52:52
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,cure Eto i mene na kavicu...moj još spava od sinoć,pustila sam ga i jučer,spavao je do 9 i svejedno zahebavao s jelom .Jučer je jeo 4 obroka od kojih je sve pojeo 2...poludim Aaaaaliiii...imamo razlog jel bio il ne bio ...na pomolu je desna jedinica doleeee ...sad mu velim "di je moja babica s jednim zubom" Katy,si zamijenila cipke?Moj se isto prebacuje na trbuh u snu...u početku se ljutio jer se nije mogo vratit,al izgleda da mu se omililo jer sad uredno spava na trbuhu.. Ajd,Hipo ti bar skužiš da bi jela...ja imam osjećaj da ovaj moj i da mu ne nudim ne bi se bunio... Ja ću danas filanu papriku za ručak i speć ću bučnicu od tikvica...velki zalogaj sam si danas dala .Valjda bum napravila sve...
< Poruku je uredio lidac0605 -- 8.7.2016 7:53:37 >
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.7.2016 8:35:39
|
|
|
|
Danira
|
Jutro D ima tempicu 38.5 vesel je,najnormalniji,vjerojatno su zubici na pomolu,zaspao na ciki,a ja idem peglati,braco i seka spavaju bar do 11 h,bas uzivaju na praznicima Jucer sam pomagala malo oko priprema za svadbu. Ja cu danas janjetinu s krumpirom i naravno tikvicama
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.7.2016 8:42:59
|
|
|
|
Danira
|
Lidac bas M se voli igrat s maminim zivcekima Moj lijepo jede,al zato mala me je izmucila s tim jelom,znala sam se tak plakat,uzas,mislila sam da bu umrla od gladi,jela je tipa 10 zlicica kasice i 50 ml bebimila,sa nekih 9 mjeseci,dok se toga sjetim odma me primi neka muka Kazic ma super kaj su gljive pobjegle glavom bez obzira Katy i moj D bu danas tikvice
|
|
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.7.2016 8:56:40
|
|
|
|
perlica55
|
Drage moje mamice, vidim da ima svega kod vas Zezaju malo klinci ,ha?! Vjerujem da ponekad nije lako, al ne dajte se... Uživajte u svakom trenutku... Lidac uživam čitati tvoje postove, hahaha, M zeza mamu jakooo... Pokušaj mu uvaliti bocu kroz san, možda pojede a da niti ne zna Šaljem pusu svima
|
|
RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. 8.7.2016 9:39:56
|
|
|
|
lidac0605
|
Perlice Nek i tebi uskoro stignu ovakve mukice ...pratim te i navijam iz petnih žila Danira,i kak je curka dobivala na težini mene samo strah da ne krene mršavit
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!