|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2016
29.6.2016 6:16:09   
Hannah20
user posted image user posted image Mamiticeeeeeeeee !!!!!!!! Čestitam !!!! Bravo !
Ispunila ti se želja bez obzira na tijek poroda !!!!
Jeli tako da je najbitnije da je ona izašla , pa kako god ....

Koja velika cura je to. !!!! Jupiiiiii, bas sam happy !!!

Cim ti pišeš , dobro je sve !
Mazite se punooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 2076
29.6.2016 8:32:53   
lidac0605
Čestitke,Mamitaaaa na velikoj curki!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bitno da je sve ok prošlo user posted image user posted image user posted image
Kak je curki ime user posted image ?

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 2077
29.6.2016 9:55:19   
saki84
Lisice Misice za malog Vicu user posted image i za cicanje user posted image cestitam jos jednom...user posted image

mmamita cestitam ti od srca...da oporavak bude brzi nego prosli put, a curici maloj dug i sretan zivot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nek sam ja izgubila okladu user posted image najbitnije da ste vi super i da je sve na kraju dobro proslo....
koji ljepi pocetak jutra user posted image

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 2078
29.6.2016 10:06:41   
faustina
MAMASIIIITIIIIIICCCEEEE. -cestitam od ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤,tebi i tvojoj 😊😆😀princezi zelim puno srice i veselja😆😊😆😊😆😊😆😊😆😊
prava je cura,bitno da je sve proslo u redu i da si ti zadovoljna😊☺😊☺😊☺😊,bas sam happy zbog tebe user posted image user posted image

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 2079
29.6.2016 10:16:32   
di.sak
MMamitaaaa čestitke od user posted image za malu curicuuuuser posted image brzo se oporavi, a malecka neka bude zdrava i sretna!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 2080
29.6.2016 11:10:28   
Jupiter
user posted image

user posted image MareM - 28.06 . - Stigle bebice 21.06.
user posted image Tatjanauser posted image & Frankouser posted image user posted image
user posted image Desideria -28.06.user posted image Stigao Tin 10.06.
user posted image user posted image user posted image
user posted image Lisica Mica - 28.06. user posted image Stigao Vice 24.06.
user posted image mmamita - 04.07.user posted image Stigla princeza 28.06.
user posted image Hannah27 - 06.07. user posted image
user posted image Jupiter - 07.07. user posted image
user posted image faustina - 19.07. user posted image
user posted image Cvrčak - 05.08. user posted image
user posted image di.sak - 25.08. user posted image
user posted image saki84 - 04.09.user posted image

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 2081
29.6.2016 11:11:39   
Jupiter
Naši pregledi user posted image

Jupiter---------------01.07.
Hannah--------------04.07
faustina--------------04.07
saki84---------------13.07.
di.sak---------------18.07.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 2082
29.6.2016 11:20:47   
Jupiter
Mmamitaaaaa!!!!!Mmamiticaaa!!!!
Čestitam od srcaa! Tako sam happy happy happy a mogu misliti kako si tek ti sretna! Grlite mi se i mazite! Ljubiii je jako jako i u moje ime!

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 2083
29.6.2016 11:43:16   
Hannah20
Lisice ti si to odradila profesionalno ! I to je pravo izvješće sa poroda ! Nisam skužila samo dio sa izgonom, jesu ti dali da ostaneš u tom položaju četveronoške ili ? Meni nekako idealno izgleda čučnuti ali ocito se ne moze uvjek taj stolcic ...
Sad mi je malo lakše kad vidim i na mamitinoj bebi da su procjene uvjek veće nego sta beba uistinu je . Tako da cekam ja moj pregled ... Sve me nesto probada ali nisu trudovi , pa se svaku večer ponadam kad ono , nista user posted image

Jupiter vidim ti si sljedeća na pregledu, ne idi od tamo dok ti sve ne naprave ! Mi to plaćamo i imas pravo znati sve i dobiti pretrage koje se rade na kraj trudnoce , znaci UZV (detaljno ! Tako kaze moj gin. ), protoci (vrlo bitno ! ), ctg i eventualno plodna kao u mom slučaju . Ja dodjem nekad u gin. Pa čekamo satima jer neke zene stoje unutra po sat vremena i pilaju dr . A mi sta bi Svarno tako trebale ispraše nas .

Mamita vidis da je ipak bio termin po ZM 28.06. I da je mozda "veća beba" bila a ne "veća za tjedan" . Jer pukao ti je vodenjak znaci to je to, točno u dan !!! Jedva cekam izvještaj s poroda. Brz oporavak ti želim !

Ja sam sljedeća na listi, ali ova Leonica mi je debela konkurencija user posted image

< Poruku je uredio Hannah20 -- 29.6.2016 11:45:02 >

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 2084
29.6.2016 12:22:38   
nymeria
Cestitke mamiti i brzi oporavak zelim.. maloj princezici velika i topla dobrodoslica...

Mm- 81 g; normozoospermia
Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

27.09.2016 - mamin decko F

Cekati je tesko i dugo ali za najljepsi poklon vrijedi sacekati

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 2085
29.6.2016 20:02:10   
saki84
Curke jel moguce da me od klime boli s ljeve strane stomaka kao da ce me ukocit? user posted image ..

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 2086
29.6.2016 20:21:44   
Hannah20
Saki kako misliš ukociti/stomaka ? Jel te bole leđa ili stomak ?
Mene ti često zna boliti stomak s jedne ili druge strane (crijeva) od hrane i jer ih stomak opterećuje . Na wc sam stalno . Ali nezz kako misliš ukociti ?

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 2087
29.6.2016 20:22:29   
Hannah20
Mozda je grč u mišiću trbušnom ?

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 2088
29.6.2016 20:34:48   
saki84
boli kao kad te uhvati propuh ako sam to dobro objasnila, jedino mi pada klima na pamet jer sam bila kod prije i ona ju je bas dobro raspalila.....i to bas ova ljeva strana bas stomaka, na bok, desna nista...nebi tila panicarit jer malac je normalno aktivan i samo je jedna strana nisu obje...user posted image

< Poruku je uredio saki84 -- 29.6.2016 20:35:32 >

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 2089
29.6.2016 20:40:56   
Hannah20
Ma najbitnije da ga osjećaš, nema mjesta panici .
Prati kako ce ti biti , moze bit da ti je od klime leđa pa se reflektira na stomak .

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 2090
29.6.2016 20:50:01   
saki84
i ja se nadam...sad cu se ja spakovat u krevet i pokusat zaspat..mozda sve prodje...
hvala ti user posted image ..kako si ti?

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 2091
29.6.2016 21:19:33   
mmamita
Hello user posted image i mame

evo samo brzinski da vam se javim s izvjestajem pa cu vas poslije citati.

Usla u utorak u bolnicu (pricu o posteljini znate user posted image ). Oko rucka dolazi sestra i kaze nema za vas carskog ni danas ni sutra. Ja pop...ljuta otisla spavat! Naspavala se, probudila oko 17h otisla na wc kad ono pljas iz mene. Nakon toga voda pocela curkat stalno. Izadjem u hodnik po sestru a ono nigdi nikoga... Odem na skroz drugi odjel i trazim od njihove sestre da zovu doktora da me pregleda. Da skratim, odmah me poslalo u radjaonu, dole dobila klizmu i setala 2h s trudovima u razmaku od 5 pa 4 i na kraju svake 3 min. Jako brzo su poceli i bili su bas bolni ( virujte mi da ih necete falit kad krenu user posted image ) Proslo 100 sestara i doktora, svaki prevrce one papire... Svakom po naosob govorim kako nemaju sta cekat, jer beba je to jutro procjenjenna na 4500g i da treba carski. Da bi 2 dr. rekla da me uvedu u boks i krenu s prirodni porodom. Takav strah u zivotu nisam dozivila. Govorim im da imam problem i da se ne otvaram, a trudovi me paraju na svake 2-3 minute i dosla sam do tocke kad to vise ne mogu izdrzat. Trazim nesto za bolove ali ne daju mi nista. nakon 4h pregledava me jedan grubijan od dr. i kaze mi da jeli ja znam da sam ja kriva sto moram na carski. Pita me cinicno koliko sam kg dobila u trudnoci. Svu krivicu svaljuje na mene i namjerno odugovlaci a vidi da ne mogu vise tu bol izdrzat. Tek nakon sat vremena krenu pripreme za carski a radjaonica prazna, ali doslovno prazna!!! Dok sam docekala tu salu molila sam Boga da vise krenu jer jednostavno nisam mogla vise, rez na maternici me pocea toliko bolit da sam mislila da ce puknit. Na kraju anesteziolog kaze da me mora uspavat jer mi se maternica napatila i moraju mi se misici opustit pri zahvatu. Budem li budna da cu vjerojatno bit u grcu... I molim Boga da dodje vise taj trenutak da pusti anesteziju, bojim se za bebu... Ne znam dali nju boli, ne znam nista... I napokon osjecam da se gubim i bol lagani prestaje. Probude me i kazu najlipse rici koje majka moze cut. Rodili ste zdravu djevojcicu, 4150g i 49cm. Ja u sebi vristim od srece, a na glas ne mogu jos govorit od anestezije.
Odmah mi je dalo sve protiv bolova, i to dok je pocelo djelovat nekih 15-20 min... Donili mi moju curu opet na 2 minute, ali sam je izljubila ko da je bila 100 minuta!!
Muz mi se uto javlja da je stiga doc i da je vidia nju i da je sve u redu. Covik momentalno zaboravi na sve sto je prosa, samo nek mu je dite zdravo!!
E da, mala se zove Petra i sretan joj imendan danas user posted image

Inace je toliko savrsena da ne virujem da je moja!! Ciku smo vec naucili papat i jako je dobra. Vecinom spava i cini mi se da bi mogla bit kao i sestra!! A to znaci puno sna za mamu.
Ljubim vas sve drage moje i hvala svima na cestitkama!! user posted image

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 2092
29.6.2016 21:46:09   
saki84
Mmamita za Petru user posted image bas je ljepo ime...dobro si ti to izgurala i nekako mi po pisanju djeluje da si na kraju zadovoljna i sa carskim kako je ispao.
Jedino mi se ne svidjaji ti doktori koji tako ruzno postupaju, nebi da ti nije dovoljno da te boli jos i to. Toga mene strah da se ne deru jer ja to ne podnosim.
Al nek je sve dobro proslo user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 2093
29.6.2016 22:32:53   
Jupiter
Mamitica sva sam se stisla kod dijela di kreten od doktora krivi tebe zbog carskog! Ma sve i da je tako nema prava da se u tom trenutku tako postavlja! O bozemesacuvaj takvih budala! Ma ko ga sljivi, karma je kuja..
Neka si ti nama sada dobro, da je Petrica dobro, da vec spava i siki iii sto jos vise pozeljeti...osim da se jos brze oporavis pa da se doma, na miru svi zajedno volite.
Saki sigirno je klima u pitanju. Sutra bi trebalo popustiti.
Hannah imas pravo. Ne idem kuci bar bez uzv.
Hajde, sad si ti na redu...pa ja user posted image .. Znas, ne volim ici preko reda user posted image user posted image user posted image
Ja necu vise ni jednu rijec o sebi i svojim simptomima. Dok ne rodim.

(Odgovor članu saki84)
Neposredna veza do poruke: 2094
29.6.2016 23:25:08   
faustina
Mamita- koji debil od doktora ,pa mu nebi jednu iza usiju🙅👊
a nisan tila spominjati ime koje san odabrala za svog malisana dok ne rodin ,ali sad moram jer
ce nam dica biti imenjaci ,dobro jedna razlika ,ti imas curicu😆

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 2095
30.6.2016 8:48:43   
di.sak
Mmamita, kraljice! moj naklon za porod i zivce.. bas sam se razljutila na ono s doktorom😠 😤 frajer nije normalan...bas sam ljuta!
bravo za cikanje i brz ti oporavak zelim 🙌 😊 💞

(Odgovor članu faustina)
Neposredna veza do poruke: 2096
30.6.2016 9:00:54   
PinkyFunkyBirdy
Mmamita iskrene čestitke na dolasku male princezice! user posted image user posted image user posted image Želim ti brz oporavak! user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu di.sak)
Neposredna veza do poruke: 2097
30.6.2016 11:36:35   
Hannah20
Mamita jaoooo, daj bar zapamti ime od debila . Da znam sta me ceka . Tj. Tko me ceka . U tim trenutcima si nemoćan ali ja sam spremna porazbijat rodilište na takve izjave , samo ih cekam !!!!!!!!!! Zato i vodim muza , koji je Btw smiren i pristojan u tim situacijama za razliku od mene al eto mislim se valjda nece kad je tu pratnja .
Kako to da tebi muz nije bio u tom dijelu kad si imala svoje trudove ? Sta se desilo da nisi uspila prirodno ? Dobro te nisu ostavili da rodiš prirodno debili , sva sreća da je na kraju sve ok . !

Bas je lipo ime curici . Kako se oporavljaš nakon carskog , jeli boli puno ?

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 2098
30.6.2016 23:35:43   
Hannah20
A gdje ste ???

Jupiter user posted image user posted image user posted image
Jesi u komadu ? Čudno mi je da te nema ... Sretno sutra na pregledu !

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 2099
30.6.2016 23:41:26   
Jupiter
Ma tu sam..da ne kazem, cijelo vrijeme. Ali nemam sta "pametno" za napisat a da niste vec cule. Javim se sutra sa novostima. Ja i ti Hannah izgleda cekamo 7 mj :)

(Odgovor članu Hannah20)
Neposredna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!