Lisica Mica
|
Hello drage moje, samo ću kratko dok Vice spava. Prvo, mammita, čestitam ti na dolasku tvoje princeze!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! Super si ti to odradila!!! Drago mi je da si dobro i da dojenje ide!!!!! Nisam jedino shvatila zašto si morala na carski? Zato šta je ona bila velika? Ili zato šta si imala trudove već na 3 minute, a nisi se otvarala? Jesi bila šta otvorena? Doktora debila neću ni komentirati, sramota za ljudski rod!!! U svakom slučaju bitno je da je sve dobro i da se vas dvije već mazite. Mi smo dobro, dojenje ide...on je stvarno dobar, spava, jede...sve kako to već bebe rade. Evo danas mu je 9 dana. Stariji brat je dobro prihvatio pridošlicu, malo je ljubomoran, ali to je normalno, mi se trudimo da mu se extra posvetimo... S obzirom da se ja stvarno dobro osjećam jučer smo oko 7:30 otišli u prvu šetnjicu s kolicima, do naše plaže. Bio je super, zaspao u kolicima, a mi smo bili atrakcija sa bebom od 8 dana. Ne znam više ko je šta pitao, ali sjećam se da je. . Ime Vice se deklinira: tko? što? Vice, koga? čega? Vice, komu? čemu? Vici, koga? što? Vicu, ooooj Vice , o kome? o čemu? o Vici, s kim? s čim? sa Vicom A šta se tiće izgona (koji skok sa teme na temu ), bila sam na sve četiri na krevetu (i super mi je odgovarao taj položaj tada na samome kraju) dok nisam osjetila da moram tiskat, onda smo zvali brže doktore i babicu, onda sam se namjestila na leđa, sa nogama gore i tako tiskala. Ekipi sa natečenim nogicama i drugim tegobama koje su blizu termina želim da se šta prije porode....izdržite još malo, još malo i družimo se sve na novom topicu :) Pozdrav!!!!!!!!!!!!!
< Poruku je uredio Lisica Mica -- 3.7.2016 12:28:14 >