Jupiter
|
Ja odavno skinula viticu.. pa sam je jedno vrijeme nosila na lancicu pa mi je i on poceo smetat. Sad, iskreno, ne nedostaje mi. Cak toliko da razmisljam da si odem istetovirati viticu.. Bit ce frka ako se rastavimo Sto se Leone tice, spremna sam cim mi je mama u uho bacila bubu da bi mogla i ja mj dana prije..znate i same od kad "trubim" o tome. Sad, kad je proslo to "ranije" i blizi mi se termin, jedva cekam da se vidimo i mazimo 💖 Ah, platnene pelene...zvucim uvijek kao neki borac za pokret kad pocnem o njima... Ali glavni razlozi su da nemaju kemije u sebi, da ne cinim stetu okolisu i da sam ustedila. Ne moram si razmisljati imam li ih dovoljno... hoce li ih prerasti... Ma ima toga.. Eto, jedina "mana" je to odrzavanje.. al uz susilicu ne gubim ni tu puno vremena. Sve je svar navike. I opet, radije tu izgubim nego u nekoj trgovini punoj ljudi...pa nema mojih pelena.. Eto, rekoh ja da cu zvucati kao neki fanatik Bas mi je cudno da se Ninaa nije nis javila. Ili je to sto ti kazes Mmamita, da se naveliko mazi i uziva zena svoj zivot ili je nesto puno tuznije.. jer znas kakve su bile njezine zadnje poruke