mmamita
|
Hannah da utrpat . Eto ja se isto nadam da ce ti uspit to utrpat i da ce to proc skroz bezbolno!! Jedva cekam sutra tvoje izvjesce, ali pripremi se na cekanje, jer u bolnici je teska ludnica! Fali doktora, svi su po godisnjem pa ponesi nesto za ubit vrime, jer ces se nacekat! Iskreno ja sam mislila da ce beba bit i puno veca. Meni ta 4kg i nisu tako strasno. Na porodu bi po tome trebala biti oko 4200g, ali eto bas me zanima jesu pogodili... Desideria bravo za malog Tina! Neka samo cica . Javi nam sta kaze pedijatrica, iako bit ce on dobro! Saki ma pristajem u srijedu, vec je to dogovoreno. Ne valjda cekat duze da me nebi prirodni trudovi uhvatili i sve se na kraju zakompliciralo bzvz. Ovako ce biti 39+2, a to je neka granica njima... Mene jos uzbudjenje nije opralo, cisto me strah kako cu odreagirat kad budem zaparvo skroz svjesna da cu u srijedu drzat svoju bebicu u rukama!! I daaa, srijeda je Sv. Petar, a moj muz mene vec neko vrijeme cima ako bude curica da bi on volio da se zove Petra. Ja nisam tila ni cut! Nije mi lose ime, ali nisam nesto ni odusevljenja. Ali, evo mislim da cu mu ipak ispunit zelju i ako bude kcer mozda se naviknem do srijede na to ime
|