Lisica Mica
|
Hello!!!! Da se i ja oglasim. Prvo bi htjela zahvaliti Jupiter (nadam se da sam dobro zapamtila) šta je spomenila jednokratnu naknadu za bolovanje duže od 90 dana. Raspitala se i ja u mojoj firmi i dobiti ću 2500,00 kn. Iskreno, nisam se nadala ali pitala sam pa šta bude...zvali me nekidan da pošaljem ime supruga, njegov oib i br.njegovog tekućeg...i da imam pravo na to, ne kužim zašto njegov oib i tekući, al valjda ima ima neki suvisli razlog... Drago mi je da su vam svi pregledi i konzultacije prošli dobro!!!! Šta se tiće našeg vikenda, ništa posebno. U subotu šetnjica po gradu, u nedjelju motanje po kući jer je lila kiša. Kiša mi omela planove za pranje svega i svačega, evo danas je puno bolje vrijeme pa je mašina za robu opet bila u pogonu i roba se suši na balkonu. Sve više su mi u glavi pripreme i šta sve treba napraviti i nabaviti... Nekidan su rodile dvije cure sa vježbi sa trudnice, jedna baš iz moje grupe, rodila je curicu Evu, 3900 i 52 cm, prenijela 7 dana i još jedna iz druge grupe koja je rodila sina od...pazite ovo...4300 g i 58 cm!!!!! i to prirodno... Nikad nisam čula da je neka beba bila duga 58 cm... Ja se osjećam ok, iako naravno sve tromije i tromije, vene su mi i dalje grozne (na svim mjestima , al to je meni normala)....vaginalne vene nisu tako rijetke, one nastaju od pritiska i povuku se potpuno poslije poroda (a ja sam valjda sklona tome...), a ove na nogama će se isto malo popraviti, ali neće se povući u mom slučaju... Vice se koprca iako i dalje nije neki akrobata, ali bitno je da ga osjećam...često štuca...šta li radi unutra pa mu se stalno štuca... Jedva čekam pregled, baš me zanima koliko će narasti u tri tjedna. Pozdrav drage cure!!!!!!!!!!!!!!!
< Poruku je uredio Lisica Mica -- 4.5.2016 19:29:16 >