Snjeguljica_83
|
Jutro! As i Noema, moja torba je spremna, ali nije još zatvorena. Treba tu još nešto ubaciti. Ma i meni je rekla teta iz ljekarne da za pupak ne treba tyrosur i octenisept, oboje, kao ili jedno ili drugo. Plus sterilne komprese. Prije pet g. trebalo je oboje. Sad Noema veliš da ti prije tri g. nije trebalo ništa za pupak?! Ništa? Kupila sam oboje! Octenisept je uvijek dobro imati u kući. Osim toga, za E sam ga koristila za neke crvene flekice/točkice koje je dobila po tijelu. Valjda je bio osip od vrućine ili se čistila...kako to već kažu. Ne sviđa mi se to mijenjanje prakse, treba-ne treba ovo-ono. Mislim, zar moram na ulici, okolo, tražiti, pitati, tako da znam!? Ma užas! danery, ma curica ti je stvarno za svaku pohvalu! Zašto misliš da vam ne gine bolnica još tjedan dana ako prijeđe na dojenje? Sretan rođendan tvom mužu! Koji mu je po redu? Ime...pitaju nas, naravno, za ime. Svi su prihvatili, malo im je čudno jer je kao moderno, nije uobičajeno i tako. Tetak MM je rekao da mu se ne sviđa, da je teško za izgovoriti i da ne ide uz prezime, ali sam ja rekla "da ga ja rađam pa ću mu ja dati ime!" Sve to umotano u šalu, da se ne ljuti. Lidac, hvala ti na odgovoru za krsno ime. Sad znam vrlo bitnu stvar. Noema, kad ti vidim ticker, jao... Brojiš dane..... Moj maleni je počeo štucati, i to redovito. Svaki dan najmanje tri puta. Prvo se vrti, migolji, rita, kao lud, onda 5-10 min. štuca.
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 24.4.2016 7:23:17 >