Jupiter
|
Upravo citam: Mama u 27. tjednu Dobrodošli u treće, zadnje tromjesečje! Da, sada je sve za ozbiljno. Odbrojavanje je već otpočelo. Ali ne brzajte, plod neka ostane u sigurnom zaklonu vašeg tijela još nekoliko tjedana. Ne bojte se, ali ipak to moramo reći: ulazite u razdoblje brzog dobivanja kilograma. Ponekad ćete osjećati da ste svake minute sve veći. Ali, nije tako strašno, zar ne? Ukratko, dobivanje na težini trajat će do 33. tjedna, a kasnije bi se trebalo primiriti. Lijo i ja pijem non-stop caj, tj kombinaciju brusnice+koprive+malina pa ocjedim 2 limuna i dodam zl meda. Postala sam pravi ovisnik. Probala sam i prefini Rooibos iz Bio&Bio ali mi je to opcija za dojenje, posto pise da je odlican..ti ga pijes a preko mlijeka beba nema grceve. Umjesto da bebi dajes koromac ili sl. Ugl. brusnicu stavljam ne one vrecice vec kupim rfz suhi plod (sad je bas akc u konzumu po 40kn kg) i odlicne su. Kad ih grickas super su za zubno meso a E.Coli vezu na sebe pa ih prije izbacis iz organizma. A kad njih kuham za caj, ni ne treba secera kako su fine. Nymeria i ja svasta sanjam ali srecom brzo zaboravim sto sam sanjala. Ali da ne vidim kako netko pusi ne bih ni pomislila na to. Ali oko mene svi puse i srecom to rade na otvorenom pa se u kuci ne pusi. Sad vidim koliko smrdi po tom dimu..i istina je kad kazu da su najgori upravo oni koji su pusili. To vjerojatno progovara ona tiha i skrivena zelja bas za tim.. boo? Di.Sak ti si skroz vrijedna Ja zapocnem i onda se sad to oduzi i na dva dana... U glavi imam i volje i ideje ali me tijelo ne slusa..ono mi kaze: Spavaj....leeziii.. No dobro, nije bas tako, priznajem da sam lijena.. Upravo smo kupili i susilicu (moja zelja) i slj tjedan perilicu posudja (muzeva zelja)...pa mozemo i sluzbeno potvrditi tu lijenost. Jeste li vidjele da cemo na proljetnicama uskoro dobiti prvu bebicu??! Ja sam tako uzbudjena! Znate sto to znaci? Poslije njih, we are next