|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 201
2.4.2016 22:13:29   
Hannah27
Ah te strelice by:svekrva user posted image
Ja sam danas zaboravila da sam trudna user posted image user posted image i mahinalno legla na krevet na stomak ???? Odma se okrenula i nakon toga se od straha nisam mogla sjetiti jesam se naslonila na laktove ili sam cijelom težinom , uglavnom u paranoji sam ! Cijeli dan osluškujem jel ga osjetim i ko za vaga miran ko bubica . Valjda mu nisam slomila nogu ili nesto user posted image

Vjerovatno nitko osim mene nije to napravio u 7mj. Trudnoće user posted image ili ?

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1151
2.4.2016 22:25:29   
Desideria
A ja sam dans malo vise stajala sad me.sve dole boli i pritisak a preventivno me stavila na mirovanje jwr je mali dost blizu cervixa. Nije mi bas svejedno

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1152
2.4.2016 22:27:04   
Jupiter
Don't worry Hannah user posted image
Nista bebici nije. Sigurno. Jedino da si glumila da si na trampolinu pa si se na trbuh bacala user posted image
I moja je mrva danas bila dosta tiho. Jutros sam cak drmala trbuh pa me njezno lupkala...ali ni priblizno kako ona to zna. Iiii evo, upravo sad, nadoknadjuje bas sve user posted image Lupa da mislim da ce mi mjehur izgledati kao palacinka jos malo..

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1153
2.4.2016 22:29:51   
MareM
Jos uspijevas leci na stomak??? user posted image Bez da te bager pogura???

Ma, nema shanse da si mu ista slomila; samo se pogurao dublje u stomak. Znas kako se stomak "spljosti" kada legnes na ledja? E, pa znaci da ima unutra mjesta, a i malca stiti plodova voda u gest. vrecici. Samo si crijeva i ostale organe razgurala na sve strane. No frks! user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1154
2.4.2016 22:31:13   
Hannah27
Uff Jupiter nadam se da je tako . Zna on meni bit nekada miran pa ga i ja tresem hahaha, ali noćas kad sam se dizala na wc sam skužila da lupa i cijelo jutro pa je mozda zato popodne mirniji .
Inače počela sam osjećati guranje u rebra, iznad pupka ... Ima dva tri dana , a vi ?

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1155
2.4.2016 22:32:12   
Jupiter

IZVORNA PORUKA: MareM

Jos uspijevas leci na stomak??? user posted image Bez da te bager pogura???

Hahahhaaha Mare, imas pravo! 😂

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1156
2.4.2016 22:33:23   
Hannah27
Tnx mare, sad mi je lakše .
Ma u žaru svađe sa MM sam odjurila u sobu i legla na stomak mahinalno, inače nikad ne spavam ni ne ležim na stomaku . Ali kako mi je krevet previsoko prvo sam morala koljenom se popeti a onda automatski i osloniti se na laktove . Momentalno sam se okrenula nije trajalo mozda sekundu .

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1157
2.4.2016 22:35:05   
Jupiter
Da, u zadnje vrijeme primjecujem da se i mrva digla sa trbuhom ali do navecer se opet "spusti". Bas govorim mm da imamo neku nocnu bebu user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1158
2.4.2016 22:38:31   
Jupiter

IZVORNA PORUKA: Hannah27

Tnx mare, sad mi je lakše .
Ma u žaru svađe sa MM sam odjurila u sobu

Znaci nisam jedina danas... Izgleda da je takav "dan" user posted image

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1159
2.4.2016 22:38:53   
Hannah27
i meni se navečer spusti , skoro pa ne proviri user posted image

Uff ja sam danas žarila i palila po kući !!!! user posted image moj je nakon 6 punih mj. Trudnoće shvatio to kao prvo stanje user posted image i ponaša se ko da je situacija normalna , a nije normalna jer nisam u njegovom stanju , blago im se .

< Poruku je uredio Hannah27 -- 2.4.2016 22:40:36 >

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1160
   RE: Ljetne bebe 2016
2.4.2016 22:41:38   
Jupiter
Naši pregledi user posted image

mmamita ------11.04.
Desideria-------13.04.
di.sak-----------18.04.
MareM----------20.04.
Faustina-------21.04.
Hannah---------22.04.
Ninaa27--------25.04.
Lisica Mica---26.04.
saki84----------27.04.

user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1161
2.4.2016 23:33:59   
mmamita
Nista vi ne brinite, to je ovi prelaz zima na proljece+ malo juzina, malo lip dan..svadje su skroz uobicajena pojava. Hannah ja isto virujen da ti nema sta bit, sta meni mala sve radi izac ce mi dite ko Jupiterin mjehur, palacinka user posted image

Mi se maloprije vratili s rodjendana, zaruzile smo malouser posted image . Bilo nam je bas lipo.
Opet sam se prezderala i stanem onako cisto informativno na vagu, a ono 79,6kg. Ajme dobro se nisam srusila!!! Stvarno cu malo na dijetu, ovo nema vise smisla! Tjesim se sto sam stala na vagu u svoj robi i kasno navecer, al svejedno ta brojka...

Laku noc user posted image

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1162
3.4.2016 10:35:32   
Jupiter
Jutrooo debeleeeuser posted image

Danas je preekrasno sunce i cisto nebo! Pravo proljece!
Odmah se i ja bolje osjecam.
Mm i ja imamo polsatne svadje..jer stvarno pol sata poslije kao da nista nije bilo. Nakon 15 godina vec je/smo naucili kako to funkcionira. U biti, glavno je da se "ispucas", kazes sto ti je na dusi...smiris i nastavis dalje. Ali ima dana, pogotovo sad kad me pucaju hormoni kad reagiram burno na gluposti i bude kao kod pms-a. Budem pravi user posted image
Srecom, sto sam starija to bolje prepoznajem i kontroliram..inace bi mi dragi dao sut kartu user posted image
Mammita bas se izvazi ponovo za 2 dana. Pa javi. Jer si ja razmisljam kako sam se vagala kod te moje prijateljice i dobro se sjecam da sam imala 77 kg. A kod gin, mj dana poslije 75 i nesto sitno.. I sad vise nisam sigurna. Pa se mislim, ako su vage tocne, jedino sto mi pada napamet je da sam bila puna vode... Postoji li uopce mogucnost da odes 2kg dolje u T? user posted image Bas ne kuzim. Ili je necija vaga kiksala..

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1163
3.4.2016 10:40:07   
Desideria
Jutro svimaa! Divno je vani ja pijem kavu na terasi na suncu 💜. Kad smo kod kg ja sam između 76-77 uu velika odricanja a krenula sa 68

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1164
3.4.2016 13:16:07   
MareM
Jupiter, moze bit svasta s vagama. Cak i na istoj vagi od jutra do navecer razlika i do 3kg. Najtocnije sto mozes je vagat se svako jutro prazan (mislim da ne budes "pun sebe" user posted image ) i bez robe na istoj vagi.

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Desideria)
Neposredna veza do poruke: 1165
3.4.2016 13:53:02   
Desideria
Hahahahah pun sebe! Hahahha ja sam uglavnom puna sebe ahahhaha

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1166
3.4.2016 14:05:14   
Jupiter
Ajme smijeha!!user posted image
Desideria dobro kaze...non-stop sam puna sebe user posted image user posted image ... Pala ni napamet rijec klistir.. hihihi jooj grozna sam!!

Neposredna veza do poruke: 1167
3.4.2016 14:54:48   
Desideria
Portalak rules!

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1168
3.4.2016 16:27:07   
MareM
Meni naj funkcioniraju gumeni bomboni i/ili Cokolino. user posted image Ovisno o tome zelim li se ispraznit k''o normalan covik ili ostavit dusu u wc-u, povecavam ili smanjujem kolicinu bombona/Cokolina.
A ako zelim plakat u wc-u i molit da mi netko skrati muke (po mogucnoscu nekim vatrenim oruzjem), onda pojedem nesto marke Zvijezda. Cisto me interesira koje smece stavljaju u svoje proizvode...
Allways look on the bright side of ... suicide user posted image

Trik pitanje - o kojim dvjema temama trudnice najcesce raspravljaju? user posted image O kolicini ulaza hrane i kolicini izlaza iste user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio MareM -- 3.4.2016 16:28:42 >

N 2008.
T&F 2016.

Neposredna veza do poruke: 1169
3.4.2016 16:44:57   
mmamita
Dobro je Mare rekla. Jutros imala 76,7, a sad opet 79,4. user posted image Ma necu se uopce vagat vise!! Samo mi dodje slabo.

Mislim se bas kako je lipo ovim proljetnicama, rodit ce na ovo lipo vrime i jos ce se moc cilo lito kupat, a mi..... ajme meni. Imat cemo "mira" jos nekih misec dana, a onda krece pakao od vrimena, a mi sve vece i vece... uff!! Nevista mi je rodila krajem 8. miseca i znam sta je sve jadna prolazila, tako da cemo se mi koje imamo kraj 6. i pocetkom 7. miseca jos i izvuc. Ma bit cemo vam mi tu kad nam budete kukale user posted image

Jucer na rodjendanu me je teta od slavljenika malo "osvjestila" sto se tice trudnickog dijabetesa ( kako covik sve brzo zaboravi, ko da sam rodila ima 10 godina). Ona ima 6-ero dice i sa svakim je imala dijabetes, s tim da je sa zadnjim zavrsila na inzulinu. Zadnjega je rodila inducirano u 36.tt. Inace je sa svakim od njih isla na inducirani oko 38tt. S obzirom na moj 1. carski, ne mogu me poslat na inducirani ali mogu na dogovoreni carski oko 38tt. Tako da sam odlucila (od sljedeceg tjedna, naravno user posted image ), sama krenit sa dijetom 1800kalorija da odmah to reguliram a usput ce kile stagnirat ili mozda cak i padat user posted image . Bolje i sama nego da me natiraju za jedno misec dana user posted image Jadni svi oko mene, grist cu 100 puta dnevno!! Morat sebi nac neku ubitacnu zanimaciju da sto manje mislim o hrani i slatkom!

Inace, kako ste mi vi sve? Di su nam ostale cure? Faustina, Cvrcak, Nina, saki, Lijo, di.sak? Zaboravile vi na nas user posted image

Neposredna veza do poruke: 1170
3.4.2016 16:50:25   
mmamita
Mare kakav je ovo avatar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kad si pustila brcice ?user posted image

E i da vas pitam, ima li koja od vas da je pusac i da se u trudnoci ostavila cigareta? Kako podnosite?
U 1. T sam to prozivila skroz normalno, cak i dojenje kasnije. Sada u ovoj, do nedavno su mi svi isli na zivce oko mene koji puse, a od prije par dana mi dodje da zapalim 3 odjednom!! Nadam se da ce me proc sto prije, jer cu stvarno pojest nekoga, pogotovo sad kad krenem sa 1800kcal!

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1171
3.4.2016 16:56:39   
Desideria
Ja! U svakoj bez beda. Sam kaj se uvijek vratim nakon prestanka dojenja. I to svaki put cim sam test napravila bez problema. 1800cal nije bed za odrzavati. Ja kad sam skinula 15 kg bila sam na 1600. Mislilm da ni sad ne pojedem vise al se manje krecem

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1172
3.4.2016 17:15:11   
Jupiter
I ja sam bila strastveni pusac i takodjer po ovoj dijeti mi se javlja nevjerojatna zelja da zapalim ali traje 5 min pa me prodje. Mislila sam da necu moci ostaviti i da cu bar smanjiti ali mucnine koje sam imala nisu mi dale nikakve mirise blizu sebe! Evo, dragi jos pusi ali vani, na terasi..i to cijelu zimu tako. Brizan se uspio skompat sa susjedima koliko visi vani (a kuca u nizu je). Sad je bar toplije user posted image
Pretpostavljam da necu zapaliti dokle god ne krenem na job. Voljela bih da ne zapalim vise nikada ali.... Previse sam uzivala u tome...ne znam... Vidjet' cemo..

Neposredna veza do poruke: 1173
3.4.2016 18:59:01   
MareM
mmamita, a eto... kad vec ne mogu gospojicu sredit/dobavit, onda mi brcici rade kakvu-takvu ravnotezu. user posted image

N 2008.
T&F 2016.

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1174
4.4.2016 12:28:18   
Lisica Mica
Hej curke, nisam vas zaboravila, čitam ja, ali sam lijena pisati.
Evo sad sam zalegla na kauč i uzela laptop sa sobom, pa reko ajde sad piši ženo...
Prvo želim dobrodošlicu novim curama!!!!!user posted image

Ne znam šta da vam nešto posebno prijavim. Jutros bila na vježbama, vježbali sa pilates loptama onim velikim pa kupila spizu, pa kući.
Danas planiram skuhati palamidu na brujet sa purom. Nisam je nikad na brujet (brodet) ali čula sam da je to ukusno.
Danas bi mi muž trebao donijeti nalaz urinokulture, ali čini mi se da sam kad sam nosila treći urin vidila na onom papiru da opet piše ešerihija (valjda je nalaz od prvog dana već bio gotov), tako da čini se da se beštije nisam riješila.user posted image user posted image
Kupila sam čaj od lista brusnice i neke tablete sa brusnicom i c vit., pokušavam i piti više vode (nekako slabo pijem inače), kada vidim nalaz vidit ću šta doktorica kaže (vjerovatno opet antibiotik). Uz to ću ubaciti i Citrofit (ekstrakt sjemenki grejpa, to su kapi koje djeluju antivirusno i antibakterijski), uglavnom beštiju treba iskorijenitiuser posted image
Inače osjećam se ok, doduše sve tromije i tromije, ali to je normalno.

Šta se tiće svađa i hormona i ja prijavljujem svađu sa svekrom (živi u istoj kući s nama, samo mi na drugom katu, a on u prizemlju) i do sad smo se više manje ja i on ok slagali (doduše tako šta ga ja najčešće ignoriram), ali u zadnje vrijeme sam ja nabrijana od hormona (ne puca me toliko na plakanje), a on u zadnje vrijeme isto stalno nešto izvodi...
Trenutno je ljut na mene jer je nakon niza manjih svađa jedan dan kulminiralo tako šta mi je on prigovorio da "ne slušam", a ja poludila i rekla mu da ga ja nisam dužna slušati. Sad mi je to čak i smješno, ali taj dan sam mu htjela glavu odgristi. Ja, žena od 38 godina, da njega slušam...meni je to van pameti.
I ovako ga previše toleriram...no dobro...sad je ljut i meni je baš dobro, ne komuniciramo ništa osim dobro jutro i najosnovnije.
Kad se rodi beba, smislila sam savršenu taktiku...ahahaha...ja ću lijepo normalno i opušteno dojiti na zahtjev u dnevnom boravku kad god (ne pada mi na pamet paziti gdje je on i kad će banuti), pa kad naleti na (.) (.) neće mu biti svejedno...user posted image

Moj bebac i dalje nije neki divljak, ne osjećam ga baš jako, ponekad navečer napravi koji salto...ali ne brinem se, bitno da ga osjećam.
Počela sam već biti nestrpljiva da se više rodi, a tek sad dolazi najteži period, povećanje težine, vrućina...ali tješim se...još malo je ostalo.

Splićanke i okolica, kad je kava?

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu MareM)
Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!