Lisica Mica
|
Hej curke, nisam vas zaboravila, čitam ja, ali sam lijena pisati. Evo sad sam zalegla na kauč i uzela laptop sa sobom, pa reko ajde sad piši ženo... Prvo želim dobrodošlicu novim curama!!!!! Ne znam šta da vam nešto posebno prijavim. Jutros bila na vježbama, vježbali sa pilates loptama onim velikim pa kupila spizu, pa kući. Danas planiram skuhati palamidu na brujet sa purom. Nisam je nikad na brujet (brodet) ali čula sam da je to ukusno. Danas bi mi muž trebao donijeti nalaz urinokulture, ali čini mi se da sam kad sam nosila treći urin vidila na onom papiru da opet piše ešerihija (valjda je nalaz od prvog dana već bio gotov), tako da čini se da se beštije nisam riješila. Kupila sam čaj od lista brusnice i neke tablete sa brusnicom i c vit., pokušavam i piti više vode (nekako slabo pijem inače), kada vidim nalaz vidit ću šta doktorica kaže (vjerovatno opet antibiotik). Uz to ću ubaciti i Citrofit (ekstrakt sjemenki grejpa, to su kapi koje djeluju antivirusno i antibakterijski), uglavnom beštiju treba iskorijeniti Inače osjećam se ok, doduše sve tromije i tromije, ali to je normalno. Šta se tiće svađa i hormona i ja prijavljujem svađu sa svekrom (živi u istoj kući s nama, samo mi na drugom katu, a on u prizemlju) i do sad smo se više manje ja i on ok slagali (doduše tako šta ga ja najčešće ignoriram), ali u zadnje vrijeme sam ja nabrijana od hormona (ne puca me toliko na plakanje), a on u zadnje vrijeme isto stalno nešto izvodi... Trenutno je ljut na mene jer je nakon niza manjih svađa jedan dan kulminiralo tako šta mi je on prigovorio da "ne slušam", a ja poludila i rekla mu da ga ja nisam dužna slušati. Sad mi je to čak i smješno, ali taj dan sam mu htjela glavu odgristi. Ja, žena od 38 godina, da njega slušam...meni je to van pameti. I ovako ga previše toleriram...no dobro...sad je ljut i meni je baš dobro, ne komuniciramo ništa osim dobro jutro i najosnovnije. Kad se rodi beba, smislila sam savršenu taktiku...ahahaha...ja ću lijepo normalno i opušteno dojiti na zahtjev u dnevnom boravku kad god (ne pada mi na pamet paziti gdje je on i kad će banuti), pa kad naleti na (.) (.) neće mu biti svejedno... Moj bebac i dalje nije neki divljak, ne osjećam ga baš jako, ponekad navečer napravi koji salto...ali ne brinem se, bitno da ga osjećam. Počela sam već biti nestrpljiva da se više rodi, a tek sad dolazi najteži period, povećanje težine, vrućina...ali tješim se...još malo je ostalo. Splićanke i okolica, kad je kava?