Lisica Mica
|
Hej ekipa!!! Ovo vrijeme mi je ubitačno, jedva se vučem...jutros sam otišla na vježbe za trudnice, došla doma i odmah zalegla na kauč dok mali nije došao iz vrtića. Na vježbama mi je stvarno super, ženskica koja vodi je divna, sve polako i temeljito objasni, stalno mijenja rekvizite da nam bude zanimljivije (danas smo radili sa elastičnom trakom). Da nema vježbi imam osjećaj da bi se raspala. mmamita sretno na pregledu, nadam se da bebica nije nisko, da je to samo tebi takav osjećaj...javi nam. faustina šaljem vibre da zub prestane boliti... jupiter sviđa mi se i Melani i Leona . Mi i dalje nismo smislili ništa osim Teo, a i dalje nam to nije 100% to. Nekidan je mužu palo na pamet ime Vice i to mi je baš slatko, ali opet...ne znam ni sama. Bilo bi fora da i ovaj drugi bude na V. Nikako da me ono nešto baš oduševi!!! Vene mi užasne, ono baš baš, ali šta ću, mažem heparinom gelom, nosim kompresivnu čarapu na lijevoj tu i tamo, to je tako do daljnjega. Dobila antibiotik 10 dana za ešerihiju i to je to. Jedva čekam pregled, o kilogramima ne želim razmišljati. Apetit mi je malo manji, konačno. Nekidan mi jako bliska prijateljica rekla da je trudna, pa smo sad skupa trudne, iako ona tek na početku i baš mi je to super!!!!!!!! Pozdrav!!!!!!!!!!!!