danery
|
jutro kod nas opet kiša,ali manje nego jučer,pa je podnošljivo....makar je fino osvježilo zrak,sad otvorim prozore i za minutu-2 sve prozračeno.... hah,snjeguljice,šta ću kad mi za malu stvari trebaju,a ostalo je više neki mali gušt....a cura sve prerasta kao iz vode,sad je na 128,i to samo gledam kad će početi viriti zglobovi,kao kekecu jutros se namrštila,pa nateže kosu,kad će već narasti,pita me....eeee tu si ptico,rekoh,nema to tek tako....kosa raste polako.... a jel nema nešto da brže raste? reko' ima,vitamini iz voća,mlijeko,meso,sve za ručak.... a od slatkiša? e bome ne baš... ONDA JA VIŠE NEĆU JEST SLATKIŠE,zaključi persida ozbiljno... mda,živi bili pa vidjeli,eno joj tata kupiokinder jaje pa joj spremio u ormarić, a ona i kinder jaja.... inače mene niš ne svrbucka kad se o pupi priča,samo me povremeno zateže i pecka oko pupka koža,grozan osjećaj evo se javlja nakon slatkog doručka,pogrickala sam neki crni kruh prepun suncokreta sa maslacem i medom