|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe 2015/2016
17.9.2015 10:32:29   
lidac0605
Još se premišljam za kuhanje user posted image ...možda musaka od patlidžana...al nekak mi se to ne jede,pa se zato premišljam user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 17.9.2015 10:33:17 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Vilić zuba)
Neposredna veza do poruke: 901
17.9.2015 10:33:41   
hipo
Vilic uzivaj na moru! Moj gdja je isto slinava. Pogotovo ako ujutro odem u ducan i natrpam ruksak s klopom.
Svaki drugi-treci dan stavljam preventivno Lactogyn. Reko mi je gin da se nesto ne nakoti. Malo ga ima manje, al sta mrzim to gurat ..... i gospidja ko da pruza otpor user posted image manje su kapsule od tampona al grrrr
Kaze i gin da he normalna ta balavost, al bolje preventivno nesto poduzet nego poslije lijecit.
I svaki dan pojedem 1-2 probiotika.
Eto sam ti sve priznala user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 902
17.9.2015 10:37:41   
lidac0605
Otvorit ćemo klub slinavih gospođa user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 903
17.9.2015 11:22:10   
hipo
Ahahaha uvijek je lakse kad znas da nisi sama u svojoj slinavosti :-)

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 904
17.9.2015 16:46:00   
Danira
user posted image user posted image cure bas ste me dobro nasmijale,pa i moja je gospica slinava,al veli gin ak iscjedak nema mirisa da je to ok.tak da se oko toga ne brinem.danas me cjeli dan boli uzasno glava,popila sam lupocet i odspavala,al i dalje boli.user posted image
user posted image .lidac drzim fige da bu sve ok na pregledu.ostale trudnice kako ste kaj radite?user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 905
17.9.2015 18:02:21   
perlica55
Hej curke, evo i mene user posted image
Hahaha, sve imamo pojačan iscjedak user posted image Moj
ginek niš nije komentirao, pa je valjda sve normalno...
Dal je koja od vas radila u trudnoći cerv briseve???
Lidac sretno, nek bude sve za 5+ user posted image
Danira i ja sam primjetila da me zadnje vrijeme malo češće boli glava,
popijem i ja Lupocet, jer mi tura spavanja ne pomaže...
Danas sam 16+4, još ne osjećam curku... Valjda mi se bude javila
uskoro...
Uživajte user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 906
17.9.2015 18:35:38   
lidac0605
Evo me žemske-bilo je samo čačkenje i cervikometrija,bez uzvuser posted image
Dobra vijest-cervix 5 cm duljine,uloživ za 2/3 članka,unutarnje ušće početni Y oblik,al veli dr,nije skraćen i čvrst je na dodir i to bu sve super user posted image za peterotku pristojan nalaz...kontrola 7.10.-onda bu uzv user posted image
Perlić,meni je ovaj napravio odma u 8.tjednu trudnoće cervikalne briseve-došli svi sterilni i sad smo mirni do kraja...

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 907
17.9.2015 18:38:12   
lidac0605

user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image RUJAN user posted image

SpužvaBobica - petak,18.09.

baby20 - četvrtak,24.09.

Jezic123 - četvrtak,24.09.

dzany - nedjelja,27.09.

Vilić zuba - utorak,29.09.

user posted image LISTOPAD user posted image

Danira - četvrtak,1.10.

lidac0605 - srijeda,7.10.

gorina - utorak,13.10.

Kazimira - utorak,20.10.

Neposredna veza do poruke: 908
17.9.2015 18:39:33   
lidac0605

user posted image

user posted image ZIMSKE BEBE-TERMINI user posted image

user posted image dzany - 13.12.2015 user posted image

user posted image Jezic123 - 14.12.2015 user posted image

user posted image SpužvaBobica - 08.01.2016 user posted image

user posted image lidac0605 - 21.01.2016 user posted image

user posted image MayaZg - 29.01.2016 user posted image

user posted image baby20 - 10.02.2016

user posted image
Danira - 10.02.2016

user posted image perlica55 - 28.02.2016

user posted image Kazimira - 02.03.2016

user posted image
Vilić zuba - 06.03.2016

user posted image gorina - 09.03.2016

user posted image Silvach83 - 19.03.2016

Neposredna veza do poruke: 909
17.9.2015 18:41:55   
perlica55
Lidac super za duuugi cerviks, nek je sve dobro prošlo user posted image
Radila sam briseve u veljači, prije MPOa, bili su sterilni... Valjda je i dalje tako...
Bila sam na trgu u ljekarni, i veli magistra nikakav sirup za produktivni
kašalj se ne smije u trudnoći... Imam još malo sektera u grlu, al nikako ga
izbaciti user posted image
Pomislila sam kako bi mi sirup "otopio" sekret, al niš..

Neposredna veza do poruke: 910
17.9.2015 18:49:59   
lidac0605
Perlice,pa to ti je to onda,to su friški brisevi nema smisla ih opet radit...za sekret probaj puno tekućine(tipa 2,5l)pit,to ti je prirodni ekspektorans,razvpdnit će ti sekret pa ćeš lakše iskašljat...al buš puno piškila user posted image

Neposredna veza do poruke: 911
17.9.2015 19:00:14   
hipo
Perlice, mene gin na prvom pregledu pitao kad je zadnja papa i brisevi. Radi mpo sve mi je bilo unutar godinu dana pa je reko kasnije. Briseve mi je zapisao radit slijedeci pregled.

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 912
17.9.2015 19:04:04   
perlica55
Lidac tnx na savjetu, idem si skuhati čajek, lakše mi ga piti neg
običnu vodu...
Hipo, očito mi je imunitet opao, pa sam se danas sjetila glupe ureaplazme,
koju sam imala prije dvije god. Budem i ja idući pregled pitala gineka
dal da ponavljam nalaz... Mazi bušu i uživajte TM i ti na UZV user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 913
17.9.2015 19:11:38   
hipo
Hvala perlice, buša je sad ko kosarkaska lopta.user posted image
Ja sam se ovo ljeto 2x prehladila, al me mucio suhi kasalj. Imam fobiju da ce me uhvatit isto u vrijeme carskog, a to sa šavom i bebom nece bit zabavno.
Meni je za imunitet super propolis i maticna mlijec al me sad strah bilo sto uzet.
Drzim fige da se brzo oporavis!

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 914
17.9.2015 22:27:22   
muky
Dobra vecer svima! Nas termin je 30.10., pripadamo li i mi k vama?
Na jucerasnjoj kontroli 33+5 je bebac bio i dalje dobar, ali je dotur utvrdio tvrd trbuh i cerviks je u tri tjedna sa 3,2 skracen na 2,8.
ctg je pokazao stezanja koja na moju veliku radost nisu izgledali kao trudovi. Umjesto spomenute bolnice i infuzije nas je poslao kuci na mirovanje i Mg 2-3×300.
ujutro idemo opet na ctg.
Ima li mozda tko sa slicnom nevoljom?

Neposredna veza do poruke: 915
17.9.2015 23:03:21   
dzany
Dobrodosla Muky :* :*
Pa kod tebe jos malo i eto bebice hihihi <3
Nemam slicno iskustvo kao ti , pa rek samo da ti pozelim dobrodoslicu

(Odgovor članu muky)
Neposredna veza do poruke: 916
18.9.2015 8:56:44   
lidac0605
Jutro,zimske mamice user posted image

Muky,dobrodošla na RR,al ti si već maltene za rodit user posted image ...imaš otvorenu temu za jesenske trudnice,mi smo tu sve zimske user posted image .

Di ste sve danas,kaj spavate?Perlica je na poslu,to znam...user posted image

Spužva,nadam se da buš se danas javila nakon pregleda user posted image ...sretno user posted image

Danas bum kuhala štrukle,to sam si zgruntala još jučer user posted image

Jučer nisam odoljela i kupila sam svojem dečku male baby starke,tamnoplave i kompletić hlače,body sa kragnicom i dugim rukavima i lajbek-preeeslatko user posted image

(Odgovor članu dzany)
Neposredna veza do poruke: 917
18.9.2015 9:43:29   
Jezic123
Jutro curke,

evo i mene konacno moja mama otisla prekjucer, ja jucer isla kod zubara i tako jos neke stvari sredivala tako da se nisam stigla javiti, uspjela mi je majka ocistiti kucu onako super. sada me samo brine jer mi je moj mm rekao da ce kreciti za 2 tjedna, a ja i mali cemo biti u novskoj na "odmoru" kod moje svekrve user posted image
tako da cu opet morati cistiti, ali dobro nadam se da nece biti tako strasno, ma budem opet mamu angazirala da mi pomogne.

sto se tice slinavosti moje male isto je tako svaki dan ili svaki drugi. i ja nosim stalno dnevni ulozak samo bi si trebala uzeti probiotike. ja nekada imam i smedi iscjedak ali se onda uvalim u krevet i prlezim ostatak dana da se smiri user posted image

ja danas nista nekuham imam spagete od jucer i umak od mljevenog mesa.

ja u srijedu idem na uzv, a u cet idem na pregled jedvs cekam iduci tjedan user posted image

Neposredna veza do poruke: 918
18.9.2015 9:47:28   
Jezic123
perilice sto se tice suza i tih emocija ja sam jako osjetljiva u ovjoj trudnoci i to uvrjedim se na svaku sitnicu i jako brzo planem, cak mi je i mm rekao da nisam bas sva svoja u zadnje vrijeme, a tv ni negledam jer cim vidim bebu ili bilo sto vezano za malu djecu suze mi krenu kao lude uzas kao da sam neznam sto. proslu subotu sam gledala zvjezdice na rtl-u i suze ronila onako uzas, kao da je neka drama ili tako nesto.user posted image user posted image user posted image

moje misljenje je da si damo oduska nego da sve drzimo u sebi, jer mislim da je to gore od plakanja i pokazivanja emocija. tako daj si oduska.

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 919
18.9.2015 10:30:03   
Vilić zuba
Jutro,

perlice i ja radila cv briseve prije AIH-a, a gin mi je rekla da se u trudnoci rade samo po indikaciji user posted image . Cesto mi to padne na pamet, pitat cu opet na sljedecem pregledu.
I ja jedva cekam osjetit svog bebuskana, crijeva mi dosta rade pa si svasta umisljam al znam da to nije to user posted image
Nadam se da cu i na sljedecem pregledu saznat je user posted image ili user posted image pa da mogu to nekako upakirat MM-u za rodendan user posted image

Kako podnosite kihanje dok ste prehladene? Ja znam cesto kihnut, na pocetku me znalo bas stegnut al sad i ne vise, valjda se bebica premjestila malo vise pa nije toliko pod utjecajem tih kontrakcija...

1. AIH lipanj 2015 user posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 920
18.9.2015 11:04:17   
Jezic123
perilice meni moj gin u prvoj trudnoci prakticki nije radio nikakve pretrage, osim sto je na pocetku napravio krvnu sliku i to je to. sada u ovoj mi je radio sve, i briseve i to prije mora znaci vec sam bila u 20 tjednu trudnoce, ali briseve mi je radio sada jer ove godine ih nije radio uopce, a u prvoj trudnoci sam napravila briseve neka 3 mj. prije i bili su ok. i ja sam imala ureoplazmu prije nekih 8 godina i poslije toga nisam imala ju uopce vise, tako da se nemoras brinuti zbog toga.

Neposredna veza do poruke: 921
18.9.2015 11:34:39   
perlica55
dan curke user posted image user posted image user posted image
Imala sam zorom nekakve sastanke, pa nisam stigla na RR..
Lidac i ja bi nešo kupila mojoj cucki, al mi rano user posted image ...
Jezic, inače sam jako emotivna.. Još kad skontam da me
zadnjih 15 god život *ebe sa svih strana, poludim user posted image
Vilić, pa da, budemo vidjeli s ginom dal treba ponoviti briseve il ne..
nema nam nikako štrumfete, zna tko kaj je s njom user posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 922
18.9.2015 21:38:01   
SpužvaBobica
Ajmo opet... Toliko puta sam danas natipkala post i svaki put me izbaci, pa sad navecer kao imam zivaca pa ajmo probat...

Nisam danas imala pregled jer me sestra zvala da je Doc na bolovanju, pa da nazovem u pon pa cemo vidjeti. Nadam se da cu skoro doci na red.

Bebicu osjecam pa vjerujem da je sve okej ali bi ipak potvrdu...

Sto se tice slinjenja gospodice isto mi je kao i vecini vas i bas je utjesno znati da je to sve normalno. Meni je zadnji put zbog iscjetka odmah propisao Rojazol vaginalete da se nebi nesto razvilo dolje... Pa koliko mi god to bilo grozno uredno ih koristim i nadam se da sve bu ok na kraju.

Za emocije vas razumijem u potpunosti. Inace sam skulirana ali kad vidim nesto na tv kaj se tice djece ili obitelji suze same krenu haha i onda se cudim sama sebi.

Ajde zene pazite se i uzivajte! P.s. Nadam se da ce objaviti...fingers crossed user posted image

Neposredna veza do poruke: 923
19.9.2015 8:50:46   
lidac0605
Jutrooo user posted image

Hej,Spužvice,eto i tebe user posted image ...šteta kaj ti je odgođen pregled,javi se malo češće user posted image ...

Perlice,jel pomogao kaj čaj za iskašljat?Nadam se da si dobro već sad user posted image

Kazić,di si?

Ja si jučer kupila na ponudi dana 4d uzv user posted image ,sad čekam potvrdu na mail pa drugi tjedan zovem da se naručim...jedva čekam user posted image
Mene jučer i danas bole ligamenti opet...ovi oko maternice..a i rez od carskog se opet nekaj pobunil user posted image ...bit će da se opet nekaj isteže i raste...
Nisam vam rekla kak mi je doktor reko da bum imala trbušinu do nosa user posted image ...ja velim sestri-trebaju mi doznake,veli ona da jel treba već za porodiljski,a dođe doktor i veli ma kakav porodiljski,to je veliki trbuh,to bu trbušina tu do nosa i smije seuser posted image

(Odgovor članu SpužvaBobica)
Neposredna veza do poruke: 924
19.9.2015 8:53:34   
lidac0605

user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image RUJAN user posted image

baby20 - četvrtak,24.09.

Jezic123 - četvrtak,24.09.

dzany - nedjelja,27.09.

Vilić zuba - utorak,29.09.

user posted image LISTOPAD user posted image

Danira - četvrtak,1.10.

lidac0605 - srijeda,7.10.

gorina - utorak,13.10.

Kazimira - utorak,20.10.

Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!