Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 12.9.2015 8:39:03
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,trudničice...evo fine kavice Gorina,pa di si ženo ? za bebušku,bitno da je sve ok...vidiš da ti tlak skokne od nervoze tamo ... Kazić,nadam se da ste malo bar bolje ...još malo pa je utorak Perlica mi još sigurno spava Ostale di ste?
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 12.9.2015 8:39:53
|
|
|
|
Jezic123
|
Jutro evo i ja konacno da se javim, opet sam ovaj tjedan jedno dva puta imala iscjedak, ali nista jako. primjetila sam da je to svaki put kada sam podigla nesto teze, mislim "teze". prvi put je bilo kada sam iznjela punu kosaru vesa van, a drugi put kada sam pola kante vode prenjela da ju izlijem u wc. katastrofa nemogu ni obicne poslove po kuci raditi a da me nezafrkava, ako duze stojim ili usisavam pocne me boliti, ali onda legnem i to je to. samo se pazim da nepreforsiram da neprokrvarim, jer ipak sam do ovdje dogurala, pa da sada sve uprpastim kada mi se pojavio taj iscjedak ja nazvala u bolnicu da pitam da li da dolazim ili ne, mislim prije 4 dana je bilo ok, pa mi gin. rekla da legnem i da molim krunicu jer za to nema nekog ekstra ljeka, a i posto me nista nije boljelo nema potrebe da me ponovo pregledava, jer me i s tim cestim pregledima moze raskopati tj. napraviti veci problem nego sto je. tako da sam odlucila pozvati majku iduci tjedan da mi dode malo pomoci po kuci napraviti reda, a do tada cu ja pomalo cistuckati sto mogu. sto se tice mene i opreme za bebu, posto moji uglavnom imaju decke, a sa sogoricom imam dogovor svu odjecu sto njezin mali preraste ce mi poslati i ja njoj saljem, a ona je rekla da nece vise radati nakon ovoga, pa cu kombinirati imam nesto robice sto je moja mama sacuvala od mene kada sam bila mala, imam od druge sogorice sto je rodila blizance, a i jedna poznanica mi se ponudila da ima i ona jer ima dvije curke. tako da od odjece neplaniram bas kupovati, a opremu imam od maloga jer je neutralno i da nije bas me briga nije mi bas do bacanja novaca na neke bepotrebne stvari koje imam ili mogu nabaviti dansa peglam i imam u planu papriku ukiseliti jer je imam onako podosta
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 12.9.2015 8:40:26
|
|
|
|
lidac0605
|
ZIMSKE BEBE-TERMINI dzany - 13.12.2015 Jezic123 - 14.12.2015 SpužvaBobica - 08.01.2016 lidac0605 - 21.01.2016 MayaZg - 29.01.2016 baby20 - 10.02.2016 Danira - 10.02.2016 perlica55 - 28.02.2016 Kazimira - 02.03.2016 Vilić zuba - 06.03.2016 gorina - 09.03.2016 Silvach83 - 19.03.2016
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 12.9.2015 8:42:32
|
|
|
|
lidac0605
|
PREGLEDI RUJAN MayaZg - ponedjeljak,14.09. Kazimira - utorak,15.09. lidac0605 - četvrtak,17.09. SpužvaBobica - petak,18.09. baby20 - četvrtak,24.09. Jezic123 - četvrtak,24.09. dzany - nedjelja,27.09. Vilić zuba - utorak,29.09. LISTOPAD Danira - četvrtak,1.10. gorina - utorak,13.10.
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 12.9.2015 8:44:29
|
|
|
|
Jezic123
|
gorina za kazimira i moj mali je isto u cet se probudio i rekao mi mama boli galava i pokazao na sinuse i popodne kada je dosao kuci nos mu se zastopao onako posteno, sada je sa mm otisao u novsku, pa cekam samo kada ce zakuriti, a ja sam isto to imala prije 2 tjedna. tako da to sa bolestima mi je vec onako dosta, ali sto ces to je tako sa djecom kada mislis da je sve ok onda nesto iskoci na repertuar. perilice bas mi je zao sto imas proteina, ali se nadam i drzim palceve da iduci tjedan bude sve ok
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 12.9.2015 8:47:18
|
|
|
|
lidac0605
|
Jezic,a kaj su ti rekli za posteljicu,jel ti možda nisko pa stalno imaš te iscjetke? Nemoj niš nosat,kaj se forsaš,ja niš ne dižem...operem veš i ak sam sama čekam dok neko dođe doma da miga prenese i digne na stolac da se ne sagibam i natežem...prošli put je to bilo da sam čekala do pol 7 navečer,od podne-briga me,stavila na sušilicu pa na balkon i amen...pusti sve,hebeš sve,misli sad na bebicu ona je sad najbitnija...
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 12.9.2015 9:11:16
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro evo i mene... Gorina za živahnu bebicu, drago mi je da je sve dobro... Jezic, jao ženo, ne nosaj, nek ti M prenese kaj treba... Vjerujem da će sve biti dobro, al zbilja, pokušaj odmarati što više... Juče cijelo popodne nisam ustala, zgazila me prehlada.. Tempice nemam, al nos začepljen i dalje i jutros kašalj za pop******... Još me sinoć mama zvala, pa je skontala da sam bolesna, tak da sam slušala 20 min predavanja kak se ne znam obući, hodam gola i tak dalje.. Veli mi da ne ležim puno, kak ne bi dobila upalu pluća Uzimam kapi za nos pa lakše dišem, kupila sam sprej za grlo, pred spavanje popijem Lupocet, pojedem meda i limuna... Ak imate još kakav savjet????
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 12.9.2015 9:37:28
|
|
|
|
Jezic123
|
ma ni ja uglavnom nenosim nista, obicno pozovem svekra pa mi on prenese ves ili kumicu koja mi je susjeda, ali to jutro nije bilo nikoga pa reko mogu ja to i eto mogla. gin je u nalaz napisala posteljica desni brid i straga, nije nisko. tako da nije od toga, e sada mi je jos jedino preostalo da mislim da je to od mog vrata maternice, jer sam ja imala takve iscjetke i prije trudnoce onako skoro od kada imam menstruaciju, pa mi je moj gin rekao da taj iscjedak dolazi iz vrata maternice, a ne iz maternice i jos mi je vrat na prvom porodu popucao cijeli po duzini. cak mi je i gin u bolnici rekla da je to moguce od toga. perilice sto se prehlade i zacepljenog nosa tice, ja se inhaliram s kamilicom ili cajem za disne puteve koji kupis u ljekarni, a pravi ga jedna teta iz višnjana, a caj se zove caj za disne puteve i u zelenoj je papirnatoj vrecici. on mi super otvori puteve nakon inhaliranja, ali ga nepijem sada u trudnoci jer ima puno raznih trava. ako to neces dobra ti je i kamilica, a sigurna
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 12.9.2015 9:39:04
|
|
|
|
Jezic123
|
preilice imas u dm isto tako sol iz ninske solane, sada nisam sigurna da li imaju za inhalaciju, jer sam ja sebi kupila kada sam bila u ninu i ona mi je sada zadnji put dosta pomogla
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 12.9.2015 14:41:00
|
|
|
|
Kazimira
|
hej žemske...hvala na brizi....ali nisam ja tliko bolesna koliko sam u psihičkoj komi od svega kaj nam se događa zadnja dva tjedna....ne daj Bože goreg, ali kad su klinci u pitanju nemrem si pomoći.... Oni mi još uvijek šmrću i kašlju pa ih ispirem fiziološkom i pumpam, ali su zaštopani.... Perlice proći će, ali živcira kad čopi...meni usne pune herpesa..... BUdi see kipa...by....
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 12.9.2015 15:22:05
|
|
|
|
Danira
|
Gorina za zivahnu bebu i moja beba se stalno javlja,nek budu zive i zdrave.meni doma tlak vecinom nizak a kad dodem kod gin sva sam na iglama i povisi mi se od iscekivanja jel sve s bebom dobro.meni danas kuma javila da ce mi sve dat od svoje djece,a sve ocuvano,cak cu i kolica dobit od nje necu morat ni njih kupit.curke ostale di ste cime se bavite?
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 13.9.2015 8:30:44
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,cure Kod mene magluština danas,ne vidiš prst pred nosom...moji svi još spavaju,ja se zbudila u 7:15 i ne bi spavala više valjda ni da me neko klopi toljagom po glavi ... Perlice,nadam se da si bolje danas . Kazić,stavi žifčeke na hozntregere ,nažalost to kaj su ti klinci sad bolesni bude ti sad jedno vrijeme ko dobar dan-i to ulazi nažalost u prilagodbu...kad klinac dođe u kolektiv,nažalost mora proć imunizaciju,jer svako dijete nosi svoje beštije...moji su ti svi kad su krenuli u vrtić prva 2,3 mjeseca bili više doma na bolovanju nego u vrtiću i nakon toga sve 5,nikad više bolesni,osim vodenih kozica...pripremi se draga Najviše ti se i zbog toga preporučuje da djeca idu u vrtić od nekih 3 godine kad im je imunološki sistem već malo zreliji...ili ti se recimo desi,kad sam ja imala njih dvoje i mala je bila 4 god i išla u vrtić,a mali je bio doma sa mnom,bebač od par mjeseci-pa nam se događalo da je ona recimo super zdrava i nije joj niš a ovaj siromak je doma stalno bil bolestan i u nekakvim virozama,pa nam je pedica na kraju rekla da mu to sve ona donosi iz vrtića ...al zato kad je krenul u vrtić sa 3 god nije bil skoro niš bolestan,već je prošo sve te njihove udomaćene infekte MayaZg,di si,sutra preeeegleeed Danira, viš kak se lijepo poklopilo,super da ne moraš kupovat kolica ni niš drugo Ostale kaj radite,di ste?
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 13.9.2015 9:27:34
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure Joj klinci i vrtić već mi je mučno od same pomisli, moja će curica morati u jaslice, jer bake i dede nisu u mogućnosti čuvati malu bebu... Kazimira, drži se, vjerujem da je jako teško Lidac kaj se kuha? Maya, uživaj sutra na pregledu i javi detalje Još nisam svoja, i dalje me ubi kašalj, budem MM poslala u ljekarnu po kakav sirup. Bole me trbušni mišići, valjda je curka dobro, juče sam ju valjda izludila kašljući... Uživajte i mazite buše
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 13.9.2015 9:35:26
|
|
|
|
Jezic123
|
Hej jutro curke, o da vrtic moj mali je krenuo u vrtic sa 1,5 i bio je bolestan stalno jedan tjedan vrtic i onda 2 tjedna kuci sve je to trajalo dok nismo ljetos krajnik izvadili. za sada ide vec mjesec dana bez prekida u vrtic. je malo mu nos curka ali nista strasno, a prije kada bi mu nos procurio odmah bi drugi dan zakurio i dobio upalu uha. sada cemo vidjeti kako ce proci ova zima sa virozama i bolestima, a jos i bebu cemo dobiti biti ce uprav veselo sve mi se cini perilice ja bi ti preporucila jedan domaci recep za kasalj koji je pomagao mom malom, a to je da se stavi med u crnu repu i onda ce pije ta otopina. to smiruje kasalj.
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 14.9.2015 8:06:41
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure Maya, uživaj na pregledu Kazimira, kak su klinci??? Jezic hvala na savjetu, mamu sam zadužila da pronađe repu Lidac, kakvo je stanje kod tebe??? Upravo sam stigla na posao, mislim da mi je danas malo lakše, manje kašljem Vidim da je počela opet nekakva nagradna igra Biti će opet otvaranja glupih tema, zbog kile čokolina
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 14.9.2015 9:12:23
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro, Perlice,ajde nek ti je bar malo bolje ...ovo kaj ti je Jezic rekla ti se još zove crna rotkva ili povrtnica,ja ju obožavam,jedem ju inače na salatu,al nitko od mojih ju ne voli-mm veli da smrdi po podrumu ,kaj god to značilo i klinci se bune da cijela kuća smrdi od nje,pa ju rijetko jedem...inače je jako zdrava,odlična za bubrege,imaš na netu,pa si malo pročitaj kad stigneš...ja sam svojima radila dok su bili mali od nje sirup za imunitet-nareže se na ploške i onda slažeš u zdjelu red povrtnice,pa posipaš smeđim šećerom i tak slažeš dok ne potrošiš,pokriješ krpom i ostaviš preko noći da stoji.Do jutra ti pusti puno soka i taj sok se pije 2-3 žlice na dan za imunitet.Čuva se u frižideru.Moji klinci su obožavali to pit i htjeli su pit i preko dnevne doze Kazić,jel idu klinci u vrtić ili su na bolovanju?sutra je preeeegleeeed Maya,sretno danas na pregledu,nek bude sve 5 Moj dječarac je postao pravi akrobat ...ma kad njega pikne i kad krene rondat po trbuhu,pa taj trbuh skače na sve strane...točno osjetim kak se okreće za 360 stupnjeva,lupa nogama,rukama,gura se guzom... Danas vidim ujutro da je već maternica prerasla pupak za neka 2 prsta,sad ga osjetim i iznad pupka...
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 14.9.2015 9:31:42
|
|
|
|
BUMBI
|
Lidac jel to kod vas stize jos jedan deckic?
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 14.9.2015 9:43:48
|
|
|
|
lidac0605
|
Daaaaa,Bumbi,osnivam nogometnu momčad
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 14.9.2015 10:39:10
|
|
|
|
Jezic123
|
Jutro cure, evo meni moja mama dosla malo pomoci po kuci oribati kupaonu i tako neke poslove koje bas sada nemogu zbog svega. uglavnom perilice izgleda da i moj mali ima isto to sto ti imas, kaslje i nos mu cuti kao blesav, pa sam mu jutros u vrtic slozila sljkezov caj sa medom da mu bude lakse da mu smiri kasalj. a ja sada malo tipkam, pa cu prozore prati, to mi je onako dosta lagano za raditi da bas mamu neopterecujem sa svime, ipak i ona nije bas najbolja sa zdravljem. sta kuhate za rucak danas? ja imam od jucer gulas od piletine ili eigenmaht.
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 14.9.2015 10:45:04
|
|
|
|
Danira
|
Hej ,jucer sam vam pisala i jutros i taman napisem i izbaci me.pocele su viroze na veliko.glava mi puca vec 2 dana i grlo me jako boli.jedva cekam uzv da vidim ovo svoje zivahno djete lupka me stalno.lidac izgleda da bu to jaakoo zivahna generacija.baby javi nam se sa dobrim vijestima.pozdrav svim trudnicama!
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 14.9.2015 11:43:18
|
|
|
|
Danira
|
Maya javi nam se s dobrim vijestima ,sretno na pregledu.
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 14.9.2015 12:41:56
|
|
|
|
BUMBI
|
Znaci nogometnu momcad osinvas
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 14.9.2015 12:44:38
|
|
|
|
dzany
|
Zdraavoo cuure , sta ima , kako ste mi ?? :* Ja sam ok , i evo bas ovih dana pratim cesce bebine pokrete u trbuhu , mrdanjee , udaranje itd Pa rek' kakve ste vi sto se toga tice ?? Kod mene je vec primjetno i na trbuhu , ono sto se kaze na oko , kad se mrda , bez da stavim ruku hihi
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 14.9.2015 14:28:13
|
|
|
|
SpužvaBobica
|
Bok!! Evo ja malo sad odmaram pa idem kuhat rižoto za danas. Bili preko vikenda u berbi. Ja sam primjetila sto se pokreta tice da kad sam aktivna preko dana onda bas slabo osjetim svoju curku, a kad preko dana ljencarim onda ju jace osjetim. Mi smo prosli tjedan bili u ikei u nabavi kinderbeta za bebicu, nek nju sve ceka spremno iako ima jos vremena. Kako ste sve? Cuvajte se viroza!!
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 14.9.2015 17:19:34
|
|
|
|
dzany
|
Pa da , kada smo aktivne tj u pokretu i ne primjecujemo bebine pokrete jer su nam misli usredocene na nesto drugo . Aa kada lezimo ili sjedimo tj kad smo mirne osjetimo svaki bebin pokret .
|
|
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!