|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe 2015/2016
23.9.2015 12:32:05   
lidac0605
Spužva,to kaj te grči su ti bh kontrakcije iliti lažni trudovi-to ti maternica vježba za porod...bezazlene su ukoliko nisu jako česte i bolne...i ja ih već imam i to obično svaki dsn u isto vrijeme,popodne oko 4,5 kad legnem...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu SpužvaBobica)
Neposredna veza do poruke: 951
23.9.2015 12:51:54   
Danira
O BOZE PISEM VEC 3 PUT I SVAKI PUT ME IZBACI.SPUZVA super sto je sve za 5 s tvojom curkom nek tak ostane.SILVACH user posted image za decka,tak ti i ja imam osjecaj da je cura a zapravo mi svejedno samo da bude sve ok.KAZIMIRA user posted image tvoju djecicu sto vise ne placu u vrticu ipak ti je lakse.JEZIC sretno sutra na pregledu.BABY mene ti neka panika primi cim uzem kod gin,imam osjecaj da se sva paraliziram od straha,valjda je sve to normalno.dace bog da nam svima budu bebe zive i zdrave i da uzivamo u majcinstvu.PERLICE kako si ti

Neposredna veza do poruke: 952
23.9.2015 18:50:23   
perlica55
Jao pa net mi je još u klincu user posted image
Spuzva user posted image za mini šoping za bebu... Ja još niš nisam kupila...
Mislim da mi je gin rekao u 24tt ogtt, al nisam ziher..
Lidac, dal svi imaju bh user posted image
Ja još ne osjećam curku user posted image Nadam se da je
dobro, lovi me panika da nešto ne štima...
Mazite buše user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 953
24.9.2015 9:37:39   
lidac0605
Jutro,zimske curke user posted image

Baby i Jezic,sretno danas na pregledima user posted image ...čekamo izvješće,pa ću onda uredit liste user posted image

Perlice,svi imaju bh,samo ih više ili manje osjete,prvorotke obično manje...višerotke više i intenzivnije...ja sam ih prvi put osjetila tek u četvrtoj trudnoći i onda su me prale poštenski,bile su bolne i ja sam stalno mislila da nekaj ne valja...možda zato kaj sam morala ležat,da sam se kretala bi ih vjerojatno manje osjetila.
I onda kak trudnoća odmiče postaju sve češće,mogu počet i boljet,al obično su na granici nelagode i boli-osjetiš kak ti se trbuh steže,možeš to onda i opipat,drži neko vrijeme pa pusti...samo su uvijek u nepravilnim razmacima i više manje istog intenziteta,po tome se razlikuju od pravih trudova...

Joooj,ja ne mogu dočekat sutra taj famozni 4d,samo nek mi vele da je sve ok user posted image ...valjda bu dečko bio suradljiv pa nam da koju lijepu slikicu da i vama tu stavim user posted image

Danas kuham grah tj.već se krčka user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 24.9.2015 9:38:13 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 954
24.9.2015 10:58:42   
Vilić zuba
Lidac bas sam mislila napisat kako zelimo slicicu obavezno user posted image

Htjela sam napisat dobro jutro, al skoro je 11h a ja budna od pola noci. Dva puta sam se dizala za piskit i onda nikako zaspat..

Jucer me na poslu tako nesto probolo iznad desne prepone, trajalo je par sekundi i prestalo. Kao da mi je neko zabio i zavrtio nozic u trbuhu. Jel vam se desavalo?
Ko ce docekat pregled, ni moja bebica jos ne izvodi nikakve pokrete koje bi ja osjetila.

Jedva cekam da ju osjetim, jedva cekam pregled, jedva cekam spol, jedva cekam kad cu to MMu servirat za rodendan, jedva cekam kupit nesto za bebu... stalno nesto jedva cekaaaam user posted image

1. AIH lipanj 2015 user posted image

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 955
24.9.2015 12:41:29   
lidac0605
Vilić,to ti je ta famozna bol okruglog ligamenta,kak se maternica isteže i raste,tak se i ti ligamenti moraju jako istezat pa se može javit ta oštra probadajuća bol...i vele češće na desnoj strani,makar mene bole i lijevo i desno

(Odgovor članu Vilić zuba)
Neposredna veza do poruke: 956
25.9.2015 8:23:21   
perlica55
Jutro cure, evo mirisna user posted image user posted image user posted image
Vilić, nadam se da neće često boliti, drži se user posted image
Gdje su nam izvještaji s pregleda??? Javite se curke..
Ja i dalje moju mrvu ne osjetim, čekam i čekam...
Jutros sam jadva obukla lijevu čarapu, desnu nikako nisam mogla,
stojim na nogama, al kad desnu nogu podignem, presjekla bi me bol
desno visoko u struku prema pupku user posted image

Neposredna veza do poruke: 957
25.9.2015 9:02:02   
Kazimira
jutrooooo user posted image

Uuuuuuu i mene je znalo probosti, ali ne k'o nožić nego nož...tak' da sam vrisnula.....više na toj desnoj strani.....viš' sam ja to nisam pripisivala maternici nego svojim problemima s probavomuser posted image

Ni ja ne osjetim mrvicu.....nekad kao da da ali nisam nikako sigurna.....bude user posted image ...Perlice moramo biti strpljive user posted image

Ja sama doma nakon 100 godina......samo nemam pojma kaj bi za ručak user posted image

Lidac petaaaaaak ....javi se i slikicu molimo user posted image user posted image

Jučer sam sineku mijenjala tene, danas pak maloj...pa malo prošetala i prisjetila se prve trudnoće i prvo kaj sam kupila su bile piđamice sa štrumfovima u h&m-u.......ah, nostalgija user posted image
Sad niš ne kupujem jer ne želimo znati ni spol, a imam hrpetinu njihove robe...bu mi tavan propao user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

Neposredna veza do poruke: 958
25.9.2015 9:02:31   
Danira
Jutrouser posted image ,joj kak sam se lijepo naspavala,bas volim kisu.vilic to ti probadanje je normalno,ako ne traje dugo.perlice bude se tvoja princezica javila,bas sam jucer pitala kumu ima isti termin kao ti veli da ni ona nije jos osjetila bebu a isto prva trudnoca.lidac jedva cekam da nam javis vijesti sa uzva,sretno.user posted image curke s jucerasnjeg pregleda javite se

Neposredna veza do poruke: 959
25.9.2015 14:39:09   
baby20
heloooooouuuuu..... user posted image
tipkala sam ja jučer preko moba ali me izbacilo pa sam odustala, al eto me danas!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeeeeeej...... stiže nam KAUBOJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pišo se baš lijepo vidio i nije se mogao zamjeniti s pupčanom vrpcom!
al nas je i lijepo nasmijal, doktor je pokusavao uhvatiti otkucaje srca ali nije uspio jer je beba izvodila vratolomije!!! hahahahahaha..... na kraju je odustal od traženja srčeka user posted image
škicnul je i u gospođu, al u njoj je sve ok, zatvoreno, a to nam je bitno user posted image
user posted image je teška oko 300 grama, a ostalog se ne sijećam jer mi je u uhu zvonilo samo PIŠONJA user posted image user posted image
e sad čekam ostale izvještaje drage moje user posted image
sljedeći pregled je 22.10.

23.04.2011.-LARA, mamina i tatina sreća najveća <3
12.10.2014.-LEA, naša malena mrvica <3
12.02.2016.-LEO, stigao nam princ <3

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 960
25.9.2015 14:45:55   
SpužvaBobica
Bok curke!!!

Baby ceeeestitam za malog pišonju!!! Baš mi je drago da je sve u redu i da vas je mali zabavljao user posted image

Curke ja sam svoju curku osjetila negdje oko 18tt, prva trudnoca i tek sam onda skuzila da je bas bebica.

Cekamo ostale izvjestaje user posted image .

Ja danas laganini, moram stan pocistit MM sutra slavi rodendan pa sam u pripremama.

Cuvajte se i pazite!!!

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 961
25.9.2015 15:41:20   
Danira
Hej baby bas mi je od srca drago da je decko pa tvoj muz je sigurno jako ponosan ha ha,nas kak se kaze bitno da je zivo,zdravo i da pisa na stojecki.user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 962
25.9.2015 17:35:24   
lidac0605
Ola curke user posted image ,danas kasnim sa javljanjem user posted image

Baby,čestitam na dečku user posted image .nek je živ i zdrav!Bitno da je sve ok!

Kazić,Perlice,sad će bebuške pokucat,samo kaj nisu user posted image ...

Dakle,danas smo mi obavili svoj famozni 4d...prekrasno nešto,osim kaj se mladi gospon nije baš dal gledat,stalno čačka po očima,nosu,drži ruke na glavi,ono tipa-"pustite me na miru"user posted image ...a kaj izvodi...znači,na jednoj nogi sjedi,a drugu drži sa rukom skroz na glavi ispruženu,onak-ko da nije njegova user posted image .Ja sam crkla od smijeha!
Sve je ok,pimpač nam nije nestal,znači dečko je definitivno i to poveliki,danas smo 23+1,a on ima 640 grama,sve mjere su mu uz gornju granicu,a škembić mu je za 10 dana veći user posted image buckić user posted image

Dobila sam na stiku oko 20ak slika i 5-6 kratkih videa,definitivno mi nije žao tih 250 kn user posted image ...

Evo složila sam vam par slikica di se najbolje vidi da vidite user posted image

http://static.ringaraja.net/HRV1108335355/big/d52e4620bb1ab12f3854822d6d4c0efb.jpg

http://static.ringaraja.net/HRV1108335355/big/8061bcb5c1d6ab9f30437fbb5b8ae5ad.jpg?tempid=75

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 963
25.9.2015 17:38:12   
lidac0605

user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image RUJAN user posted image

dzany - nedjelja,27.09.

Vilić zuba - utorak,29.09.

user posted image LISTOPAD user posted image

Danira - četvrtak,1.10.

lidac0605 - srijeda,7.10.

gorina - utorak,13.10.

Kazimira - utorak,20.10.

baby20 - četvrtak,22.10.

Neposredna veza do poruke: 964
25.9.2015 17:39:55   
lidac0605
user posted image

user posted image ZIMSKE BEBE-TERMINI user posted image

user posted image dzany - 13.12.2015 user posted image

user posted image Jezic123 - 14.12.2015 user posted image

user posted image SpužvaBobica - 08.01.2016 user posted image

user posted image lidac0605 - 21.01.2016 user posted image

user posted image MayaZg - 29.01.2016 user posted image

user posted image baby20 - 10.02.2016 user posted image

user posted image
Danira - 10.02.2016

user posted image perlica55 - 28.02.2016

user posted image Kazimira - 02.03.2016

user posted image
Vilić zuba - 06.03.2016

user posted image gorina - 09.03.2016

user posted image Silvach83 - 19.03.2016 user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 25.9.2015 17:41:13 >

Neposredna veza do poruke: 965
26.9.2015 10:09:15   
baby20
mamice kaj još spavate??? a topla user posted image ??
evo ja danas krećem na generalno pospremanje i preslagivanje ormara (dječjih) sad od cura robica ide na duboko zamrzavanje user posted image , još ja planiram barem jednu bebicu za koju godinu, možda i dvije user posted image (imam još vremena, tek su mi 24 user posted image ) a sad moram potražit neutralnu robicu i vidjet dal imam kaj za baby boy, da mi bude lakše prikupit ono kaj mi treba! user posted image
uživajte mi drage moje user posted image

23.04.2011.-LARA, mamina i tatina sreća najveća <3
12.10.2014.-LEA, naša malena mrvica <3
12.02.2016.-LEO, stigao nam princ <3

Neposredna veza do poruke: 966
26.9.2015 12:12:28   
Danira
danuser posted image ,lidac bas si me dobro nasmijala,pa tvoj bu decec pravi fakin,lijepe su slikice.joooj ne mogu se docekati srijede.baby ja sam vec oprala neutralnu robicu,jer se nikak nemrem docekat saznat spol.curkice spavalice di ste sve

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 967
26.9.2015 12:52:47   
Danira
Lidac kolko dugo ti je radil uzv?jel ti trebala osobna samo ili i potvrda o uplati?hvala

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 968
26.9.2015 13:08:34   
lidac0605
ja sam im dala samo potvrdu o uplati,niko me nije tražil osobnu...a uzv je trajal jedno 20-25 minuta user posted image sad stalno buljim u te slikice,sprintala sam si i sad ne mogu pogled odlijepit od njih user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 969
26.9.2015 13:15:39   
Danira
Hvala ti lidac.uzivaj u pogledu!!!user posted image

Neposredna veza do poruke: 970
27.9.2015 8:56:39   
lidac0605
Eto,svašta napisah i onda me izbaci user posted image ...sad sam luda...

Uglavnom,kaj se tiče obleke,ja nisam niš oprala,al sam prebrala i maknula one ženske stvari proć...prat ću krenut tam,krajem 11.mjeseca...al sam kupila viper i autosjedalicu jaje na e-kupi,zapakirala u najlon i čekaju svog korisnika user posted image
I oprala sam i zapakirala kompletno kolica i košaru,zamotala i nek stoje...obleku ću krenut prat negdje krajem 11.mjeseca,u 12.skinemo kinderbet,madrac,prematalicu i kadicu sa tavana,operem,složim...ima se kaj delat još,ufff user posted image

Baby,nemoj mi pisat kolko imaš godina,osjećam se staro user posted image ...još kad mi brzinom munje nakon farbanja izbiju moje sijede na glavi,uh user posted image

Mi smo danas popodne na roćkasu user posted image kumče mi ima 11 godina user posted image to je moja nesuđena druga curica user posted image

Uživajte u nedjelji user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 971
27.9.2015 11:36:26   
Kazimira
hello.....evo me napokon..user posted image

Morala sam po malu u petak u vrtić jer je imala tem. i kod doktora, a jučer i danas niš'......ali zato gospon zakurio.....uf...user posted image

Lidac slikice su super, dolazim u napast definitivno user posted image ....ja moje moram prebaciti u njihovu sobu i bebi ostaviti jedan kindać.....kod nas je sve još u upotrebi, samo skinuti s tavana jaje i onaj dio za ležanje u kolicima, a bome i onu njihaljku, to mi je bilo super za malu....user posted image

Neposredna veza do poruke: 972
27.9.2015 11:40:05   
Kazimira
Poslala da me ne izbaci.....user posted image

Mislim da se mrvica počela javljati ali još nisam ziher, nekako mi se čini da od prevelike želje umišljam user posted image

Mi danas zakurili peć...vrijeme je...baš je brrrrrrrr u kući....

Baby bravo za pišulinca, koja bu to maza....user posted image

Čuvajte se curke i pusa bušicama user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 973
27.9.2015 12:12:46   
perlica55
Evo i mene malo user posted image
Lidac super su sličice...
Kazimira, nadam se da klinci budu dobro, baš je zahladilo, tak da
se treba čuvati viroza..
Danas sam točno 18tt, curka se ne javlja još, osluškujem svaki dan al
niš još ne osjećam.
Pozdravljam vas sve, idem se družiti s peglom..
Trebala bi s MM na nekakav put ovaj tjedan, pa ak se ne javljam ne brinite user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 974
27.9.2015 14:17:35   
SpužvaBobica
Pozdrav trudnice, kako ste??

Evo ja sad uzela pauzu od ribanja kupaone. Dovršili radove kompletne obnove pa sad prasine ima svugdje jeij!

Lidach slikice super izgledaju, bas mi je drago da si to iskoristila.

Kazi svi su neki virozni sad, ali obicno prode za par dana. Taman ce se klinci zazeljeti vrtica user posted image

Ja isto planiram robicu preprati u 11 ili 12 mjesecu da mi se ne prasi do tada. Mamice kako perete robicu za bebice? Omeksivac? Prasak? Dodatno ispiranje?

Uzivajte curke, i pazite se prehlada!! user posted image

Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!